Oké! Legyen úgy!
Néha legalább 1-2 képet is felteszek a chartról, nem úgy mint Maga, a papagájként fújt fröcsögéseivel..
De inkább figyelem a papírt.. Beszélgessen Ex barátnőjével éjszakába nyúlóan, ünnepnapokon is!
Oké! Legyen úgy!
Néha legalább 1-2 képet is felteszek a chartról, nem úgy mint Maga, a papagájként fújt fröcsögéseivel..
De inkább figyelem a papírt.. Beszélgessen Ex barátnőjével éjszakába nyúlóan, ünnepnapokon is!
Viszont figyeljetek, kezdem kicsit támasztani(az óviban is már mankó volt a jelem)
ne szerénykedj megváltó))))))
realmadrid a pancsy egykori szektavezére míg illúzió letaszította a valóságba
Tényleg Fb tag volt?
Folyamatos üzemmódban rinyál.
akkor én vagyok a melegváltás! de ki a rák az a realmadrid(egyébként én Barcás vagyok)
az rfv vallás megalapítója és a szekta főtisztelendóje
Újdonsült barátom , látom a Pf fórumon is terjeszted az ostobaságaidat! Viszont mintha nem kaptam volna választ arra, hogy a pan-kaki miért is ér 12 Mrd forintocskát!(ha kaptam akkor elnézést )
Kedves Lupin, szerintem nem rinyáltam annyit, mint amennyi ugyanolyan hozzászólással telefossa kedves Ex barátnőjével a fórumot.
Mindent tudunk, mindent látunk, elég beírni 10szer, nem kell 100szor.
Most látom mennyien azonosítanak evvel a former gyerekkel(és milyen magabiztosan állítják, a hülyeségeiket). Egyébként ha hasonlít a stílusom a former gyerekére akkor ideje lenne megismernem (biztos jófej)
Former??? Az meg kicsoda?? kb egy hónapja olvasom azt a fórumot...
Barátom! Te valakivel nagyon összekeversz, FBtag(az meg mi) ÉN??? max tulaj leszek ha így alakulnak a dolgok..(mármint 5% felett, de csak azért mert szeretem magam szívatni)
Szerintem az Ön beírása személyeskedés. Hogy mi az unalmas, az relatív. A rinyálás is unalmas egy idő után.
fogalmam sincs, hogy összedől-e ez a rogyadozó budi. Örülnék ha nem, hisz nekem is van benne pénzem. De objektívan nézve nagyon cudarul állnak a dolgok, közvetlenül fenyeget a 200 ft-os ár. Ahogy sok hónapja írtam, ha felszámolás lesz, akkor a kötvényesek, hitelezők lesznek elől, a részvényesnek nem marad szinte semmi. A 200 Ft is igen optimista verzió és csak jól vezényelt eladással és felszámolással lenne elérhető.
Jelenleg sajnos egy igazi lehetőséget sem látok a felszámolás elkerülésére.
Leállíthatnád már magad, kezdesz kva unalmas lenni..
Tudom úgysem fogod, sőt ez még jobban felvillanyoz. Wikipedian fent van, hogy hogy hívják az ilyen fórumozókat!
Matgab, ha moderálsz, átnézhetnéd az úrhölgy floodolásait, illetve szándékos b.sztatását, és élvezkedését mások bukóján!
Mások szerint nem unalmas Exmnbs "fórumtársunk"?
Még ha értelmesen lehetne vele beszélni, de kérdésre kérdéssel válaszol, meg szavakat ír, aminek semmi értelme.
egy volt FBtagtól jól hangzik(((((
Soós barátod elég lenne a cégbe egyedül is