Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#518825 Hathor Előzmény: #518824

Semmit nem haladunk fel.. haláli. Futik meg mennek fel.. eur/usd is.

Kénytelen leszek 200ponttal megemelni az eladási áramat 400as KT mellett

#518824 Hathor Előzmény: #518821

B. pontról szó sincs.

Egyébként B.pont lefele lesz.

Egyelőre A.pontot jelöljük ki.

Lesz-e SC nem tudom, lehetne.. ,-)

Szerintem ilyenkor telefonálnak körbe brókerek, hogy zárásig csinálni kéne valamit a vesztesésges pozikkal.

#518821 BudFox Előzmény: #518764

lesz ma még SC ? vajon.....kíváncsi leszek hol lesz a teteje ennek a "B" pontnak majd.

#518791 Hathor Előzmény: #518786

éppen eleget szaladt előre a piac ma, S&P futi 1315ről 1329re ugrott 13.00kor, mi csak 80pontot kb.

Mi egy kicsit szerintem le vagyunk ma maradva, de nem érdekes, hamarabb megéreztük az emelkedést, ez belefér.

#518784 Hathor Előzmény: #518778

Na adatnak nem volt piacbefolyásoló értéke.

Szerencsére mindkét fél részére.

Nekem ez is jó..

Na nem szövegelek többet.

Pici pihi.

addig EUR/USD áttörte 1.26os szintet fel.

#518773 Hathor Előzmény: #518770

480as KT még nem SC

Na meglesz-e a maradék 13percben?

S&P 5perces árbóc elindult, ami 15pontot emelkedett rúd tetőig, van 13-14pontja emelkedni.

#518764 Hathor Előzmény: #518757

Köszi,

sosoem késő venni! Kérdés meddig akarod tartani. Mostani vételek is jók lesznek, de lehet, hogy holnap egy korrekció lejjebb hozza, a korrekció alját érdemes megvenni szerintem.

Én ma még SCt várok, 14.30ig járnak a zabszemek a shortos fenekekben!

#518756 BudFox Előzmény: #518744

hát kíváncsi leszek meddig megyünk fel...nekem végülis tök mindegy hogy merre megyünk csak sok pénzt tudjunk keresni :_)

#518753 Hathor Előzmény: #518742

Bud pajti!

Melyik emelkedés kifulladását jelzi a kis papír rally?

Eddig 25Król estünk. 15K körül volt az alj utóbbi időben. 17200on vagyunk. A kis papírok meg végig estek tetőről.

Nem lehet, hogy most veszik?? :D

#518751 Csilla76 Előzmény: #518750

a kínaiaknak van mozgástere, míg a britek totál tehetetlenek. a befektetők kezében vannak.

#518750 Hathor Előzmény: #518745

Nem a brit, hanem a kínai jegybank lépett!

Sem az irányadó 0,5%-os rátához, sem az eszközvásárlási programja keretösszegéhez (325 milliárd font) nem nyúlt mai döntésével a Bank of England, de ezzel egy időben jelentette be a kínai jegybank a 25 bázispontos, váratlan időzítésű kamatcsökkentését. Utóbbira hirtelen rántotak a vezető részvényindexeken.

A romló kínai gazdasági növekedési és mérséklődő inflációs kilátásokra tekintettel 25 bázisponttal 6,31%-ra csökkentette az irányadó rátát mai döntésével a kínai jegybank, amellyel párhuzamosan ugyanilyen mértékben 3,25%-ra süllyedt a betéti ráta. A változások holnaptól hatályosak. A lépés időzítése és tartalma is meglepő, mivel a piaci elemzők idén nem számítottak tényleges kamatcsökkentésre az irányadó rátában, inkább csak a kötelező tartalékráta folyamatos faragására. Utoljára a 2008-2009-es válság idején volt tényleges kamatvágás az ázsiai óriásgazdaságban.

A Bank if England kapcsán nem is a kamatdöntés kimenetele, hanem inkább az volt a befektetők fókuszában, hogy a jegybank növeli-e esetleg az eszközvásárlási programjának keretösszegét, azaz az alternatív monetáris lazítást fokozza-e.

A két jegybanki döntés egyszerre megjelenését a piac úgy reagálta le, hogy a vezető fejlett piaci (határidős) részvényindexek hirtelen kb. fél százalékkal emelkedtek, az euró kissé tovább erősödött a dollárral szemben, a fejlett 10éves kötvénypiaci hozamok (német/francia, amerikai) kissé emelkedtek. A kínai kamatcsökkentés minimálisan az arany árfolyamát is felfelé húzta. Ezek a mozgások azonban inkább csak átmeneti kilengésnek tűnnek egyelőre. A DAX eközben közel 50 pontos ralival reagált a hírre.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/nem_a_brit_hanem_a_kinai_jegybank_lepett_2.168385.html

#518745 Csusza Előzmény: #518740

13 órakor rántották meg hirtelen (lásd usa futik, dax, devizák), annak nem találom az okát.

Többi érthető, de szerintem valami lehet még.

#518744 Euroman Előzmény: #518742

én is longban február óta...csökken a veszteség, de nem örülök az emelkedésnek....ennyi már nem kellett volna egyszerre....huf túlzottan erősödik, a amaradék eur-t ennyiért már nem adom el, de venni sem veszek, mert ahhoz, meg drága....nem igazán szeretném ha a fityesz gazdaságpolitikája bejönne, mert szeretném ha 2 éve múlva hatalmasat buknának....

#518742 BudFox Előzmény: #518740

mi volt ez a meghúzás ?

full longban vagyok már...

azért csak óvatossan ezzel az emelkedéssel majd....ha a kispapírok is száguldanak az a rally kifulladását szokta jelezni mindig.

de most hajrá...meddig mehet vajon el ?

Egon szerint a 17.600 volt az ellenállás, buxban 17.150