Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Csend

#525787 nemértem Előzmény: #525783

Mi értelme van a klón" létezésének, ha nem a fel vagy lebeszélés?! Szereti 6 név mögött leírni, , hogy kecsegtetve? Az elég ostobácska ok lenne....

#525786 Grizzly Géza Előzmény: #525780

Ritkán olvasok nol-t,de rákeresek. Én egyébként nem szálltam ki,kecsegtetőnek érzem a jelenlegi állapotokat.

#525780 Láma1 Előzmény: #525770

Igen, tegnap én is kiszálltam.

A mai Népszabóban olvastátok a cikket?

Érdekes, hogy nem a Vásárhelyi példát zenésítették meg, hanem a sárospatakit. Továbbá, hogy az E-start nem szólaltatták meg. Már a Népszabó is Fidesz-befolyás alá került?!

#525779 Arsene Lupin Előzmény: #525775

Nyilván lehívták volna, de azt hiszem, nem tévedtem, hogy t*könszúrósak lesznek azok a nem publikus feltételek. Már pedig amíg nem lesz lehívás, a napi 5-10 százalékos esés garantált. És egyelőre még csak közepes forgalom mellett esik a papír.

#525778 nemértem Előzmény: #525772

Ez a" klón" elég skizofrén dolog. Amenyiben a le és felbeszélők lennének a "klónok" , akkor a fő "klón" jelen van, lásd Petőfi -Arany Lacinak -c.versének ide rímelő részét.

"Mert e fürge

Pajkos ürge

Te vagy, Laci, te bizony!"

Kizártnak tartom, hogy a…

#525703 Arsene Lupin

Kizártnak tartom, hogy az OTP áldását adta a kamikaze lépéshez. Sanyi és a bank is a csendes, háttérben meghozott kompromisszumok híve.

Szerintem ez Csabika magánakciója volt. Az kérdés, hogy a távozó FB-tag látta-e, amikor Csabika próbálgatja a szamuráj szerkót.

Re: nincs cím

#525700 Muskatli Előzmény: #525697

Csodalkoznek ha ilyen hordereju ugyet meggyszedes kozben SCS dontotte volna el, sztem tipikusan egy igazgatosagi ules a megfelelo dontesi forum erre, de azt sem tartanam kizartnak, ha mondjuk az OTP aldasa is meglenne.. De persze lehet hogy tevedek... Tudom most jon a szerencselovagos duma

Re: nincs cím

#525699 Lxrose Előzmény: #525697

Kockázatkezelés? Volt esélye? Egyébként mit számít, hogy Vasárnap jött ki vele?

Mélységesen szégyellem, …

#525697 Arsene Lupin

Mélységesen szégyellem, hogy nem jött be az 1800 alatti morzsolódásra vonatkozó tippem. Ez is nyilvánvalóan hozzá nem értésemet mutatja. Viszont akkora fundamentális sz*rpalacsinták repültek ki a fehér bőrgarnitúra alól, hogy csak na. Azzal sem számoltam, hogy Csabika egy csendes meggyszedős vasárnap délután gondolja úgy, hogy kamikaze harcos lesz.