Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Orbán: Magyarország öt-tíz év múlva jobb ország lesz

#517097 Arsene Lupin Előzmény: #517082

Ha engem igazoltatnának az araboknál és én is elfutnék, hasonlóképpen járnék.

#517082 Spade Előzmény: #516779

"Rendőrök verhették meg a Lékóhoz jött arab sakkozókat

.

Rendőri igazoltatás során verték meg az Egyesült Arab Emirátusok sakkszövetségének egyik tagját Szegeden a Forrás Hotel parkolójának környékén, írja a szegedma.hu. [1]

Szaúd Mohamed Al-Marzúki, az ermirátusok sakkszövetségének rangidős tagja a közel-keleti ország 18 éves sakk-nagymesterével, Szalim Abdulrahmannal vacsorázott Szegeden péntek este, amikor a támadás történt."/Index

.

Hát ez qrvajó, aligha adnak majd dollár yardokat az arabok ezek után nekünk, sőt ezután csak úgy mernek majd Ferihegyen belépni h egy nagy sakktáblát szorongatnak a hónuk alatt, de a legbiztonságosabb ha minkét hónuk alatt cipelnek egy sakktáblát meg a hátukon is, h minden irányból felismerjék szándékaikat a szervek. Bár ha megcsapkodják őket a szerv képviselői az egészséges, javítja a vérkeringést :) Amúgy lefogadom minden előírás szerint történt :)

#516779 Arsene Lupin Előzmény: #516768

Ráadásul nyakunkon az eperszezon. Ilyenkor tüntet egy igazi zöccséges?

#516766 Fornit Előzmény: #516633

Fene tudja, én az aktuális problémák helyett szívesebben "dobálóznék" M. Nikivel :))

#516635 Wall street Előzmény: #516633

Még annyit hadd mondjak már, hogy 2 év alatt Orbánék nagyobb kárt okoztak mint az elmúlt 8 év.... az MSZP idején működött a gazdaság és sok autópálya épült meg a nyugdíjakkal sem voltak gondok, meg ugye nem MOl részvényt vásároltak, meg hidacskákat neveztek át, meg szobrocskákat emeltek.....és akkor most nem kellene azon rágódni h milyen adókat vessünk be. Sztem lesz itt még sokkal rosszabb is ha Orbánék hatalmon maradnak....

#516633 Wall street Előzmény: #515852

Hát hallja, maga nagyon félre informált vagy tényleg rossz a memóriája, ugyanis a Müller nikit nem rúgta ki senki sehonnan , Ő önkényt távozott a gárdából...Az aktuális problémákkal kellene foglalkozni, és nem Müller Nikivel dobálózni.... Orbán épp most bizonyítja h mennyire alkalmatlan az ország irányítására , meg a választások előtt ígérgetett mindent, nagy szája volt.... meg azért ott is vannak emberkék, akik nem oda valóak, akik azt sem tudják mit beszélnek..... pl Mato, Lézer , Szijjártó pingvin...... stb

Re: Mégis enged a kormány az IMF-nek?

#516624 Keg Jenő Előzmény: #516617

Igen, de csak póló árusítás lesz és mlm bemutató két "mocskos orbán takarodj!" között! :-)

Vsz üzembe kéne állítani…

#516619 Grizzly Géza

Vsz üzembe kéne állítani az egyszemélyes kézzel vontatott járgányokat,amiket keleti országokban használnak.Több előnye is van. A taxis sportol,tehát egészséges és később sem ró az egészségügyre vállalhatatlan terheket.Nem szennyezi a környezetet. Vicces is lenne és mint tudjuk,a nevetés orvosság. Csupa jó dolog. Nem is lenne nagy túljelentkezés és demonstráció sem lenne hogy többen akarják végezni ezt a munkát :)))

#516617 kosami Előzmény: #516553

Ingyenes? Még jó. Vallja be , gondolt arra hogy belépőt szedjen? :)

#516553 Keg Jenő Előzmény: #516537

Minden jó szándékú hazafit várunk a taxis demonstrációra! (ingyenes)

Re: Lázár kaphatja az uniós kasszakulcsot

#516408 exmnbs1 Előzmény: #514805

mikor is idejöttél szó volt a görög kivonulásról és a pénzügyi unió széteséséról

annak lassan 1 éve és lám-lám.....

#516404 Sigorszky Előzmény: #515852

Ezt a Múller Niki nevet vajon hogy sikerült ilyen kitűnően memorizálnia? )

Re: nincs cím

#516304 sbbacsi Előzmény: #516044

Helyesbítek kicsit.

A politika célja:

A tömegek megnyerése mely biztosítja az erőt politikus számára az KÖZÖSSÉGÉRT TEENDŐ elképzelései megvalósításához.

A magyar politika célja:

A tömegek megnyerése mely biztosítja az erőt politikus számára a SAJÁT BOLDOGULÁSÁRA VONATKOZÓ elképzelései megvalósításához.

De, hogy komolyra fordítsam:

Hiteles politika abból soha nem lehet, ha valaki A-t mond és B-t tesz. Márpedig itt ez történik. 20+ éve, de most meg aztán végképp. Azzal megfűszerezve, hogy az A még ráadásul egy idiótaság, arrogáns pofába hazudás. A B-nek, amit tesznek pedig nincs értelme, vagy szarabb, mintha csendben nem tennének semmit a pénztalicskázáson kívül.

Vannak ahol úgy működik ideig-óráig az A-B ellentét. De csak úgy, hogy nem hülyeséget beszélnek és közben nem is azt tesznek. Attól függetlenül, hogy a kettőnek nincs köze egymáshoz.

Én már egy ilyen kormánynak is örülnék itthon.

Re: nincs cím

#516302 sbbacsi Előzmény: #516039

Kösz, hogy nem nekem kellett megválaszolnom az egyszerű kérdést.

Szerintem azért is csinálja, mert jólesik neki. Egy paprikajancsi, aki annyira szeret kajánul mosolyogni és a másikat hülyének nézni, hogy talán az már kóros szintet jelent.

Elég ránézni sajnos. :(