Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: Ket nyomi

#524135 nembuksz Előzmény: #524069

Lehet shortolni napon túl is. Questor...Equilor... Sztem mindenhol ahol lehet határidős pozíciót nyitni.

#524131 Protein Előzmény: #524123

ex, Te sok értelmét látod egy éves vagy még régebbi idézetek közzétételének. Szerencsésebb lenne aktuális dolgokkal foglalkozni szerintem.

#524130 Lxrose Előzmény: #524119

"2. A cégig nyúló klónhálózat tegnapi ámokfutása.

Egyik sem a cég iránti bizalmat erősíti."

Ez az Arsene féle "józan logika" eredménye?

Tegyük fel, hogy vannak klónok itt! Milyen alapon mered biztosan kijelenteni, hogy a cégig "nyúlnak"?

#524123 exmnbs1 Előzmény: #524122

"Szerinte a tegnapi és a mai árfolyamváltozás is azt mutatja, hogy túlzott várakozások votlak a lengyel akvizíció bejelentése előtt.

A fentiek miatt a jövőben az E-Star óvatosabban bánna a várakozásokkal. "Hiába kommunikálunk aktívan, a befektetőknek gyakran saját gondolataik vannak, ezért a jövőben visszafogottabb várakozásokat fogunk közölni" - mondta az elnök. "

klónoknak erről miért nem szóltak? 15K-t hirdetgették akkoriban

#524121 exmnbs1 Előzmény: #524111

"Talán az egyetlen olyan magyar tőkepiaci szereplő vagyunk, akik rendszeresen, évente kétszer közölnek előrejelzéseket a menedzsment részéről. Azonban azzal szembesültünk, hogy a befektetői várakozások rendre meghaladják ezeket az előrejelzéseket" - mondta Soós Csaba."

ehhez képest EBITDA warning egy lengyel cikkecskében volt olvasható

nem tesznek eleget még a NAV felé sem éves jelentési kötelezettségüknek.

a befektetői várakozásokat pedig mint ez az itt idézett cikkel is próbálják megemelni

#524119 Arsene Lupin Előzmény: #524105

Szégyellem, hogy nem találtam el az esés sebességét. Két dolog van, amivel nem számoltam.

1. Az FB-tag lemondása.

2. A cégig nyúló klónhálózat tegnapi ámokfutása.

Egyik sem a cég iránti bizalmat erősíti.

#524112 Protein Előzmény: #524108

A cég javára kell írni, hogy a mieleci gázmotor már 2011. októberétől termelt.

#524111 exmnbs1 Előzmény: #524108

"Megtartja még az E-Star a győri RESZ Kft-t, mely főleg az Audi, a Rába és a Dana számára szolgáltat hőt és villamosenergiát."

ehhez képest lerabolták és ki sem fizették még az eszközöket

nem biztos hogy kizárólag az ő döntésük a megtartás

#524108 exmnbs1 Előzmény: #524106

"Mielecben a város kizárólagos hőszolgáltatója lesz a cég, emellett a városi ipari park ellátása is hozzá tartozik. érdemes kiemelni, hogy a villamosenergia-termelés kihasználtsága jelenleg mindössze 27 százalékos az üzemben, további fogyasztók bevonásával a hatékonyság növelhető" - hangsúlyozta Soós Csaba. A mieleci projektben már folyamatban van két darab 3 megawattos gázmotor fejlesztése, melyek 2012 januárjától kezdhetnek termelni, évente 2 millió eurót adhatnak az EBITDA-hoz.

Gorlicében a most megvásárolt cég szintén kizárólagos hő- és melegvíz szolgáltató, több ipari fogyasztót is ellát. A kihasználtság azonban ott is rendkívül alacsony, amit további fogyasztók bevonásával orvosolnának. "

na ezekkel e kihasználtságokkal mi a pálya?

a további fogyasztók bevonása itt sem tűnik kézen fekvőnek

#524106 exmnbs1 Előzmény: #524102

kb a felét adták el, nem?

és ami maradt azt a pénzállományban tüntették fel

nem lehet-e esetleg hogy Soóshoz került alárendelt kölcsöntőke buliban?

#524105 Flaska Előzmény: #524075

Az árfolyamot csodálva megállapítható, hogy még az Ön várakozását is alulmulja az elmult néhány nap történése. Bíztam a jóslatában, hogy 1800körül fog agonizálni, és lassú csorgás lefelé,módjával. Most meg azt látom, hogy a lejtő jóval meredekebb, mint egyébként vártam volna. Lassan negatív előjele lesz ennek a kakának.

#524103 exmnbs1 Előzmény: #524101

"A cégcsoport átszervezésének költsége a tervek szerint nettó 5 millió euró lesz, mely majd az E-Star központi költségei között jelenik meg, a teljes átszervezést 3 hónap alatt akarják lebonyolítani."

szóval nyárra tervezték aug közepére

ahhoz képest a lengyel management leépítése rendesen átcsúszott idénre

#524102 tigus Előzmény: #524100

"a magyarból pedig kénytelen saját portfolioban tartani"

amit sajnos szép csendben eladogattak (legalábbis Q1-ben írtak szerint), éljen a transzparencia.....

ez magyarázhatja a Q1 jelentős pénzügyi veszteségét (ami nekem túl sok volt a hati veszteség és a fizetendő kamathoz képest is)