Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókernet

Re: nincs cím

#519691 Csilla76 Előzmény: #519630

a lényeg, hogy most nem telik a biztosítási díjra, és ezért szüneteltetem. a tartam nem hosszabodik meg, megkérdeztem egy ismerőstől. ő is szüneteltette már egyszer.

a kezdeti magas díjak évei lejártak, nem lesz plusz költség a szünteteltetésen. így egy évig rendben lesz a dolog, amikor tudok, majd egy kicsit félreteszek rá.

visszavásárolni még nem szabad, mert nagyot buknék rajta.

#519630 rbbj11 Előzmény: #519604

nem értem a kérdésed.

A szünteletetésnek pedig nem értem az értelmét esetedben. Ha úgyis tartod évekig, a korábban megbeszéltek miatt, akkor csak úgy fog csökkeni a fajlagos kezdeti magas ktg-ed, ha minél hamarabb megközelíted a lejáratot. Így csak újabb ktg-ket rakatsz bele szüünteltetés révén és még nagyobb lesz a bukó rajta. Ha nem akarsz bele pénzt tolni, akkor az egyetlen megoldás a felmondás. Ha nem akarsz vele hatalmasat bukni (%-osan), akkor pedig a rendes fizetés lejárat közeléig a megoldás. A szünteltetéssel csak rosszul jársz.

#519604 Csilla76 Előzmény: #519589

nem, nincsen benne, legalábbis amit én kaptam abban sincsen benne. de mindegy is. a lényeg, hogy egy évig ne kelljen beleinvesztálnom. itt is kétszer lehet kérni és fogok is élni vele. jövőre úgy kalkulálok, hogy nyártól teszek bele pénzt legalább három évig, aztán vagy visszavásárolom, vagy pedig még szünteteltetem és átgondolom.

most megint elolvastam mindent, de arról nem ír a fáma, hogy hosszabbítanának, vagy ezt természetesnek veszik, a fene tudja.

sajnos nem tudom komolyan venni ezt a fajta megtakarítást, mert csak azt látom, hogy veszíteni fogok rajta, bárhogy is erőlködök. na mindegy, ez az én gondom, ugye, miért nem gondolkodtam mielőtt belefogtam? legközelebb okosabban döntök. max. egy szimpla biztosítást kötök. az még jól fog jönni.

ja, milyenek az akciós biztosítások, azok mit takarnak?:-DD

#519586 Csilla76 Előzmény: #519553

igazából nem baj, hogy meghosszabbodik a lejárat, de legalább most nem stresszelem magam egy évig a befizetésekkel. amúgy ez nekem is az eszembe jutott, de a szerződésmódosításban sincsen benne.

egy előnye lenne még, hogy védve legyek a további hülyeségeim ellen:-)

az aviva meg olyan profi, hogy mindenről utólag fog majd tájékoztatni. de már ez sem érdekel. majd pszáfhoz fordulok.

#519553 rbbj11 Előzmény: #519541

generalinál szabályozva van a szüneteltetés hossza és max. gyakorisága is a teljes futamidő alatt. Arról nem is beszélve, hogy sok unit-linkednél a szüneteltetési idővel aut. meghosszabbodik a szerződés lejárata is. Sztem nem úgy lesz az, ahogy gondolod, de kérdezz rá...

#519541 Csilla76 Előzmény: #515417

rájöttem a megoldásra. megvan az az összeg, amikor is a díjfizetést egy évre felfüggeszthetem. így majd csak egy év múlva kell megint fizetni, aztán megint szüneteltetni fogom. aztán utána már lejár. ennyi.

ja, engem is megkeresett a brokernet. akárhogy is, bármikor fognak keresni, mindig nemet fognak kapni. de más biztosító is. asszem.

#515415 katika64 Előzmény: #515389

Generali-providencia Biztosito zrt.

Az Ön biztosításközvetítője:

BROKERNET HOLDING ZRT

Ez a fejléc . Generali Telecenter 06-40-200-250 itt lehet érdeklődni .

generali@generali.hu

Brokernet Quantum VIPbefektetési egységekhez kötött Életbiztosítás Na ez van nekem .

Ez mellé lehet eseti számlát nyitni és annak alacsony az átvezetési díja . Személyesen érdeklődni csak a Váci úti fiókot ajánlom . Esetleg a kaposvári fiókot .Ráfáztam már a kis kirendeltségekre fogalmuk sincs a dolgokról.Az első 2 évben magasabbak a költségek és utána csökken . Ha lemondod utána felhívnak és mindent elmondanak részletesen.Ennyit tudok segíteni.

#515393 rbbj11 Előzmény: #514947

de a kolléganő avivánáln van....ahogy írtuk, sokkal magasabb ktg-kért és sokkal kedvezőtlenebb feltételek mellett

#515389 Csilla76 Előzmény: #514947

öööö..te most miről beszélsz? aviva termékről? mert nekem az van, de itt nem hinném, hogy lehet alszámlát nyitni. én most pénzpiaci alapban tartom a pénzt. nem tudom díjmentesíteni, mert akkor a jelenlegi állás szerint 900 eurot vonnak le..a maradék hat évre.

#514954 katika64 Előzmény: #514947

Én szerettem egyszerű volt, felment 1hónap alatt lement 1 hónap kb és nem kellett görcsölni mint most . Adó vissza térítés is volt . Ebben az egyben azért Vikinek igaza volt ,hogy eltörölte.

#514947 katika64 Előzmény: #514625

Amikor le akartam mondani 15-20% közé esett a levonás,5 éve fizetem már mondjuk. Adó nélkül nem éri meg ,hiába pakolod ide oda.3-4nap után tudod meg hol adtál vettél . Azt találtam ki hogy al számlát nyitottam és akkor kicsi a költség . 50% -ot tudtam össze hozni ezen így a kettő ki egészítette egy mást. A görögök óta lehetetlen (nekem ) pakolászni 3-4nap csuszással . A delux és a likvid alapot váltogattam.

#514625 rbbj11 Előzmény: #514617

nincs olyan hogy lemondja, ha kiszáll, nem lesz miből venni telekomot, mert az összes eddigi befizetés kb. felét kapja vissza, úgy saccolom, vagy annyit se.

#514617 katika64 Előzmény: #514460

Ha nem volt adó vissza térítésed mond le , Veszel tcom-ot és 1 év múlva nevetsz az egészen.

#514339 rbbj11 Előzmény: #514320

teljes összeget is beteheted ebbe az alapba az UL részeként. Ugy, hogy biztosítást gyakorlatilag nem is kérsz

#514320 banyaiz Előzmény: #514316

Ja az más, azt hittem eur alapú UL -re mondod.

Ez végülis ha jól értelek egy Ft alapú bef alap amiről beszélsz az egyik UL részeként vehetsz ebből is? Vagy akár a teljes összeget beteheted ebbe egy UL mögött és 40% garantált hozammal?

#514316 rbbj11 Előzmény: #514302

nem az forint alapú.

De mivel fix a lejárat, 2019, jelenleg sokkal többre jön ki évesen. Tehát 1,4 garancia, 2009-ben volt 1,0 a kibocsátás, most 0,8-ért veheted. Tehát 7 évre van sokkal több, mint 50%.

#514302 banyaiz Előzmény: #514209

Eur alapú 10 éves UL-nél 40% hozamgarancia? Az nem rossz cucc.

Nem nagyon vagyok ezekben benne inkább csak hitelhez kapcsolni UL-t ilyen hibrid termékeknél, és mnyp kapcsán sok biztosítónak volt mnyp ága, keveredtem bele ezekbe a biztosításokba annak idején.