Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#517916 macika Előzmény: #517914

az eredmény javulást egyelőre el lehet felejteni

túlélő üzemmódra kapcsoltak

#517911 exmnbs1 Előzmény: #517908

akkor látni lehetne mi is a sajáttőke és kötelezettségek valódi aránya

egyelőre 20:85

Re: Hitel részletei

#517910 exmnbs1 Előzmény: #517905

elhiszem hogy zavar hogy nem tapsikolok veled

kellett anno a kv a román fejlsztésekre

majd ha hitel lesz lesznek román fejlesztések amiből kitermelik a kv-eket

majd lesz hitel pár nap múlva

majd román beruházások sem lesznek

majd ismét lesz hitel csak a feltételeket hiányosan közölték

közben a resz helyzete homályos

ha lesz hitel elég lesz-e?

a kötelezettség szépen nő, a cég zsugorodik

Ha lenne auditált mérleg…

#517908 Nyeretlen_Keteves

Ha lenne auditált mérleg, akkor meg az lenne a baj, hogy még nem ugrálókötelezték körbe Lengyelországot.

Jó reggelt! Felhívom a t…

#517907 Nyeretlen_Keteves

Jó reggelt! Felhívom a tisztelt nagyérdemű figyelmét, hogy ma 9 óra 17 kor sziget(fesztivált )tart az E-star.

#517906 Arsene Lupin Előzmény: #517895

Látja, megint engem kóstolgat, aztán meg vírnyog, mint a lombard liba. Szerintem ma is, rutinból, álljon sorba a tömőgépnél.

Néha tényleg gondolkodjon, mielőtt elalél egy 10 millás hülyítéstől.

#517905 Legend81 Előzmény: #517899

Kezdesz önmagad paródiája lenni.

Van amibe nem kötsz bele? Itt vagy a nap 24 órájában, hogy azonnal reagálj egy lenézőt bármilyen E-starral kapcsolatos írásra.

Ez szánalmas. Ennyi az életed?

#517895 pepe01 Előzmény: #517763

A tegnapi témához még annyit, hogy az E-star 2000 alatt nyitott újabb 50 kontit. Tehát ?

#517891 Protein Előzmény: #517864

Szia Muskátli!

Akkor röviden bemutatkoznék. Kb. egy hónapja találtam rá a fórumra és a papírra (így viszonylag keveset tudok róla, bár elég sokat olvastam hozzá). Hétfő óta írok ide, tehát két napja. Röviden annyit, hogy pénzt akarok keresni. Ex-ről gőzöm sincs, hogy kicsoda, csak olvasom, mert sokat ír.

A ballon hitelt jól leírtad. Korrekten. Valóban lett egy refinanszírozási kockázat 2017 q2-re, de mivel az messze van még most nem ez számít, hanem az, hogy egy 4.3 mrd forint kapitalizációjú cég 2.5 mrd hitelt kap. Az annuitás azért keveredett bele a 1633. hozzászólásba, mert az egy netről leszedett anyag a ballon hitelről. Természetesen tudom, hogy ez ballon hitel. A kamatteherről szóló javításodat köszönöm, úgy helyes.

#517884 exmnbs1 Előzmény: #517866

akkor hiába fényezgetted)))))))))

másoknak akik ránéznek a grafikonra véletlen sem ez jut eszébe róla

nem vagyok az előző nick

az e-star múlt hónapban kimutatott 0.3m EUR EBITDAjahoz "jól" fog jönni a havi törlesztés

nem véletlen kv-ben utaztak eddig

először is a hitel feltételei továbbra sem ismertek és pláne nincs aláírva

mi újság a resz-szel? az nem aktuális mostanában véletlenül?

és ha igen akkor miből fizetik ki októberben a kv-eseket?

#517866 Muskatli Előzmény: #517778

haha, ennek is annyi valóságalapja van, mint a mai hírek után csődről beszélni...

szerintem SCS-nak van jobb dolga, mint itt a részvény nélküli emberek kínlódását és rosszindulatát olvasgassa és kommentelje!

#517864 Muskatli Előzmény: #517855

Protein, nem tudom, hogy te ki vagy, tényleg nem akarok kötözködni veled, de áltudományos ostobaságot írsz (1633. hozzászólásodban), inkompetens ex meg már pajtizik is veled, mert beírtad a hozzászólásodba a demagóg "lufi hitel" agyrém dumádat. sztem ti már a mai napon országos pajtik lettetek... vagy sztem te ex vagy, ha már itt tartunk....

akkor tehát:

- neked fogalmad sincs mi az, hogy "annuitásos hitel". légyszívesd mutasd meg a közleményben, hol derül az ki, hogy annuitásos hitelt vesznek fel!!!! segítek: ilyen nincs a közleményben.

- alacsony lesz így a kamatteher... pffff na ezen jót röhögtem... talán akarod mondani, hogy alacsony lesz a tőketörlesztés... nem mindegy...

a balloonos hitel semmi mást nem jelent, mint hogy az 5. év végén van egy balloon, azaz egy kb.20-50%-os (nem derül ki a pontos nagyságrend a közleményből), egyszeri tőketörlesztési kötelezettség és emiatt az 5 év alatt a maradék 50-80% hitelt kell csak folyamatosan, hónapról-hónapra törlesztenie... azaz 5. év végéig nem 100%-nyi tőkét kell törlesztenie, hanem lényegesen alacsonyabbat, azaz kisebb lesz az adóssáágszolgálat a cégnek 5 évig (nem a KAMAT miatt, ahogy te írod, hanem az alacsonyabb TŐKEtörlesztés miatt), cserében viszont az 5. év végén lesz egy nagyobb egyszeri 20-50%-nyi tőketörlesztési kötelezettség, azaz ezt fel lehet fogni egy 5 év múlva esedéjkes refinanszírozási kockázatnak is. Ez jelen körülmények között egy kifejezetten jó konstrukció!!!

az annuitásos hitel meg - ezzel éppen ellentétben - annyit jelent, hogy az adósságszolgálat minden egyes hónapban, a teljes futamidő alatt pontosan ugyanaz, kizárólag a devizaárfolyam hat rá.

#517858 Zotya32 Előzmény: #517855

volt forgalom ma a papírban meg a fórumon is... no, mi lesz ebből? megnézi a XXI. századot, vagy a Szabadságharctól megijed és irány a Honfoglalás? :)