Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#525042 Paladin Előzmény: #525035

Igen, hát nem ez az első alkalom, amikor Hódmezővásárhely úgy értelmez szerződéseket és jogszabályokat, hogy a városnak semmiért nem kell fizetnie, sőt ha az egyik fél tartja magát a szerződéshez, akkor az a fél valójában "zsarolja" az önkormányzatot.

#525040 Lxrose Előzmény: #525034

Érdekes, hogy éppen Lázár kérte, hogy ne lehessen télen kikapcsolni a fűtést az iskolákban, egyéb közintézményekben télen a tartozás ellenére sem, pedig állítólag szeptember óta saját cégük szolgáltatja a hőt.

#525035 Lxrose Előzmény: #525031

Bár lehet, hogy az önkormányzat saját hatáskörben eldöntheti Hódmezővásárhelyen, hogy az E-Star bűncselekményt követett el, zsarolta őket, hogy ne tudjanak gázt beszerezni, csak tőlük, közben meg ugyan csak beszerezték a gázt máshonnan, de fizetni már nem fizettek.

#525034 exmnbs1 Előzmény: #525025

"és a számlázás területén is fölfedeztek "anomáliákat", ezért joggal való visszaélés és jogalap nélküli gazdagodás miatt az önkormányzat felmondta a szerződést."

egyre érdekesebb

#525031 Paladin Előzmény: #525025

Igen, az nekem is feltűnt ebben a "közleményben", hogy az azért elég arcátlan hivatkozás, hogy "nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket"...

A "Meggondoltuk magunkat"-érv aligha alkalmas arra, hogy bárki is felmondjon egy határozott időtartamú szerződést. Ha ez alkalmas lenne rá, akkor értelmetlen volna egyáltalán szerződni is.

#525029 Lxrose Előzmény: #525025

Mondjuk nekem az sem egyértelmű, hogy a szerződés jogszerűen lett felmondva, hiszen állítólag a nyomozás azóta is tart.

#525025 Lxrose Előzmény: #525020

"A konstrukció azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és a számlázás területén is fölfedeztek "anomáliákat", ezért joggal való visszaélés és jogalap nélküli gazdagodás miatt az önkormányzat felmondta a szerződést. "

Az első rész miatt nyílván nem lehetett volna felmondani a szerződést.

#525020 Lxrose Előzmény: #525015

Nem tanulsz úgy látom (duplázódás).

"A cég ezzel "zsarolja az önkormányzatot", lehetetlenné téve, hogy a település saját jogon vásárolhasson gázt intézményeinek - mondta az aljegyző. "

Most akkor szept. 2.-a óta megoldották mégis a gáz saját jogon beszerzését, vagy nem egyeztettek, hogy ki mit mondjon?

http://www.portfolio.hu/vallalatok/zold_energia/bonyolodik_az_e-star_ugy_beindult_a_kommunikacios_ostrom.169177.html

#525015 exmnbs1 Előzmény: #525007

úgy látom, ez a hódmezővásárhelyi story valahol hibázik csakúgy mint a lengyel lehívás

jöttek is a klónok belepni a problémát takargató beírásokkal

#525014 exmnbs1 Előzmény: #525007

úgy látom, ez a hódmezővásárhelyi story valahol hibázik csakúgy mint a lengyel lehívást

jöttek is a klónok belepni a problémát takargató beírásokkal

#525003 nemértem Előzmény: #525002

Én csak Magácskát cukkoltam, ami közé keverednék, az két félvér lánynál kezdődik.

Amúgy , hogy nem Soós hazudik, arra a Fidesz a garancia, egy egyenes mondatuk nincs soha.

#525002 Arsene Lupin Előzmény: #525000

OK. Ne keveredjen korpa közé, mert ....

Ha Juliska k*rvásan öltözködve sétál fel és alá a kiserdő szélén, bizony könnyen k*rvának nézik.