Re: nincs cím
Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519038Mi az hogy, nagyon is.. Nekem elég volt,(egyenlőre) hogy a napokban hegyet mászott, (mármint az árfolyam).Tudom, hogy ez fáj (nagyon, de nagyon) azoknak, akik azonnali összeomlást jósoltak. Egyébként miért vetted magadra amit írtam?
Mivel baromira nem foglalkoztam evvel a rv-vel mikor 12k volt, tehát nem tudhatom , Te akkor is lebeszélted?
A napokban találtam egy-két, elemzést (állítólag komoly emberektől), akik 12k-nál 20k célárat vízionáltak. (na azokkal, most mi van).
Mondtam már, én elismerem a technikai elemzés létjogosultságát, de melyik technikai elemzés képes például azt a szitut kezelni, ha mondjuk SCS holnap nyer 5Mrd Ft-ot a kaszínóban :-) Június utolsó hetétől, két-három hétre áthelyezem a székhelyem egy kicsit délebre (mert megérdemlem), oszt mikor visszajövök, kíváncsi leszek mi lesz a szitu (szemem a pályán lesz közben is), egyébként szerintem Június 22.-én minden kiderül (addig vagyok itthon) Ja, majd elfelejtettem, még megyek Lengyelországba is, meglátogatom a fatert :-)