Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#525279 nemértem Előzmény: #525274

Román meg Magyar, no pláne fideszes önkormányzatokba megbízni naivitás, vagyis hiba.

Viszont a kanadai piacra kissé nehezebb lett volna betörni.

Senki nem mondta, hogy nem hibáztak, csupán itt csámcsogni rajta és okoskodni olyan, mint az útszáli lány erkölcseit hosszasan ecsetelni. Valamitől oda került, csak a vénasszonyok qrvázzák vég nélkül.

Re: hmmm

#525278 Lxrose Előzmény: #525266

Mi a "funság" definíciója? 10K-nál eladtam, aztán többször vettem, adtam, de már elég régóta van.

Nem csinálok semmit vele, egy kivétel volt, amikor láttam, hogy a szabad cash fogyóban, mert időközben lényegesen felemelték a havi számlavezetési díjat (3-szorosára!), akkor csináltam egy DT-t, így most egy évig kb. rendben vagyok.

#525275 Lxrose Előzmény: #525217

"OTP alapkezelő 2000 körül szállt be, 6000 felett szállt ki."

Hogy érted, hogy szállt ki? Tudtommal most is elég komoly pakkal vannak benne. Az államnak ugyan átadtak egy csomagot, de még mindig tekintélyes mennyiség van elvileg náluk.

#525274 Arsene Lupin Előzmény: #525267

Simlis üzleti partnerek mindig voltak. De

1. a briliáns üzleti modell nem volt felkészítve a simlis üzleti partnerekre,

2. elfelejtették kommunikálni a problémákat a befektetőkkel.

#525270 Pubertas Előzmény: #525267

Már megbocsáss, elég sok hibapont becsúszott az utóbbi időben Csabikának.

Befektetőket elfelejtette korrekten tájékoztatni, ja hogy a tőzsde az ilyen kérem?

Arról is nyilatkozhazna mi van a hitellehívással.

#525269 Lxrose Előzmény: #525204

Ahol ennyire forró a hangulat, mint Görögországban, ott a "lakosságiak bukhatnak" is komoly rendszerkockázat.

#525267 nemértem Előzmény: #525252

Itt a fórumon két eset lehet: vagy volt már valakinek vállalkozása, akkor tudhatja, hogy ezer dologtól függ a siker, és nem tudom, miért ilyen okos, vagy nem volt, akkor meg pláne nem tudom, miért ilyen okos.

Egyébiránt nyilván hibákat követtek el, de újra mondanám, a simlis üzleti partner nem hiba, hanem hibapont, ami benne van a pakliban.

#525262 Pubertas Előzmény: #525260

sok a bizonytalanság, illetve csak az van. Spanyol banki hitellel ímígyen mi lészen?az sem akar jönni, plusz szaros palacsinták kombója.Igaza van Illuzionak, hiába a viszketés, tényleg nem tudpom , hogy egyáltalán bele merjek-e venni valahol.

Re: hmmm

#525259 Lxrose Előzmény: #525123

Nincs igazán jól összerakva a történet. Számomra nem világos, hogy a feljelentés mikor történt, szeptember 2. előtt, vagy után. A videóban mutatott papíron a ptk-ra hivatkoznak, tehát a büntetőeljárás (ha van), nem erről szól. Mivel az önkormányzat azt állítja, hogy szeptember 2. óta nem vesznek igénybe szolgáltatást az E-Startól, ebből az kellene következzen, hogy a feljelentés még szeptember 2. előtt történt. Viszont mivel zsarolásról beszélnek (az "anomália" kifejezés a számlázásnál került elő, ami lehet ptk. kategória), amely zsarolás a gázkvótáról szólt, ennek az önkormányzat által közölt infókat figyelembe véve még szeptember 2. előtt kellett megtörténnie, miután utána már (szerintük) nem működött a zsarolás. Ha viszont szeptember 2. előtt még érvényes szerződésük volt, akkor milyen alapon szerették volna a gázkvótát? Ezt valaki rendbe tudja tenni?

#525254 Lxrose Előzmény: #525065

Azt hittem, nem tárgyalunk egymással. Szerintem tartsuk továbbra is ehhez magunkat!

#525252 Arsene Lupin Előzmény: #525239

Na ezek sem fognak összehálni.

Ebből az E-Star jól már nem jön ki. Majdnem egy év után derülnek ki dolgok, idáig ment a nagy sumákolás. És hát kérdés, hogy hány sz*ros palacsinta lett még betolva a fehér bőrgarnitúra alá.

#525233 Arsene Lupin Előzmény: #525168

Nem vennék. Durvább, mint a kaszinó. A kaszinóban ismertek az esélyek, itt az esélyek is ismeretlenek.