Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

Nyeretlen_Keteves

Na szóval, nem mentem ám még aludni(csak számoltam a lóvét) exmnbs1 barátom! Noooormális vagy Margit!? Miért vennék azon a héten, mikor éppen a fölbe döngölik az árfolyamat. Jövő héten veszek majd jóárasítva(no meg mások is). Néztem azt a másik izét is, na hogy is hijják.. no megvan az a pannergy vagy mi a fene. Szóval elárulnád nekem tudatlan fajankónak, hogy az pannergy miért is ér cirka 12 milliárdot, ez a másik izé meg csak 3.8 -at(illetve lassan már holnap van tehát előlegezzük meg neki, hogy már csak 3.3-at), most komolyan ez az E-kaki ennyivel hitványabb mint a Pan-kaki? Vagy toljak be másik 100-at a pannnnergy-be -ba vagy mit tudom én. Arra is kíváncsi lennék, hogy szerinted kinek is áll útjába ez az E-kaki(mert valaki, vagy valakik nagyon haragudnak erre a szerencsételn E-re). Oszt olvastam, hogy elküldtek két okostojást az E-kaki-tól.Ugye nem a rokonaid?(mert akkor nem bántom őket annyira). Szóval, aztat írták itt sokan, hogy menekülnek a süllyedő hajóról!Ez a két mókus nem fúrt egy icipici lukacskát ebbe a hajóba mostanság? (egyébként eddig elég jól elringatóztak a fedélzeten...). Szóval, szerintem ezeket inkább küldték (mint maguktól mentek volna), természetesen érdemeik elismerése mellett... Véleményem szerint éppen ideje volt egy kicsit rendet rakni a fedélzeten (no meg a medve idomároknál sem ártott már egy kis karcsúítás..). No mindegy, kicsit bő lére eresztettem, de megígérem neked ,mikor 6000 lesz ez az E-kaki akkor adok neked 1 darabot 5 ezerért, bár akkor már minek , úgy is beleszel tárazva.