http://nol.hu/archivum/20120627-dagad_a_botrany_a_hoszolgaltato_miatt
Szuper! Lassan az enyém a cég :)
Briliánsokkal-gyémántokkal XD
Mi értelme van a klón" létezésének, ha nem a fel vagy lebeszélés?! Szereti 6 név mögött leírni, , hogy kecsegtetve? Az elég ostobácska ok lenne....
Ritkán olvasok nol-t,de rákeresek. Én egyébként nem szálltam ki,kecsegtetőnek érzem a jelenlegi állapotokat.
Téved. A klón az klón. A fel-és lebeszélő megint más kategória.
Igen, tegnap én is kiszálltam.
A mai Népszabóban olvastátok a cikket?
Érdekes, hogy nem a Vásárhelyi példát zenésítették meg, hanem a sárospatakit. Továbbá, hogy az E-start nem szólaltatták meg. Már a Népszabó is Fidesz-befolyás alá került?!
Nyilván lehívták volna, de azt hiszem, nem tévedtem, hogy t*könszúrósak lesznek azok a nem publikus feltételek. Már pedig amíg nem lesz lehívás, a napi 5-10 százalékos esés garantált. És egyelőre még csak közepes forgalom mellett esik a papír.
Ez a" klón" elég skizofrén dolog. Amenyiben a le és felbeszélők lennének a "klónok" , akkor a fő "klón" jelen van, lásd Petőfi -Arany Lacinak -c.versének ide rímelő részét.
"Mert e fürge
Pajkos ürge
Te vagy, Laci, te bizony!"
Klónmentes napunk van. A lehívás körül is nagy a kuss.
Ahogy mondod...
Kizártnak tartom, hogy az OTP áldását adta a kamikaze lépéshez. Sanyi és a bank is a csendes, háttérben meghozott kompromisszumok híve.
Szerintem ez Csabika magánakciója volt. Az kérdés, hogy a távozó FB-tag látta-e, amikor Csabika próbálgatja a szamuráj szerkót.
Csodalkoznek ha ilyen hordereju ugyet meggyszedes kozben SCS dontotte volna el, sztem tipikusan egy igazgatosagi ules a megfelelo dontesi forum erre, de azt sem tartanam kizartnak, ha mondjuk az OTP aldasa is meglenne.. De persze lehet hogy tevedek... Tudom most jon a szerencselovagos duma
Kockázatkezelés? Volt esélye? Egyébként mit számít, hogy Vasárnap jött ki vele?
Mélységesen szégyellem, hogy nem jött be az 1800 alatti morzsolódásra vonatkozó tippem. Ez is nyilvánvalóan hozzá nem értésemet mutatja. Viszont akkora fundamentális sz*rpalacsinták repültek ki a fehér bőrgarnitúra alól, hogy csak na. Azzal sem számoltam, hogy Csabika egy csendes meggyszedős vasárnap délután gondolja úgy, hogy kamikaze harcos lesz.