Ha engem igazoltatnának az araboknál és én is elfutnék, hasonlóképpen járnék.
Ha engem igazoltatnának az araboknál és én is elfutnék, hasonlóképpen járnék.
"Rendőrök verhették meg a Lékóhoz jött arab sakkozókat
.
Rendőri igazoltatás során verték meg az Egyesült Arab Emirátusok sakkszövetségének egyik tagját Szegeden a Forrás Hotel parkolójának környékén, írja a szegedma.hu. [1]
Szaúd Mohamed Al-Marzúki, az ermirátusok sakkszövetségének rangidős tagja a közel-keleti ország 18 éves sakk-nagymesterével, Szalim Abdulrahmannal vacsorázott Szegeden péntek este, amikor a támadás történt."/Index
.
Hát ez qrvajó, aligha adnak majd dollár yardokat az arabok ezek után nekünk, sőt ezután csak úgy mernek majd Ferihegyen belépni h egy nagy sakktáblát szorongatnak a hónuk alatt, de a legbiztonságosabb ha minkét hónuk alatt cipelnek egy sakktáblát meg a hátukon is, h minden irányból felismerjék szándékaikat a szervek. Bár ha megcsapkodják őket a szerv képviselői az egészséges, javítja a vérkeringést :) Amúgy lefogadom minden előírás szerint történt :)
Ráadásul nyakunkon az eperszezon. Ilyenkor tüntet egy igazi zöccséges?
árupiaci szagértő mehet tünteni
Fene tudja, én az aktuális problémák helyett szívesebben "dobálóznék" M. Nikivel :))
"Ő önkényt távozott a gárdából.."
Még annyit hadd mondjak már, hogy 2 év alatt Orbánék nagyobb kárt okoztak mint az elmúlt 8 év.... az MSZP idején működött a gazdaság és sok autópálya épült meg a nyugdíjakkal sem voltak gondok, meg ugye nem MOl részvényt vásároltak, meg hidacskákat neveztek át, meg szobrocskákat emeltek.....és akkor most nem kellene azon rágódni h milyen adókat vessünk be. Sztem lesz itt még sokkal rosszabb is ha Orbánék hatalmon maradnak....
Hát hallja, maga nagyon félre informált vagy tényleg rossz a memóriája, ugyanis a Müller nikit nem rúgta ki senki sehonnan , Ő önkényt távozott a gárdából...Az aktuális problémákkal kellene foglalkozni, és nem Müller Nikivel dobálózni.... Orbán épp most bizonyítja h mennyire alkalmatlan az ország irányítására , meg a választások előtt ígérgetett mindent, nagy szája volt.... meg azért ott is vannak emberkék, akik nem oda valóak, akik azt sem tudják mit beszélnek..... pl Mato, Lézer , Szijjártó pingvin...... stb
Igen, de csak póló árusítás lesz és mlm bemutató két "mocskos orbán takarodj!" között! :-)
Vsz üzembe kéne állítani az egyszemélyes kézzel vontatott járgányokat,amiket keleti országokban használnak.Több előnye is van. A taxis sportol,tehát egészséges és később sem ró az egészségügyre vállalhatatlan terheket.Nem szennyezi a környezetet. Vicces is lenne és mint tudjuk,a nevetés orvosság. Csupa jó dolog. Nem is lenne nagy túljelentkezés és demonstráció sem lenne hogy többen akarják végezni ezt a munkát :)))
Ingyenes? Még jó. Vallja be , gondolt arra hogy belépőt szedjen? :)
Minden jó szándékú hazafit várunk a taxis demonstrációra! (ingyenes)
http://www.portfolio.hu/gazdasag/megis_enged_a_kormany_az_imf-nek.168143.html
Tipikus rossz rendőr, jó rendőr szerepjáték. De ezt már sem Washingtonban, sem Brüsszelben nem veszik be. Ráadásul nagyon amatőr színészek játszanak. Nem ússza meg a kerály az az újbóli kilövési engedélyt. Szerveződik a nagyvadászat.
nahhh :) emlékszem anno mekkora gubancot okozott a hozzánemértők tőzsdézése, amikor robbant a lombard hitel bomba,fura ha valaki hitelből vesz rv-t.......
http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=555898#null
ezt beszippantotta a kormány,rendesen,mi meg majd visszafizetjük
A vizuális memória is besegít ilyenkor.
mikor is idejöttél szó volt a görög kivonulásról és a pénzügyi unió széteséséról
annak lassan 1 éve és lám-lám.....
Ezt a Múller Niki nevet vajon hogy sikerült ilyen kitűnően memorizálnia? )
Helyesbítek kicsit.
A politika célja:
A tömegek megnyerése mely biztosítja az erőt politikus számára az KÖZÖSSÉGÉRT TEENDŐ elképzelései megvalósításához.
A magyar politika célja:
A tömegek megnyerése mely biztosítja az erőt politikus számára a SAJÁT BOLDOGULÁSÁRA VONATKOZÓ elképzelései megvalósításához.
De, hogy komolyra fordítsam:
Hiteles politika abból soha nem lehet, ha valaki A-t mond és B-t tesz. Márpedig itt ez történik. 20+ éve, de most meg aztán végképp. Azzal megfűszerezve, hogy az A még ráadásul egy idiótaság, arrogáns pofába hazudás. A B-nek, amit tesznek pedig nincs értelme, vagy szarabb, mintha csendben nem tennének semmit a pénztalicskázáson kívül.
Vannak ahol úgy működik ideig-óráig az A-B ellentét. De csak úgy, hogy nem hülyeséget beszélnek és közben nem is azt tesznek. Attól függetlenül, hogy a kettőnek nincs köze egymáshoz.
Én már egy ilyen kormánynak is örülnék itthon.
Kösz, hogy nem nekem kellett megválaszolnom az egyszerű kérdést.
Szerintem azért is csinálja, mert jólesik neki. Egy paprikajancsi, aki annyira szeret kajánul mosolyogni és a másikat hülyének nézni, hogy talán az már kóros szintet jelent.
Elég ránézni sajnos. :(