Semmit nem haladunk fel.. haláli. Futik meg mennek fel.. eur/usd is.
Kénytelen leszek 200ponttal megemelni az eladási áramat 400as KT mellett
Semmit nem haladunk fel.. haláli. Futik meg mennek fel.. eur/usd is.
Kénytelen leszek 200ponttal megemelni az eladási áramat 400as KT mellett
B. pontról szó sincs.
Egyébként B.pont lefele lesz.
Egyelőre A.pontot jelöljük ki.
Lesz-e SC nem tudom, lehetne.. ,-)
Szerintem ilyenkor telefonálnak körbe brókerek, hogy zárásig csinálni kéne valamit a vesztesésges pozikkal.
lesz ma még SC ? vajon.....kíváncsi leszek hol lesz a teteje ennek a "B" pontnak majd.
éppen eleget szaladt előre a piac ma, S&P futi 1315ről 1329re ugrott 13.00kor, mi csak 80pontot kb.
Mi egy kicsit szerintem le vagyunk ma maradva, de nem érdekes, hamarabb megéreztük az emelkedést, ez belefér.
na én ezt nem értem, nem megyünk felfelé? jó az adat..mi van itt?
Na adatnak nem volt piacbefolyásoló értéke.
Szerencsére mindkét fél részére.
Nekem ez is jó..
Na nem szövegelek többet.
Pici pihi.
addig EUR/USD áttörte 1.26os szintet fel.
480as KT még nem SC
Na meglesz-e a maradék 13percben?
S&P 5perces árbóc elindult, ami 15pontot emelkedett rúd tetőig, van 13-14pontja emelkedni.
akkor ez idáig mi volt?:-DD
még sok sc jöhet ma, van minek örülni.
Köszi,
sosoem késő venni! Kérdés meddig akarod tartani. Mostani vételek is jók lesznek, de lehet, hogy holnap egy korrekció lejjebb hozza, a korrekció alját érdemes megvenni szerintem.
Én ma még SCt várok, 14.30ig járnak a zabszemek a shortos fenekekben!
hát kíváncsi leszek meddig megyünk fel...nekem végülis tök mindegy hogy merre megyünk csak sok pénzt tudjunk keresni :_)
Bud pajti!
Melyik emelkedés kifulladását jelzi a kis papír rally?
Eddig 25Król estünk. 15K körül volt az alj utóbbi időben. 17200on vagyunk. A kis papírok meg végig estek tetőről.
Nem lehet, hogy most veszik?? :D
a kínaiaknak van mozgástere, míg a britek totál tehetetlenek. a befektetők kezében vannak.
Nem a brit, hanem a kínai jegybank lépett!
Sem az irányadó 0,5%-os rátához, sem az eszközvásárlási programja keretösszegéhez (325 milliárd font) nem nyúlt mai döntésével a Bank of England, de ezzel egy időben jelentette be a kínai jegybank a 25 bázispontos, váratlan időzítésű kamatcsökkentését. Utóbbira hirtelen rántotak a vezető részvényindexeken.
A romló kínai gazdasági növekedési és mérséklődő inflációs kilátásokra tekintettel 25 bázisponttal 6,31%-ra csökkentette az irányadó rátát mai döntésével a kínai jegybank, amellyel párhuzamosan ugyanilyen mértékben 3,25%-ra süllyedt a betéti ráta. A változások holnaptól hatályosak. A lépés időzítése és tartalma is meglepő, mivel a piaci elemzők idén nem számítottak tényleges kamatcsökkentésre az irányadó rátában, inkább csak a kötelező tartalékráta folyamatos faragására. Utoljára a 2008-2009-es válság idején volt tényleges kamatvágás az ázsiai óriásgazdaságban.
A Bank if England kapcsán nem is a kamatdöntés kimenetele, hanem inkább az volt a befektetők fókuszában, hogy a jegybank növeli-e esetleg az eszközvásárlási programjának keretösszegét, azaz az alternatív monetáris lazítást fokozza-e.
A két jegybanki döntés egyszerre megjelenését a piac úgy reagálta le, hogy a vezető fejlett piaci (határidős) részvényindexek hirtelen kb. fél százalékkal emelkedtek, az euró kissé tovább erősödött a dollárral szemben, a fejlett 10éves kötvénypiaci hozamok (német/francia, amerikai) kissé emelkedtek. A kínai kamatcsökkentés minimálisan az arany árfolyamát is felfelé húzta. Ezek a mozgások azonban inkább csak átmeneti kilengésnek tűnnek egyelőre. A DAX eközben közel 50 pontos ralival reagált a hírre.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/nem_a_brit_hanem_a_kinai_jegybank_lepett_2.168385.html
13 órakor rántották meg hirtelen (lásd usa futik, dax, devizák), annak nem találom az okát.
Többi érthető, de szerintem valami lehet még.
én is longban február óta...csökken a veszteség, de nem örülök az emelkedésnek....ennyi már nem kellett volna egyszerre....huf túlzottan erősödik, a amaradék eur-t ennyiért már nem adom el, de venni sem veszek, mert ahhoz, meg drága....nem igazán szeretném ha a fityesz gazdaságpolitikája bejönne, mert szeretném ha 2 éve múlva hatalmasat buknának....
mi volt ez a meghúzás ?
full longban vagyok már...
azért csak óvatossan ezzel az emelkedéssel majd....ha a kispapírok is száguldanak az a rally kifulladását szokta jelezni mindig.
de most hajrá...meddig mehet vajon el ?
Egon szerint a 17.600 volt az ellenállás, buxban 17.150