Regisztráció Elfelejtett jelszó

törölve

Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519018

Hát ez igen.... ez aztán a lehengerlő érvelés. Abban az esetben, ha esetleg mégis csak lesz szerződés (persze tudom, hogy ilyen nem fordulhat elő) akkor ugye ezt leírod ide büntiből vagy ezerszer, egy apróbb módosítással természetesen . Éljen a nagy Z a MIB csapatának egyik oszlopos tagja. Isten bizony nem értem, hogy állíthat valaki valamit 100%-os biztonsággal, feltételezésekre alapozva. (Azt még értem, hogy a cég múltbéli ténykedése, kommunikációja erre okot adhat, na de mégis). Éljenek a hosszú kanócos piros gyertyák, meg a szófosás. (bár az utóbbihoz is kell némi tehetség). Egyébként Te is csak segíteni akarsz szerencsétlen Lombard Libáknak... (és csak az emberbaráti szeretet vezérel).Nektek valami küldetésetek vagy küldetés tudatotok van? (nagy a különbség a kettő között). Egyébként csak annyi a szitu, hogy néhányan komoly fizikai fájdalmakat éltek át itt a rally alatt, mert baromira sérült az egójuk (no de semmi baj, remélem nem ez volt az utolsó alkalom). Éljen az EST média, na ott lehet majd kaszálni (persze az is igaz, hogy egy üres sörösdoboz is többet ér annál a cégnél).