Még 3k sem kellett a felhúzáshoz :)
Még 3k sem kellett a felhúzáshoz :)
Igen, hát nem ez az első alkalom, amikor Hódmezővásárhely úgy értelmez szerződéseket és jogszabályokat, hogy a városnak semmiért nem kell fizetnie, sőt ha az egyik fél tartja magát a szerződéshez, akkor az a fél valójában "zsarolja" az önkormányzatot.
egy szó mint száz, így az inkasszó akadályba ütközik
Érdekes, hogy éppen Lázár kérte, hogy ne lehessen télen kikapcsolni a fűtést az iskolákban, egyéb közintézményekben télen a tartozás ellenére sem, pedig állítólag szeptember óta saját cégük szolgáltatja a hőt.
Bár lehet, hogy az önkormányzat saját hatáskörben eldöntheti Hódmezővásárhelyen, hogy az E-Star bűncselekményt követett el, zsarolta őket, hogy ne tudjanak gázt beszerezni, csak tőlük, közben meg ugyan csak beszerezték a gázt máshonnan, de fizetni már nem fizettek.
"és a számlázás területén is fölfedeztek "anomáliákat", ezért joggal való visszaélés és jogalap nélküli gazdagodás miatt az önkormányzat felmondta a szerződést."
egyre érdekesebb
Igen, az nekem is feltűnt ebben a "közleményben", hogy az azért elég arcátlan hivatkozás, hogy "nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket"...
A "Meggondoltuk magunkat"-érv aligha alkalmas arra, hogy bárki is felmondjon egy határozott időtartamú szerződést. Ha ez alkalmas lenne rá, akkor értelmetlen volna egyáltalán szerződni is.
Mondjuk nekem az sem egyértelmű, hogy a szerződés jogszerűen lett felmondva, hiszen állítólag a nyomozás azóta is tart.
"A konstrukció azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és a számlázás területén is fölfedeztek "anomáliákat", ezért joggal való visszaélés és jogalap nélküli gazdagodás miatt az önkormányzat felmondta a szerződést. "
Az első rész miatt nyílván nem lehetett volna felmondani a szerződést.
Nem tanulsz úgy látom (duplázódás).
"A cég ezzel "zsarolja az önkormányzatot", lehetetlenné téve, hogy a település saját jogon vásárolhasson gázt intézményeinek - mondta az aljegyző. "
Most akkor szept. 2.-a óta megoldották mégis a gáz saját jogon beszerzését, vagy nem egyeztettek, hogy ki mit mondjon?
úgy látom, ez a hódmezővásárhelyi story valahol hibázik csakúgy mint a lengyel lehívás
jöttek is a klónok belepni a problémát takargató beírásokkal
úgy látom, ez a hódmezővásárhelyi story valahol hibázik csakúgy mint a lengyel lehívást
jöttek is a klónok belepni a problémát takargató beírásokkal
Forduljon közvetlenül a céghez. Ott őszinte és nyílt válaszokat fog kapni.
Szerintem most a két lókupec esetével szembesültünk.
Hú majdnem klón lettél, figyelj oda! Kurvásan öltözködtél
igazad van :D
Forduljon színvonalasabb topikok felé, ott kapsz választ
Én csak Magácskát cukkoltam, ami közé keverednék, az két félvér lánynál kezdődik.
Amúgy , hogy nem Soós hazudik, arra a Fidesz a garancia, egy egyenes mondatuk nincs soha.
OK. Ne keveredjen korpa közé, mert ....
Ha Juliska k*rvásan öltözködve sétál fel és alá a kiserdő szélén, bizony könnyen k*rvának nézik.