protein, légy szíves számold ki a hitel kondícióival is azaz 5 éves futamidővel
protein, légy szíves számold ki a hitel kondícióival is azaz 5 éves futamidővel
Csak a tiédre! Most én is megyek pihizni, mert már magamat is untatom.(oszt rémálmodjál E-kai zöld 15%-al, na jó 14.99)
nem a te személyeskedéseid részére tartja fent az oldalt
Én nem szemtelenkedem , arról nem tehetek, hogy neked ennyire fáj az igazság! Egyébként ki vagy Te? Szólsz Kisshercegnek, és egyből kitilt? Ne légy már gyerekes! Jelenleg 1:0 ide,de még fordíthatsz!
Akkor megvan most már ki is vagy Te!
Chuck Norris!
Na tényleg jó éjt, mert 3 hetes kisfiam nemsokára ébresztőt fog fújni, addig ki kell aludni magamat.
Jah Ex! Apanapokon vagyok, azért érek rá most, az osztályt más kormányozza.. De remélem nem úgy, mint Kassai úr az E-Start :)
Azért egy sziget meglesz nyitóban vsz. A 2. limit már necces, és belegondolok hol szoktak többnapos limites rally-k lenni lehet nem egészséges.
Persze én átsoroltam már a csillagot abba a kat-ba márc elején.
Most nem volt kedve...
Még valami, már a takaró alól bújtam ki!
Ezt Ex elfelejtette belinkelni, pedig mindig olyan szorgalmasan linkel!
http://www.portfolio.hu/vallalatok/e-star_itt_vannak_a_reszletek_a_hitellel_kapcsolatban.168279.html
herceg meddig szemtelenkedik még ez a nick itt?
Engem már kitilthatnak az internetröl is, már kiolvastam.
yes
ott is pénz kellett volna a 3 napelem gyárra
aztán befutott a GEM nevű pénzügyi befektető opcionális tőkeemeléssel
de nem csak oda, CIGben ESTben és még hybridbe is
úgy volt beállítva hogy milyen jő a genya stb szabja a feltételeket
mindjárt látszott hogy ez nem így szokott működni
a gem feltételeit és a lehíváshoz szükséges képletet nem közölték hogy titkos
aztán 3 évig hantázták hogy lesz szerződés, de persze sosem lett
viszont tömés volt helyette ilyenféle lezúzással előtte és mit ad isten Woods ott is vitézkedett
ajjajj akkor ex most Selmeczi Gabinak képzeli magát? Akkor isten mentsen, hogy megvédje bármimet is!
Na, de megígértem, hogy nem írok rosszat :) Pf-en is feljelentett, meg is kaptam a piros keretes figyelmeztetést, hogy ki fognak tiltani! Úgy félek most! Megyek is aludni inkább, nehogy kitiltsanak az internetről is!
Te most miről beszélsz?? Nem akarlak megbántani, de keresd fel az orvosod! Mondtam már, én egy kocatőzsdés vagyok, néha jó megérzéssel, néha rosszal. Egyébként az ötös lottón sem nagy kunszt nyerni, csak jó helyre kell tenni az X-et, és jó időben (ja,és ezt a bonyolult műveletet nem árt a sorsolás előtt elvégezni)
Én sem értem, hogy jönnek ezek ide, de biztos.. :)
Régen a genya volt a vesszőparipája, ott mentett meg mindenkit, de mióta az kiürült teljesen, új szórakozás után kellett nézni. Sajnos minket boldogít most.
hú hogy akarják a limitelést sulykolni egyesek
amúgy nem akarom tovább csűrni-csavarni ezt a "ki kicsoda" dolgot, de nem ismerhetlek a pf-es pannergy topicból?
Mi az a GEM meg genya? és hogy jönnek ezek ide? Ez a genesis nevű cég amire utalsz? Ezek általad hasonlónak vélt történetet futottak be mint most az e-Star?