Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

törölve

#519111 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519100

Melyik, melyik? SCS írta? Elhatároztam, hogy képzem magam(nehogy már szégyenben maradjak itt pl Lupin ellenében), oszt megvizsgálom, ezt a hosszú kanócos piros gyertya bulit. Megnyitottam az E-kaki grafikonjait(vagy hogy is hijják), aztán az első amít látok az két darab bazi nagy ZÖLD gyertya, majd lelóg a képről (Ez mi ez akkor?) Nekem ex csak a piros kanócosokról beszélt!

Re: nincs cím

#519107 Grizzly Géza Előzmény: #519096

ÚJABB ÖSSZEFÜGGÉSRE BUKKANTAM: mai _AT_ hozzászólás: "Mellesleg: A személyeskedésen kívül (@rbbj11 too), mi volt az, amiben nem volt igazam abban, amit leírtam? Mert te most nem azt írtad, hogy "miért nincs igazam", hanem azt, hogy aki a NAGY ZSIDAYNAK ellentmond, az csak egy nyeretlen kétéves lehet." ---wow,még egy!!!! ez nem lehet igaz! xDDD

#519098 Kiss Zoltán Előzmény: #519092

Nem is lenne baj,ha minden hozzászólásával 1 forinttal növekedne az árfolyam.Június végére

ismét 12k felett lennénk!

törölve

#519094 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519057

Még csak annyit, eddigi hosszú, és megpróbáltatásokkal teli életemben, már volt szerencsém olyan emberrel találkozni aki nem csak szerette de értette is a viccet (egy biztos, az nem Te voltál) Oszt jó napot!

#519088 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519057

Az egész internet bigyót is kitörölheted, sok sikert hozzá. A rést tömjük be izibe inkább (előjáték elmarad, nincs időnk pepecselni vele). Az infókról meg annyit ! elhiszi valaki amit én összehordok? Egyébként nem emlékszem arra hogy, bármikor egy szóval is állítottam volna, hogy nekem benfentes infóim vannak (ha nem így van, linkelj). Egyébként ezentúl szólíts bátran csak Zbigniew - nek :-) .

#519057 matgab Előzmény: #519053

még itt vagyok gyerekek, csakhát napközben nincs időm...

Egymást ha minősítgetjük, azt továbbra is fájó szívvel törlöm (azért fájó szívvel, mert gyakran érdekes info is van az adott hsz-ben).

#519054 exmnbs1 Előzmény: #519053

jún 22-én minden kiderül? a szerződés aláírását jövő hétre ígérték és a FL-t is

#519053 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519038

Mi az hogy, nagyon is.. Nekem elég volt,(egyenlőre) hogy a napokban hegyet mászott, (mármint az árfolyam).Tudom, hogy ez fáj (nagyon, de nagyon) azoknak, akik azonnali összeomlást jósoltak. Egyébként miért vetted magadra amit írtam?

Mivel baromira nem foglalkoztam evvel a rv-vel mikor 12k volt, tehát nem tudhatom , Te akkor is lebeszélted?

A napokban találtam egy-két, elemzést (állítólag komoly emberektől), akik 12k-nál 20k célárat vízionáltak. (na azokkal, most mi van).

Mondtam már, én elismerem a technikai elemzés létjogosultságát, de melyik technikai elemzés képes például azt a szitut kezelni, ha mondjuk SCS holnap nyer 5Mrd Ft-ot a kaszínóban :-) Június utolsó hetétől, két-három hétre áthelyezem a székhelyem egy kicsit délebre (mert megérdemlem), oszt mikor visszajövök, kíváncsi leszek mi lesz a szitu (szemem a pályán lesz közben is), egyébként szerintem Június 22.-én minden kiderül (addig vagyok itthon) Ja, majd elfelejtettem, még megyek Lengyelországba is, meglátogatom a fatert :-)

törölve

#519034 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519018

Hát ez igen.... ez aztán a lehengerlő érvelés. Abban az esetben, ha esetleg mégis csak lesz szerződés (persze tudom, hogy ilyen nem fordulhat elő) akkor ugye ezt leírod ide büntiből vagy ezerszer, egy apróbb módosítással természetesen . Éljen a nagy Z a MIB csapatának egyik oszlopos tagja. Isten bizony nem értem, hogy állíthat valaki valamit 100%-os biztonsággal, feltételezésekre alapozva. (Azt még értem, hogy a cég múltbéli ténykedése, kommunikációja erre okot adhat, na de mégis). Éljenek a hosszú kanócos piros gyertyák, meg a szófosás. (bár az utóbbihoz is kell némi tehetség). Egyébként Te is csak segíteni akarsz szerencsétlen Lombard Libáknak... (és csak az emberbaráti szeretet vezérel).Nektek valami küldetésetek vagy küldetés tudatotok van? (nagy a különbség a kettő között). Egyébként csak annyi a szitu, hogy néhányan komoly fizikai fájdalmakat éltek át itt a rally alatt, mert baromira sérült az egójuk (no de semmi baj, remélem nem ez volt az utolsó alkalom). Éljen az EST média, na ott lehet majd kaszálni (persze az is igaz, hogy egy üres sörösdoboz is többet ér annál a cégnél).

#519031 exmnbs1 Előzmény: #519030

"Csaba founded E-star in 2000 with capital of US$20,000,

and last year it achieved an EBITDA of US$20m."