Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#517855 exmnbs1 Előzmény: #517670

protein, légy szíves számold ki a hitel kondícióival is azaz 5 éves futamidővel

Re: Hitel részletei

#517834 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #517832

Csak a tiédre! Most én is megyek pihizni, mert már magamat is untatom.(oszt rémálmodjál E-kai zöld 15%-al, na jó 14.99)

#517831 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #517826

Én nem szemtelenkedem , arról nem tehetek, hogy neked ennyire fáj az igazság! Egyébként ki vagy Te? Szólsz Kisshercegnek, és egyből kitilt? Ne légy már gyerekes! Jelenleg 1:0 ide,de még fordíthatsz!

#517830 hAliG Előzmény: #517825

Akkor megvan most már ki is vagy Te!

Chuck Norris!

Na tényleg jó éjt, mert 3 hetes kisfiam nemsokára ébresztőt fog fújni, addig ki kell aludni magamat.

Jah Ex! Apanapokon vagyok, azért érek rá most, az osztályt más kormányozza.. De remélem nem úgy, mint Kassai úr az E-Start :)

#517829 Fornit Előzmény: #517815

Azért egy sziget meglesz nyitóban vsz. A 2. limit már necces, és belegondolok hol szoktak többnapos limites rally-k lenni lehet nem egészséges.

Persze én átsoroltam már a csillagot abba a kat-ba márc elején.

#517824 exmnbs1 Előzmény: #517807

yes

ott is pénz kellett volna a 3 napelem gyárra

aztán befutott a GEM nevű pénzügyi befektető opcionális tőkeemeléssel

de nem csak oda, CIGben ESTben és még hybridbe is

úgy volt beállítva hogy milyen jő a genya stb szabja a feltételeket

mindjárt látszott hogy ez nem így szokott működni

a gem feltételeit és a lehíváshoz szükséges képletet nem közölték hogy titkos

aztán 3 évig hantázták hogy lesz szerződés, de persze sosem lett

viszont tömés volt helyette ilyenféle lezúzással előtte és mit ad isten Woods ott is vitézkedett

#517820 hAliG Előzmény: #517816

Na, de megígértem, hogy nem írok rosszat :) Pf-en is feljelentett, meg is kaptam a piros keretes figyelmeztetést, hogy ki fognak tiltani! Úgy félek most! Megyek is aludni inkább, nehogy kitiltsanak az internetről is!

#517818 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #517806

Te most miről beszélsz?? Nem akarlak megbántani, de keresd fel az orvosod! Mondtam már, én egy kocatőzsdés vagyok, néha jó megérzéssel, néha rosszal. Egyébként az ötös lottón sem nagy kunszt nyerni, csak jó helyre kell tenni az X-et, és jó időben (ja,és ezt a bonyolult műveletet nem árt a sorsolás előtt elvégezni)

#517816 hAliG Előzmény: #517807

Én sem értem, hogy jönnek ezek ide, de biztos.. :)

Régen a genya volt a vesszőparipája, ott mentett meg mindenkit, de mióta az kiürült teljesen, új szórakozás után kellett nézni. Sajnos minket boldogít most.

#517814 reckon Előzmény: #517800

amúgy nem akarom tovább csűrni-csavarni ezt a "ki kicsoda" dolgot, de nem ismerhetlek a pf-es pannergy topicból?

#517807 Janicroft Előzmény: #517797

Mi az a GEM meg genya? és hogy jönnek ezek ide? Ez a genesis nevű cég amire utalsz? Ezek általad hasonlónak vélt történetet futottak be mint most az e-Star?