Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#517255 hAliG Előzmény: #517250

Oké! Legyen úgy!

Néha legalább 1-2 képet is felteszek a chartról, nem úgy mint Maga, a papagájként fújt fröcsögéseivel..

De inkább figyelem a papírt.. Beszélgessen Ex barátnőjével éjszakába nyúlóan, ünnepnapokon is!

#517252 exmnbs1 Előzmény: #517249

ne szerénykedj megváltó))))))

realmadrid a pancsy egykori szektavezére míg illúzió letaszította a valóságba

Újdonsült barátom , láto…

#517247 Nyeretlen_Keteves

Újdonsült barátom , látom a Pf fórumon is terjeszted az ostobaságaidat! Viszont mintha nem kaptam volna választ arra, hogy a pan-kaki miért is ér 12 Mrd forintocskát!(ha kaptam akkor elnézést )

#517246 hAliG Előzmény: #517233

Kedves Lupin, szerintem nem rinyáltam annyit, mint amennyi ugyanolyan hozzászólással telefossa kedves Ex barátnőjével a fórumot.

Mindent tudunk, mindent látunk, elég beírni 10szer, nem kell 100szor.

Most látom mennyien azon…

#517244 Nyeretlen_Keteves

Most látom mennyien azonosítanak evvel a former gyerekkel(és milyen magabiztosan állítják, a hülyeségeiket). Egyébként ha hasonlít a stílusom a former gyerekére akkor ideje lenne megismernem (biztos jófej)

#517240 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #517227

Barátom! Te valakivel nagyon összekeversz, FBtag(az meg mi) ÉN??? max tulaj leszek ha így alakulnak a dolgok..(mármint 5% felett, de csak azért mert szeretem magam szívatni)

#517233 Arsene Lupin Előzmény: #517229

Szerintem az Ön beírása személyeskedés. Hogy mi az unalmas, az relatív. A rinyálás is unalmas egy idő után.

#517231 rbbj11 Előzmény: #517217

fogalmam sincs, hogy összedől-e ez a rogyadozó budi. Örülnék ha nem, hisz nekem is van benne pénzem. De objektívan nézve nagyon cudarul állnak a dolgok, közvetlenül fenyeget a 200 ft-os ár. Ahogy sok hónapja írtam, ha felszámolás lesz, akkor a kötvényesek, hitelezők lesznek elől, a részvényesnek nem marad szinte semmi. A 200 Ft is igen optimista verzió és csak jól vezényelt eladással és felszámolással lenne elérhető.

Jelenleg sajnos egy igazi lehetőséget sem látok a felszámolás elkerülésére.

#517229 hAliG Előzmény: #517227

Leállíthatnád már magad, kezdesz kva unalmas lenni..

Tudom úgysem fogod, sőt ez még jobban felvillanyoz. Wikipedian fent van, hogy hogy hívják az ilyen fórumozókat!

Matgab, ha moderálsz, átnézhetnéd az úrhölgy floodolásait, illetve szándékos b.sztatását, és élvezkedését mások bukóján!

Mások szerint nem unalmas Exmnbs "fórumtársunk"?

Még ha értelmesen lehetne vele beszélni, de kérdésre kérdéssel válaszol, meg szavakat ír, aminek semmi értelme.

#517226 exmnbs1 Előzmény: #517213

jó hogy visszajöttél

arról volt ugyan szó ha ápr 30-ig nem jön a bombahír akkor végleg eltünsz

szóval miért is volt a hírzárlat?