Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: Ket nyomi

#524160 exmnbs1 Előzmény: #524155

lehet hogy a jégsport volt a fő kiválasztási szempont

elfoglalt ember kevesebbet tud beleszólni cégügyekbe

#524158 rbbj11 Előzmény: #524135

én nem tudok náluk e-star shortról, pláne nem tőkeáttét nélkül.

De mutass kérlek egy linket, ahol fel van sorolva. Eleve nem tudok olyan BET-es instrumentumról, hogy E-star short.

#524156 exmnbs1 Előzmény: #524150

az árfolyam elszaladását és a túlzott várakozást miért is említette?

csak nem a későbbi tőkeemelés miatt amire olyan áron jelentkezője nem volt viszont ő kölcsönadta a kibocsátásig a pakkját

#524155 nembuksz Előzmény: #524147

Iparkamara...és akkor most mi van. A többi fickó mellett senki.

Aham akkor klón lettem. Gondolom azért, mert szóvá tettem a számviteli nemismereteidet amiket idefosol időközönként hülyítve a népet. Tudod szarból nem lehet várat építeni...

szép image-t próbáltál fölépíteni nagy szavakat dobálva, csak kár hogy a tudás hiányzik.

#524152 exmnbs1 Előzmény: #524150

ilyen komoly tervezés mellett nem csoda

most is az volt kb a fő érve az okt 24-i kamatfizetésre hogy messze van

és a klónok azzal hülyítik itt a népet hogy a stratégiai tervezés az erős oladaluk

#524150 Protein Előzmény: #524142

Miért kellett volna mondania? Egyszerűen nem jöttek össze úgy a dolgok ahogy tervezték.

#524147 exmnbs1 Előzmény: #524143

súlytalan volt? hát az elődje????akkor minek tartották?

Iparkamara helyettes elnöke

#524143 nembuksz Előzmény: #524119

"1. Az FB-tag lemondása.

2. A cégig nyúló klónhálózat tegnapi ámokfutása."

Nem lehet hogy ez egy picit komolytalan "elemzés"?

Egy súlytalan FB-tag eltünt. Ha valakit itt megkérdezünk tudta-e ki ez a tag a neve alapján akkor kevesen válaszoltak volna igennel...

Szerencse hogy tegnap nem értem rá ránézni sem nagyon a fórumra mert akkor én is a klón tagja lennék...(vagy most ezzel leszek az, hehe). Egyébként azt gondolod hogy itt ezres tételek hirtelen repkednek azért mert, itten klónhálózatról konspiráltok? Viccelhetsz...

#524142 exmnbs1 Előzmény: #524136

bejelentette hogy ez az optimista verzió?

ahogy a természeteben sem a kishal eszi meg a nagyhalat most sem igazolódott be hogy ez történt

#524139 exmnbs1 Előzmény: #524136

optimista forgatókönyvre nem szokás bevásárolni

illik tudni hogy mit is veszel mennyiért és miből már az üzlet megkötése előtt és nem utána rögtönözgetni

#524138 exmnbs1 Előzmény: #524113

"RESZ vállalti finanszírozása az Anyavállalatnak megközelítőleg 2 millió euró összegben." q1-ből

"Az önkormányzatok fizetési moráljának romlásával összhangban a Társaság növekvő likviditási problémákkal szembesül."

amit az osztalélokból kivánnak kiegyenlíteni

#524137 rbbj11 Előzmény: #524071

folyamatosan ralli van. Nézd meg Priceline, Microsoft Boeing, Bank of America, stb árfolyamát

#524136 Protein Előzmény: #524133

Nem biztos, hogy kamu volt. Lehet, hogy akkor az volt az optimista forgatókönyv. Ebből is látszik, hogy a tervekre nagyon óvatosan kell mozdulni. A tények és a számok beszélnek. Nekem ezért is hiányzik nagyon egy auditált 2011-es mérleg.