Pontosabban a "Senkiket" nem érdekli! Ez most országos ügy, gátlástalan Fidesz kontra Magyar vállalkozás !
Pontosabban a "Senkiket" nem érdekli! Ez most országos ügy, gátlástalan Fidesz kontra Magyar vállalkozás !
http://www.hvszzrt.hu/UsrFiles/Basic/Document/kozbterv_2012.pdf
Itt még nem volt tervben sem.
Ahogy látom 2011-ben sem volt gázbeszerzés:
http://www.hvszzrt.hu/UsrFiles/Basic/Document/KOZBESZERZESI_Terv2011.pdf
De 800 milliós élményfürdőre volt terv.
Így a pontos, ha megnézzük az előző évieket,ahol nyoma nincs gázbeszerzésnek.
Az ilyesmi senkit sem érdekel.
Mi újság a hitel lehívásával???
Hol a növekvő saját tőke(((
Ezt a pdf-et azért lementettem, ha netán eltünne, vagy módusulna. Jó pont a megtalálásáért. Furcsa, hogy nem ex találta meg. Ha még most akarnak gázt beszerezni, akkor mi volt 2011-ben? Arról nem is merek beszélni, hogy esetleg közbeszerzés nélküli szerződéskötés volt a háttérben, vagy még az sem.
Figyi. Némelyik károgó több időt tölt itt, mint te ébren. Szerinted meghatod őket érvekkel? Pár hete kijelentették, hogy nincs olyan lengyel bank, ami adna pénzt, aki ezt hiszi, az buta, hiszékeny. Ja, és még klón is.
„szolgáltatást egészen a mostani felmondásig az E-Star biztosította, ráadásul Soós nem is hallott a HVSZ nevű cégről, amiről az önkormányzat most azt állítja, hogy már egy éve az E-Star helyére lépett. „
http://www.hvszzrt.hu/UsrFiles/Basic/Document/kozbesz_2012.pdf
Nézzük meg a HVSZ. közbeszerzéseinek dátumait. / 2012/ Vajon ki mond igazat???
Az sem rossz dolog.
óóóóóóóó hát még kecsegtetésre is való ám, csak most elfogytak a kecsegtetők.
Nekik is biztosan elmenne.
De gondoltam ez a fórum nem azért van hogy megbeszéljük hogyan sikerült a kifestőt kiszínezni...
Aztán magasról teszek rá ki klón ki nem ( jelzem én is az vagyok persze mi más). Szakmaiság profizmus a cégnem kellene inkább, nem gondolod?!
Mivel számomra érthetetlen módon klónnak vagyok titulálva, megszólítva érzem magam.
Itt vagyok, de ahogyan soha egyetlen egy írásomban sem most sem fogok semmi árváltoztatót írni mert nem is tudnék.
Ha olvasnád néha amit írok és nem csak a baromságot folytatnád, akkor láthatnád hogy igyekeztem egy kis szakmaiságot és profizmust bele vinni a beszélgetésekbe inkább kevesebb sikerrel.
Persze ezzel AL és Ex bütykére léptem és klón lettem, mert jellemzően szakmailag totális baromságra vezetnek vissza árfolyam eséseket vagy emelkedéséket és ezeket mertem kritizálni.
Javaslom, hogy folytassátok a kerályozást, kicsavarást és a koronaékszerezést. Ha ezen a szinten vagytok akkor ettől is lesztek boldogok.
AL, csak egy kis apróság. Azért mert esik az árfolyam (egyébként érthető módon) még lehetsz hülye. Soha nem mondtam hogy nem fog esni, csak azt mondtam hogy amit írsz az baromság...
Az elmúlt két évben egy csomó mindent átélhetünk, ami a szocializmusban gusztustalan és ostoba volt, csak még pofátlanabb és kártékonyabb formában. Bravó!
Figyelj a kérdés nem az , hogy ki mit bukott, HANEM az, hogy INNEN már csak lefelé visz az út ( csőd, kivéreztetés, kivezetés, kisbüfi szivatás...stb) vagy esetleg fog fordulni ez a fostalicska, és emelkedni, mert akkor aki beragadt annak van értelme várni.
Az hogy most ennyi az ár az egy dolog. Kérdés, mennyi lesz?
Klónok támadása valószínűleg pozitív lenneárfelhajtás céljából, de mivel nincsenek itt ezért azt sejteti hogy ház van.
Hitel nincs lehívva senkit enm zavar?
Nem voltak eléggé "bőkezűek"... Egy hölgy rokonom annál a cégnél dolgozott akik a mogyoródi aquaparkot építették. Keményen mentek a tömött borítékok:ez a polg.mesternek,ez a jegyző úré,stb stb. (20-30M!!) Mindegyiknek megvolt az ára. Különben nem lenne Aquaréna. Ez magyarország.
Látszik , hogy nem fideszes. Az Ilyent nem írna le, hogy "benéztem" .
Amúgy a kínaiak milyen jó ember ismerők, E-Starba is kellett volna belőlük tanácsadónak: