Lehet shortolni napon túl is. Questor...Equilor... Sztem mindenhol ahol lehet határidős pozíciót nyitni.
Lehet shortolni napon túl is. Questor...Equilor... Sztem mindenhol ahol lehet határidős pozíciót nyitni.
Ennyire futja egy öreg kazánkovácstól.
azt igazolja mindez mekkorákat kamuztak már akkoriban is
a felsejtetett külföldi befektető képével kívánta former tarttatni
ex, Te sok értelmét látod egy éves vagy még régebbi idézetek közzétételének. Szerencsésebb lenne aktuális dolgokkal foglalkozni szerintem.
"2. A cégig nyúló klónhálózat tegnapi ámokfutása.
Egyik sem a cég iránti bizalmat erősíti."
Ez az Arsene féle "józan logika" eredménye?
Tegyük fel, hogy vannak klónok itt! Milyen alapon mered biztosan kijelenteni, hogy a cégig "nyúlnak"?
"Szerinte a tegnapi és a mai árfolyamváltozás is azt mutatja, hogy túlzott várakozások votlak a lengyel akvizíció bejelentése előtt.
A fentiek miatt a jövőben az E-Star óvatosabban bánna a várakozásokkal. "Hiába kommunikálunk aktívan, a befektetőknek gyakran saját gondolataik vannak, ezért a jövőben visszafogottabb várakozásokat fogunk közölni" - mondta az elnök. "
klónoknak erről miért nem szóltak? 15K-t hirdetgették akkoriban
eltúnésük pedig arra utal hogy a hitel kifizetése nem ma lesz
"Talán az egyetlen olyan magyar tőkepiaci szereplő vagyunk, akik rendszeresen, évente kétszer közölnek előrejelzéseket a menedzsment részéről. Azonban azzal szembesültünk, hogy a befektetői várakozások rendre meghaladják ezeket az előrejelzéseket" - mondta Soós Csaba."
ehhez képest EBITDA warning egy lengyel cikkecskében volt olvasható
nem tesznek eleget még a NAV felé sem éves jelentési kötelezettségüknek.
a befektetői várakozásokat pedig mint ez az itt idézett cikkel is próbálják megemelni
Szégyellem, hogy nem találtam el az esés sebességét. Két dolog van, amivel nem számoltam.
1. Az FB-tag lemondása.
2. A cégig nyúló klónhálózat tegnapi ámokfutása.
Egyik sem a cég iránti bizalmat erősíti.
Erős hidegfront,vagy van valami jó szere,hogy ennyire nyomja ???:)
A cég javára kell írni, hogy a mieleci gázmotor már 2011. októberétől termelt.
"Megtartja még az E-Star a győri RESZ Kft-t, mely főleg az Audi, a Rába és a Dana számára szolgáltat hőt és villamosenergiát."
ehhez képest lerabolták és ki sem fizették még az eszközöket
nem biztos hogy kizárólag az ő döntésük a megtartás
"Mielecben a város kizárólagos hőszolgáltatója lesz a cég, emellett a városi ipari park ellátása is hozzá tartozik. érdemes kiemelni, hogy a villamosenergia-termelés kihasználtsága jelenleg mindössze 27 százalékos az üzemben, további fogyasztók bevonásával a hatékonyság növelhető" - hangsúlyozta Soós Csaba. A mieleci projektben már folyamatban van két darab 3 megawattos gázmotor fejlesztése, melyek 2012 januárjától kezdhetnek termelni, évente 2 millió eurót adhatnak az EBITDA-hoz.
Gorlicében a most megvásárolt cég szintén kizárólagos hő- és melegvíz szolgáltató, több ipari fogyasztót is ellát. A kihasználtság azonban ott is rendkívül alacsony, amit további fogyasztók bevonásával orvosolnának. "
na ezekkel e kihasználtságokkal mi a pálya?
a további fogyasztók bevonása itt sem tűnik kézen fekvőnek
kb a felét adták el, nem?
és ami maradt azt a pénzállományban tüntették fel
nem lehet-e esetleg hogy Soóshoz került alárendelt kölcsöntőke buliban?
Az árfolyamot csodálva megállapítható, hogy még az Ön várakozását is alulmulja az elmult néhány nap történése. Bíztam a jóslatában, hogy 1800körül fog agonizálni, és lassú csorgás lefelé,módjával. Most meg azt látom, hogy a lejtő jóval meredekebb, mint egyébként vártam volna. Lassan negatív előjele lesz ennek a kakának.
"A cégcsoport átszervezésének költsége a tervek szerint nettó 5 millió euró lesz, mely majd az E-Star központi költségei között jelenik meg, a teljes átszervezést 3 hónap alatt akarják lebonyolítani."
szóval nyárra tervezték aug közepére
ahhoz képest a lengyel management leépítése rendesen átcsúszott idénre
"a magyarból pedig kénytelen saját portfolioban tartani"
amit sajnos szép csendben eladogattak (legalábbis Q1-ben írtak szerint), éljen a transzparencia.....
ez magyarázhatja a Q1 jelentős pénzügyi veszteségét (ami nekem túl sok volt a hati veszteség és a fizetendő kamathoz képest is)