http://www.kephost.com/images4/2012/6/5/3tw5wfrk85s5a2tm6ick.png
Mindjárt megvan a 3-as pont! 35Ft-nál, utána jöhet a négyes egy 3 napos rally során!?
megtehetem :)
jön a támasz alsólimitre....
kész vagy :))))
Ja értem, a tapasztalat.:-)
Csak %-osan ki ne számold.:-)))
olyan nagyot már nem tud gyorsulni :)))
már csak 35 centi az 1 ft... de 6-nál megáll, szóval 30 centi esés lehet csak :)
Adják ezt ma is sajna..., csorog szép lassan, mi lesz ha még ezután jön a begyorsulás?
35-nél veszek, utána jön a 20 ft 2 héten belül....
Semmi meglepő nincs ebben az árfolyamban itt. Ha mégjobban visszalapoztál volna, olvashattad volna, hogy írtuk (előre) már 200 Ft-nál, hogy ekkora higítás és a tartozások részvénnyel való kifizetése legalább egy árfolyam negyedelést fog okozni (persze szokás szerint hülyének voltunk nézve), konkrétabban 50 Ft-ra gondoltunk, hát még ezzel is túláraztuk, ahogy most látható.
A forgalmat viszont láthatod bármilyen charton. Ezzel kapcsolatos véleményem is leírtam korábban.
Figyelem a papírt, de a Sziget esetleges bedőlése még további árfolyamcsökkenést fog okozni, jelenleg "pengeélen" táncol ez a cég is, árfolyammal együtt. Ugyanúgy pattanhat is, kedvező dolgok esetén.
Nézem ezt a papírt. Benéztem Pf-re. Hát az nem az én társaságom. Itt átolvastam az oldalt. Érdekes. Egyébként hajlok arra, hogy egyetértsek veled utóbbi bejegyzéseddel. Ha nem teljesen vicc.
Azt nem tartom valószínűnek, hogy a tőzsdék (túl a nyári szokásoson) nagyon bedőlnének. Spanyol, görög, vagy más EU-s ügy miatt. Az istencsapása soha nem úgy jön, hogy számítani lehet rá. Ha meg kiszámítható gyötrelmektől hangos a média, ráadásul esnek az árfolyamok, akkor jön a megoldás és az emelkedés. Nekem legalábbis így lenne logikus.
De amit most ez a papír alakít, az meglep. Nem túl régen 150 felett volt. Ott abban az időben mekkora forgalom volt? Azok akiket kitömtek már nagyjából kiszálltak? Mi az véleményetek?
Hadd dőljön, akkorra kell kp.-t tartogatni és vásárolni.:-)
Mi lesz 2 hét múlva a görög választás után? Gyalázat, bedől az egész bét... Fekete hétfő lesz az... 1000pont körüli bux bukóval.
Vagy csak puffer és meg akarja vetetni a 39-est.
Vannak bent vevők, gyanús, hogy 30-ig már nem engedik le...
Támasz nincs ezeken a szinteken, mivel még sosem járt itt.
Hogy lesz-e forduló az hírek függvénye lesz (bennfektes forgalom jelzi majd előre).
Amúgy lassan fordulnia kellene vagy most tényleg bedőlt a bolt?
mit csináljon ha nem veszik?