Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: Adókedvezményt kaptak a fesztiválok

#517520 hAliG Előzmény: #517420

Mindjárt megvan a 3-as pont! 35Ft-nál, utána jöhet a négyes egy 3 napos rally során!?

#517420 Sly-- Előzmény: #517414

Ja értem, a tapasztalat.:-)

Csak %-osan ki ne számold.:-)))

#517414 Zotya32 Előzmény: #517406

olyan nagyot már nem tud gyorsulni :)))

már csak 35 centi az 1 ft... de 6-nál megáll, szóval 30 centi esés lehet csak :)

#517406 Sly-- Előzmény: #517400

Adják ezt ma is sajna..., csorog szép lassan, mi lesz ha még ezután jön a begyorsulás?

#517393 Sly-- Előzmény: #517383

Semmi meglepő nincs ebben az árfolyamban itt. Ha mégjobban visszalapoztál volna, olvashattad volna, hogy írtuk (előre) már 200 Ft-nál, hogy ekkora higítás és a tartozások részvénnyel való kifizetése legalább egy árfolyam negyedelést fog okozni (persze szokás szerint hülyének voltunk nézve), konkrétabban 50 Ft-ra gondoltunk, hát még ezzel is túláraztuk, ahogy most látható.

A forgalmat viszont láthatod bármilyen charton. Ezzel kapcsolatos véleményem is leírtam korábban.

Figyelem a papírt, de a Sziget esetleges bedőlése még további árfolyamcsökkenést fog okozni, jelenleg "pengeélen" táncol ez a cég is, árfolyammal együtt. Ugyanúgy pattanhat is, kedvező dolgok esetén.

#517383 Trisz Előzmény: #516983

Nézem ezt a papírt. Benéztem Pf-re. Hát az nem az én társaságom. Itt átolvastam az oldalt. Érdekes. Egyébként hajlok arra, hogy egyetértsek veled utóbbi bejegyzéseddel. Ha nem teljesen vicc.

Azt nem tartom valószínűnek, hogy a tőzsdék (túl a nyári szokásoson) nagyon bedőlnének. Spanyol, görög, vagy más EU-s ügy miatt. Az istencsapása soha nem úgy jön, hogy számítani lehet rá. Ha meg kiszámítható gyötrelmektől hangos a média, ráadásul esnek az árfolyamok, akkor jön a megoldás és az emelkedés. Nekem legalábbis így lenne logikus.

De amit most ez a papír alakít, az meglep. Nem túl régen 150 felett volt. Ott abban az időben mekkora forgalom volt? Azok akiket kitömtek már nagyjából kiszálltak? Mi az véleményetek?

#516983 Sly-- Előzmény: #516976

Hadd dőljön, akkorra kell kp.-t tartogatni és vásárolni.:-)

#516976 Zotya32 Előzmény: #516956

Mi lesz 2 hét múlva a görög választás után? Gyalázat, bedől az egész bét... Fekete hétfő lesz az... 1000pont körüli bux bukóval.

#516950 Zotya32 Előzmény: #516947

Vannak bent vevők, gyanús, hogy 30-ig már nem engedik le...

#516947 Sly-- Előzmény: #516942

Támasz nincs ezeken a szinteken, mivel még sosem járt itt.

Hogy lesz-e forduló az hírek függvénye lesz (bennfektes forgalom jelzi majd előre).

#516942 Zotya32 Előzmény: #516933

Amúgy lassan fordulnia kellene vagy most tényleg bedőlt a bolt?