Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Friss, ropogós, illatos hitel

#522550 Protein Előzmény: #522545

Az önkori ködösít. Persze, hogy nem az E. On-nal van neki szerződése. Azt E-starral van, akit elfelejtett kifizetni. Ha az önkormányzat kifizetné a cég felé a tartozását lenne melegvíz, ez nyílt titok.

#522549 exmnbs1 Előzmény: #522546

eredetileg a román fejlesztésekkel akarták kinőni az adósságukatamit még nem oly rég is ígérgettek

annak a nyoma hogy a Flashben is emlegették, hogy 0EUR ment román fejlesztésre

oda sem kellett volna menni vagy rég bezárni nem majd 2 év után

csak akkor a kv-eket nem lehetett volna a román fejlesztések céljából kibocsátani

#522547 nembuksz Előzmény: #522546

Ha már idézgetünk akkor ez sem egy elhanyagolható rész:

"Mivel eddig az E-Star kénytelen volt bérleti díjat fizetni a RESZ projektben használ eszközökért, a vételár kifizetése nagyjából 400 ezer euró pozitív EBITDA hatást generál 2012 második félévében."

#522546 nembuksz Előzmény: #522532

A kivonulásnak nyilván van költsége de azért valószínűsíthetően kevesebb mint tovább működtetni a semmit. Ráadásul egyszeri tételként jelenik meg és a jövőre nézve valóban likviditásjavító...

Van bölcsebb döntés lenne tovább maradni és locsolni a semmire a pénzt?

#522541 exmnbs1 Előzmény: #522531

"hogy az önkormányzatok tartozásait hogyan tudja kezelni a cég, illetve a kötvényesek kifizetését miként tudja finanszírozni, ezért az elemzők felülvizsgálat alá helyezik modelljüket."

elkente de a szállítókat is kéne fizetni

az önkormányzati adósság nagyrésze a szállítónak menne pl Romániában

Soós azért említett szvsz további ref hitelt

#522540 Hathor Előzmény: #522534

Azért BATMAN, egyébként fej-váll lenne.

Ja most látom Tied fordított fej-váll. Nem is tudom miért hittem BATMANt rajzolsz.. talán azért, mert én ilyet szoktam rajzolni Batmannek. ,-)

Na meg egész nap az én szimpla Batmanemet figyelem mi lesz vele.

Forított fej-váll úgy, hogy előtte van egy emelkedő hullám?

Mit fordít? ,-)

#522538 exmnbs1 Előzmény: #522526

"A KBC szerint az októberi kötvénykifizetésre nem fog jutni a lengyel hitelből."

úgy látszik nem hisznek a reszes ref hitelben mert meg sem említik

akárcsak a reszes és román kisebb fejlesztést amire szánják a lengyel egy részét

#522536 exmnbs1 Előzmény: #522526

"A veszteségtermelő román projektek bezárása szintén EBITDA növelő hatással fog járni. A zilahi és marosvásárhelyi projektek 2011-ben nagyjából 1,1 millió eurós veszteséget termeltek EBITDA szinten. Ezek a projektek mostantól nem termelnek veszteséget, ami a cég likviditása szempontjából sem elhanyagolható tényező."

ha fizették volna a szállítót akkor

#522534 hAliG Előzmény: #522521

Én inkább az enyémre voksolok, ott szebb a fej :) Ennek nagyon be van húzva :))

#522532 exmnbs1 Előzmény: #522526

"Ezek a projektek mostantól nem termelnek veszteséget, ami a cég likviditása szempontjából sem elhanyagolható tényező."

a kivonulásnak is van költsége

#522531 Grizzly Géza Előzmény: #522526

Nem értem. Ha 8-ból 4m kell a reszre és van 4m cash,akkor a maradék 4m hitel miért kell a pillanatnyi likviditáshoz és miért nem használható fel a kbc szerint az októberi kötvényekre?

#522523 Flaska Előzmény: #522521

Ennek soha nem lesz vége?

Szóljon már egy illetékes a papírnak, hogy rosz irányba akar kiakadni.

Bejelentkezhetne már véglegesen a kétezres szint fölé, annál is inkább mert momentán a tripláján is szép bukó az egyenlegünk itt még néhányunknak ha jól tudom. Ezen a papíron talán az a hír segítene, ha klímakutatók bejelentenék, hogy jön a jégkorszak és veszettül fűteni kell. Persze csak akkor, ha ki is fizetik a szolgáltatás árát a fogyasztók.

#522519 Muskatli Előzmény: #522517

Csak lennenk mar 2000 felett tartosan..

Elkezdhetne mar vegre kiarazni a papir a csodot...