az nem instrumentum teeee pepegő ))
lehet hogy a jégsport volt a fő kiválasztási szempont
elfoglalt ember kevesebbet tud beleszólni cégügyekbe
én nem tudok náluk e-star shortról, pláne nem tőkeáttét nélkül.
De mutass kérlek egy linket, ahol fel van sorolva. Eleve nem tudok olyan BET-es instrumentumról, hogy E-star short.
az árfolyam elszaladását és a túlzott várakozást miért is említette?
csak nem a későbbi tőkeemelés miatt amire olyan áron jelentkezője nem volt viszont ő kölcsönadta a kibocsátásig a pakkját
Iparkamara...és akkor most mi van. A többi fickó mellett senki.
Aham akkor klón lettem. Gondolom azért, mert szóvá tettem a számviteli nemismereteidet amiket idefosol időközönként hülyítve a népet. Tudod szarból nem lehet várat építeni...
szép image-t próbáltál fölépíteni nagy szavakat dobálva, csak kár hogy a tudás hiányzik.
ilyen komoly tervezés mellett nem csoda
most is az volt kb a fő érve az okt 24-i kamatfizetésre hogy messze van
és a klónok azzal hülyítik itt a népet hogy a stratégiai tervezés az erős oladaluk
Miért kellett volna mondania? Egyszerűen nem jöttek össze úgy a dolgok ahogy tervezték.
súlytalan volt? hát az elődje????akkor minek tartották?
Iparkamara helyettes elnöke
"1. Az FB-tag lemondása.
2. A cégig nyúló klónhálózat tegnapi ámokfutása."
Nem lehet hogy ez egy picit komolytalan "elemzés"?
Egy súlytalan FB-tag eltünt. Ha valakit itt megkérdezünk tudta-e ki ez a tag a neve alapján akkor kevesen válaszoltak volna igennel...
Szerencse hogy tegnap nem értem rá ránézni sem nagyon a fórumra mert akkor én is a klón tagja lennék...(vagy most ezzel leszek az, hehe). Egyébként azt gondolod hogy itt ezres tételek hirtelen repkednek azért mert, itten klónhálózatról konspiráltok? Viccelhetsz...
bejelentette hogy ez az optimista verzió?
ahogy a természeteben sem a kishal eszi meg a nagyhalat most sem igazolódott be hogy ez történt
"Szerencsésebb lenne aktuális dolgokkal foglalkozni szerintem."
Kutyából nem lesz szalonna.
optimista forgatókönyvre nem szokás bevásárolni
illik tudni hogy mit is veszel mennyiért és miből már az üzlet megkötése előtt és nem utána rögtönözgetni
"RESZ vállalti finanszírozása az Anyavállalatnak megközelítőleg 2 millió euró összegben." q1-ből
"Az önkormányzatok fizetési moráljának romlásával összhangban a Társaság növekvő likviditási problémákkal szembesül."
amit az osztalélokból kivánnak kiegyenlíteni
folyamatosan ralli van. Nézd meg Priceline, Microsoft Boeing, Bank of America, stb árfolyamát