Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#525366 nemértem Előzmény: #525359

Pontosabban a "Senkiket" nem érdekli! Ez most országos ügy, gátlástalan Fidesz kontra Magyar vállalkozás !

#525359 cédrus Előzmény: #525353

Az ilyesmi senkit sem érdekel.

Mi újság a hitel lehívásával???

Hol a növekvő saját tőke(((

#525353 Lxrose Előzmény: #525350

Ezt a pdf-et azért lementettem, ha netán eltünne, vagy módusulna. Jó pont a megtalálásáért. Furcsa, hogy nem ex találta meg. Ha még most akarnak gázt beszerezni, akkor mi volt 2011-ben? Arról nem is merek beszélni, hogy esetleg közbeszerzés nélküli szerződéskötés volt a háttérben, vagy még az sem.

#525351 reckon Előzmény: #525344

Figyi. Némelyik károgó több időt tölt itt, mint te ébren. Szerinted meghatod őket érvekkel? Pár hete kijelentették, hogy nincs olyan lengyel bank, ami adna pénzt, aki ezt hiszi, az buta, hiszékeny. Ja, és még klón is.

#525347 Pubertas Előzmény: #525344

Az sem rossz dolog.

óóóóóóóó hát még kecsegtetésre is való ám, csak most elfogytak a kecsegtetők.

#525344 nembuksz Előzmény: #525342

Nekik is biztosan elmenne.

De gondoltam ez a fórum nem azért van hogy megbeszéljük hogyan sikerült a kifestőt kiszínezni...

#525342 Pubertas Előzmény: #525338

Aztán magasról teszek rá ki klón ki nem ( jelzem én is az vagyok persze mi más). Szakmaiság profizmus a cégnem kellene inkább, nem gondolod?!

#525338 nembuksz Előzmény: #525327

Mivel számomra érthetetlen módon klónnak vagyok titulálva, megszólítva érzem magam.

Itt vagyok, de ahogyan soha egyetlen egy írásomban sem most sem fogok semmi árváltoztatót írni mert nem is tudnék.

Ha olvasnád néha amit írok és nem csak a baromságot folytatnád, akkor láthatnád hogy igyekeztem egy kis szakmaiságot és profizmust bele vinni a beszélgetésekbe inkább kevesebb sikerrel.

Persze ezzel AL és Ex bütykére léptem és klón lettem, mert jellemzően szakmailag totális baromságra vezetnek vissza árfolyam eséseket vagy emelkedéséket és ezeket mertem kritizálni.

Javaslom, hogy folytassátok a kerályozást, kicsavarást és a koronaékszerezést. Ha ezen a szinten vagytok akkor ettől is lesztek boldogok.

AL, csak egy kis apróság. Azért mert esik az árfolyam (egyébként érthető módon) még lehetsz hülye. Soha nem mondtam hogy nem fog esni, csak azt mondtam hogy amit írsz az baromság...

#525334 nemértem Előzmény: #525322

Az elmúlt két évben egy csomó mindent átélhetünk, ami a szocializmusban gusztustalan és ostoba volt, csak még pofátlanabb és kártékonyabb formában. Bravó!

#525330 Pubertas Előzmény: #525303

Figyelj a kérdés nem az , hogy ki mit bukott, HANEM az, hogy INNEN már csak lefelé visz az út ( csőd, kivéreztetés, kivezetés, kisbüfi szivatás...stb) vagy esetleg fog fordulni ez a fostalicska, és emelkedni, mert akkor aki beragadt annak van értelme várni.

Az hogy most ennyi az ár az egy dolog. Kérdés, mennyi lesz?

#525327 Pubertas Előzmény: #525299

Klónok támadása valószínűleg pozitív lenneárfelhajtás céljából, de mivel nincsenek itt ezért azt sejteti hogy ház van.

Hitel nincs lehívva senkit enm zavar?

#525322 Grizzly Géza Előzmény: #525318

Nem voltak eléggé "bőkezűek"... Egy hölgy rokonom annál a cégnél dolgozott akik a mogyoródi aquaparkot építették. Keményen mentek a tömött borítékok:ez a polg.mesternek,ez a jegyző úré,stb stb. (20-30M!!) Mindegyiknek megvolt az ára. Különben nem lenne Aquaréna. Ez magyarország.

#525317 Lxrose Előzmény: #525315

Nem az EB döntőt vesztetted el, de értékelem az őszinte beismerést. Én a magam részéről jobban kedvelem az őszinte embereket, mint az okosakat, de ez nem a baráti jobb nyújtása akart lenni. :-)