eddig is várt, nem?
esetleg csak nem akart a kerály orra elé borsot törő csapatban részt venni?
amikor rákérdeztünk többen is, még kb. 10 ft nyerő volt rajta. Azt írtad, semmi gond, tartod. Én magam külön rákérdeztem, h. nem kéne e profitvédő stop.
Ettől még kb. 10 Ft nyerőben el is adhattad, kár, hogy volt rajta jóval 10% feletti is...
Nevetséges pedig a hasonló szövegelésed: "neked minden long mindig"
Mert: hazugság, félrevezetés, ballaszt.
p.s: )))))
a szállító elolvassa hogy van 3.8m EUR-juk minek várna?
Valószínűleg olyan okok miatt, amiért a matyóhímzésnek nem nevezhető, de igen dörzsölt és sokat tapasztalt Szekeres egy hónap után otthagyta a kócerájt.
neked minden long mindig, ez már nevetséges )))
ja és a teló az nyerő volt, de te csak nyomd a pepe féle kecsegtetős libás szöveget )))
ott a főnök sem zavarog a fedélzeten
pl megvizsgálhatják a kv kibocsátásokat is
miféle intézmények portfoliojában lapul a zömük?
de jó lenne, nem? :) Én ezt kívánom ;)
Óhajtó mondatban fogalmaztam
sztem nulla a problémamentes, állam csak problémás, vagy előbb vagy utóbb.
Nem kezelhető, ha az lett volna, nem sírna S. szája abban az alul olvasható cikkben.
Ha csak 26%, akkor nem értem miért táncol a csőd szélén a cég, ha bebukta a 16% x%-át, ha jól értem Soóst, kb. 75%-át.
az igaz, de még mindig jobb lenne, mint a sok ballasztot cipelni. Jobb lenne lenyeletni a bukót minden szállítóval stb-vel, már ha lehetséges egy jól megkomponált csőddel.
"e-star rv-k kárpótlásul kapjanak a lenyel rv-kből"
Le kellene jönni a lányregényekről.
???? te dinka vagy
Papagáj módjára ismételgetsz napi 10x egy szót és mtelót veszel, amit tartasz úgy, hogy elolvad a vaskos nyerő és még osztod az észt a balekságról??? Egyszer nem olvastam tőled egy határozott véleményt e-starról, semmi olyat, hogy na innen short vagy épp innen ne vegyétek. Csak a maszatolás, nyilván akkor nem lehet kérdőre vonni. Ballaszt az összes hsz-ed
Igy van, az onkori resz 26%, ebbol 10% a lengyel peoblemamentes, a maradek meg kezelheto az inkasszoval, amely rovid tavon megoldas, de hosszu tavon nem.
Itt elmaradt a pávatánc, de sajna így is búbolás lesz a vége.
a lengyel sem fáklyás menet
valamiért kiszállt belőle az EETEK ill tőzsdére akarta előtte vinni itt is Lengyelo-ban is mégsem jött össze
érdekelne, hogy a klón által nemes egyszerűséggel Senkinek titulált FB tag miért lép le
tipikus balék szöveg a kecsegtető fajtából )