lézer jani már nem illetékes
lézer jani holnap sajtótájt tart ez ügyben az biztos
forró nap lesz
ja és hajrá kréditjog ))
bírom mikor egy nick ilyenért regisztrál
az eredeti nickeden nem mertél neki beszólni pepe?
akadj le rólam a hülyeségeiddel. Gondolom, szokás szerint semmit se kerestél daxon, de megint megy az utólag megmondás. Semmiben sem különbözöl pepétől, lehet, két dudás nem fér meg egy csárdában? :)
klónos új regisztrált libák már csak tudják ))
érdekes lesz a hétfő, gondolom esik 10%-ot, aztán vmi miatt hirtelen fordulni fog, tippem, hogy 5% feletti pluszban fog zárni.. rossznak tűnő hírre általában mindig fordítva reagálnak a bétes papírok.....
"jönnek lassan az újabb gyomrosok, készüljetek"
megjöttek pénteken az esés most pedig az oka
sztem ez nem így van, és kész.
Másrészt induljunk ki a worst scenarióból, vagyis hogy elbukta! A kérdésem, hogy miért vágta így földhöz összes bevétel 12%-ának elbukása?? Válasz: mert úgy sz.r az egész cég ahogy van, mert semmi más sem működött eddig. Különben nem kéne ennyibe tönkremenni és belerokkani sem.
Másik lehetőség: messze nem 26%-a a bevételnek az önkori.
az egyetlen trade-je volt évek óta, amit nagyjából élőben írt be, mit vársz
azért egy kis kozmetikagyanú itt is felmerül a végével kapcsolatban, úgy tűnik. De már értjük, miért közli őket általában később)))
évek óta nem volt vesztes pozija, ezért is telik olykor 100 ezer forintos vételekre is akár, úgy szóljál be neki!!!
csak megvártam a hétfői dax futi nyitást
ahogy látom egy szép gap down van kecsegtetve
de robajj az csak long pepegető )))
szépen kifacsarták a lombardjait...szórta mint a cigányt a lopott szarjét amikor üldözik
Valóban, van több, az aktuális hatalomtól indirekt módon függő tisztsége is. Kockázatkezelés, mindenféle briliáns üzleti modell nélkül.
"jönnek lassan az újabb gyomrosok, készüljetek! Ahogy hitel sem lett végül, úgy csőd is lesz, a kötvényre se lesz pénz és új külföldi befektetők is elkerülik a céget....
Ja, és azt észre fogjátok venni, ha visszatértem..de nyár végéig pihenhettek, szerintem gyűjtsétek az erőtöket, szükség lesz rá...Na lö páá.."
pezseg az élet... menjetek aludni... még 8 óra és már lesz ajánlati könyv :))
Meg nem bukott el semmit... Csak az utolso utani lepest kenyszerult megtenni... Az a kva nagy szerencse, h van jogi alapja a lepesuknek, inkasszo formajaban... Ezzel szet tudjak szopatni az onkorit, talan nem veletlenul Hodmezovasarhely volt az amivel kezdtek... Az inkasszo lete azert nem azt mutatja, h hulyek lennenek az Estarnal... Ezzel be lehet hajtani a kintlevosegeiket, ez megnyugtato..
Innentol kezdve viszont, ha valaha lesz meg uj projekt, akkor az jo esellyel nem magyar onkorikhoz lesz kapcsolhato, de pont leszarom, ha nem fizetnek dogoljenek meg, vegulis nem egy jotekonykodo alapitvanyrol beszelunk...
former üzenetét is várjuk
kérdés most mit üzen a piacnak?
Az E-Star esetében libatömés volt. A kacsákat terelni kell, a libák viszont lelkesen felsorakoztak a tömőgépnél, bele-belekapva a lebeszélőkbe.