Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: optimizmust nektek

#524620 exmnbs1 Előzmény: #524617

esetleg csak nem akart a kerály orra elé borsot törő csapatban részt venni?

#524619 rbbj11 Előzmény: #524616

amikor rákérdeztünk többen is, még kb. 10 ft nyerő volt rajta. Azt írtad, semmi gond, tartod. Én magam külön rákérdeztem, h. nem kéne e profitvédő stop.

Ettől még kb. 10 Ft nyerőben el is adhattad, kár, hogy volt rajta jóval 10% feletti is...

Nevetséges pedig a hasonló szövegelésed: "neked minden long mindig"

Mert: hazugság, félrevezetés, ballaszt.

p.s: )))))

#524617 Arsene Lupin Előzmény: #524600

Valószínűleg olyan okok miatt, amiért a matyóhímzésnek nem nevezhető, de igen dörzsölt és sokat tapasztalt Szekeres egy hónap után otthagyta a kócerájt.

#524616 macika Előzmény: #524605

neked minden long mindig, ez már nevetséges )))

ja és a teló az nyerő volt, de te csak nyomd a pepe féle kecsegtetős libás szöveget )))

#524614 exmnbs1 Előzmény: #524595

ott a főnök sem zavarog a fedélzeten

pl megvizsgálhatják a kv kibocsátásokat is

miféle intézmények portfoliojában lapul a zömük?

#524611 rbbj11 Előzmény: #524604

sztem nulla a problémamentes, állam csak problémás, vagy előbb vagy utóbb.

Nem kezelhető, ha az lett volna, nem sírna S. szája abban az alul olvasható cikkben.

Ha csak 26%, akkor nem értem miért táncol a csőd szélén a cég, ha bebukta a 16% x%-át, ha jól értem Soóst, kb. 75%-át.

#524609 rbbj11 Előzmény: #524602

az igaz, de még mindig jobb lenne, mint a sok ballasztot cipelni. Jobb lenne lenyeletni a bukót minden szállítóval stb-vel, már ha lehetséges egy jól megkomponált csőddel.

#524605 rbbj11 Előzmény: #524599

???? te dinka vagy

Papagáj módjára ismételgetsz napi 10x egy szót és mtelót veszel, amit tartasz úgy, hogy elolvad a vaskos nyerő és még osztod az észt a balekságról??? Egyszer nem olvastam tőled egy határozott véleményt e-starról, semmi olyat, hogy na innen short vagy épp innen ne vegyétek. Csak a maszatolás, nyilván akkor nem lehet kérdőre vonni. Ballaszt az összes hsz-ed

#524604 Muskatli Előzmény: #524597

Igy van, az onkori resz 26%, ebbol 10% a lengyel peoblemamentes, a maradek meg kezelheto az inkasszoval, amely rovid tavon megoldas, de hosszu tavon nem.

#524602 exmnbs1 Előzmény: #524598

a lengyel sem fáklyás menet

valamiért kiszállt belőle az EETEK ill tőzsdére akarta előtte vinni itt is Lengyelo-ban is mégsem jött össze

#524600 exmnbs1 Előzmény: #524595

érdekelne, hogy a klón által nemes egyszerűséggel Senkinek titulált FB tag miért lép le

#524598 rbbj11 Előzmény: #524593

vigyék csődbe az egész kócerájt, előtte maradjon csak a lengyel, új rv-kel, átszervezés, e-star rv-k kárpótlásul kapjanak a lenyel rv-kből