Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: optimizmust nektek

#524643 macika Előzmény: #524639

lézer jani holnap sajtótájt tart ez ügyben az biztos

forró nap lesz

ja és hajrá kréditjog ))

#524642 exmnbs1 Előzmény: #524636

bírom mikor egy nick ilyenért regisztrál

az eredeti nickeden nem mertél neki beszólni pepe?

#524641 rbbj11 Előzmény: #524634

akadj le rólam a hülyeségeiddel. Gondolom, szokás szerint semmit se kerestél daxon, de megint megy az utólag megmondás. Semmiben sem különbözöl pepétől, lehet, két dudás nem fér meg egy csárdában? :)

#524639 Zotya32 Előzmény: #524634

érdekes lesz a hétfő, gondolom esik 10%-ot, aztán vmi miatt hirtelen fordulni fog, tippem, hogy 5% feletti pluszban fog zárni.. rossznak tűnő hírre általában mindig fordítva reagálnak a bétes papírok.....

Re: Ket nyomi

#524638 exmnbs1 Előzmény: #524631

"jönnek lassan az újabb gyomrosok, készüljetek"

megjöttek pénteken az esés most pedig az oka

#524637 rbbj11 Előzmény: #524629

sztem ez nem így van, és kész.

Másrészt induljunk ki a worst scenarióból, vagyis hogy elbukta! A kérdésem, hogy miért vágta így földhöz összes bevétel 12%-ának elbukása?? Válasz: mert úgy sz.r az egész cég ahogy van, mert semmi más sem működött eddig. Különben nem kéne ennyibe tönkremenni és belerokkani sem.

Másik lehetőség: messze nem 26%-a a bevételnek az önkori.

#524636 cédrus Előzmény: #524619

az egyetlen trade-je volt évek óta, amit nagyjából élőben írt be, mit vársz

azért egy kis kozmetikagyanú itt is felmerül a végével kapcsolatban, úgy tűnik. De már értjük, miért közli őket általában később)))

évek óta nem volt vesztes pozija, ezért is telik olykor 100 ezer forintos vételekre is akár, úgy szóljál be neki!!!

#524634 macika Előzmény: #524630

csak megvártam a hétfői dax futi nyitást

ahogy látom egy szép gap down van kecsegtetve

de robajj az csak long pepegető )))

#524633 macika Előzmény: #524628

szépen kifacsarták a lombardjait...szórta mint a cigányt a lopott szarjét amikor üldözik

#524632 Arsene Lupin Előzmény: #524620

Valóban, van több, az aktuális hatalomtól indirekt módon függő tisztsége is. Kockázatkezelés, mindenféle briliáns üzleti modell nélkül.

Re: Ket nyomi

#524631 exmnbs1 Előzmény: #523831

"jönnek lassan az újabb gyomrosok, készüljetek! Ahogy hitel sem lett végül, úgy csőd is lesz, a kötvényre se lesz pénz és új külföldi befektetők is elkerülik a céget....

Ja, és azt észre fogjátok venni, ha visszatértem..de nyár végéig pihenhettek, szerintem gyűjtsétek az erőtöket, szükség lesz rá...Na lö páá.."

#524630 Zotya32 Előzmény: #524625

pezseg az élet... menjetek aludni... még 8 óra és már lesz ajánlati könyv :))

#524629 Muskatli Előzmény: #524611

Meg nem bukott el semmit... Csak az utolso utani lepest kenyszerult megtenni... Az a kva nagy szerencse, h van jogi alapja a lepesuknek, inkasszo formajaban... Ezzel szet tudjak szopatni az onkorit, talan nem veletlenul Hodmezovasarhely volt az amivel kezdtek... Az inkasszo lete azert nem azt mutatja, h hulyek lennenek az Estarnal... Ezzel be lehet hajtani a kintlevosegeiket, ez megnyugtato..

Innentol kezdve viszont, ha valaha lesz meg uj projekt, akkor az jo esellyel nem magyar onkorikhoz lesz kapcsolhato, de pont leszarom, ha nem fizetnek dogoljenek meg, vegulis nem egy jotekonykodo alapitvanyrol beszelunk...

#524624 Arsene Lupin Előzmény: #524606

Az E-Star esetében libatömés volt. A kacsákat terelni kell, a libák viszont lelkesen felsorakoztak a tömőgépnél, bele-belekapva a lebeszélőkbe.

#524622 macika Előzmény: #524619

10+osztalék, jó reggelt ébresztő!

én és nem hirdetem a 3 éves taktikámat pepegetős )))