Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#516925 Hathor Előzmény: #516817

Üdv.

Olyat rajzoltam, hogy csak na...

ezt most nem teszem közzé, csak ha lezártam pluszban a nagy pozimat.

Akkor megmutatom mai állás szerint a rajzomat, visszamenőleg, mire is tankolok-.

Elvileg egy kis beütés még beleférne éppen előző aljak alá, de úgy látom a piac azt a fázist talán kihagyja.

Ma megyek bankba áthozok még zsét vételre, mert ez most nekem nagyot fog szólni. szvsz.

Ma este 18.00kor Merkel találka, euro már erősödik rá.

Londonban két napos banszünnap.

Jó lesz ez.

Lépek is ügyeimet intézni, csak beszóltam, hogy élek még, full longom megvan, amit megerősítésre minimum duplázni szeretnék a napokban.

Mondom még egy 15800as Bux értéknél sem esek kétségbe..

By

dax jelzett,ha nem lesz …

#516765 Borska

dax jelzett,ha nem lesz falls a dolog indulhat egy lecsúszás,lassan szerintem a buxnak is be kell álnia a sorba,kiderül

#516636 Borska Előzmény: #516631

érdekes,én meg pont fordítva gondoltam volna igy első olvasatra,inkább negatívnak érezném,de lehet Lupin Úrnak igaza,kiderül,kiváncsi leszek az elemzői véleményekre

#516631 Arsene Lupin Előzmény: #516626

"A Vecernji List szerint a levél legmegdöbbentőbb része mégis az, amely az ellenséges felvásárlás veszélyére figyelmeztet: a Mol kihasználva az INA rossz anyagi helyzetét teljesen ráteheti a kezét a horvát vállalatra, hasonlóan ahhoz, mint amikor 2008-ban, piaci kamatozású hitelt adva, a cég megmentésének látszatát keltette, és átvette az INA irányítását."

Valaki szóljon már a horvátoknak, hogy így működik a kapitalizmus. Úgyhogy a MOL számára pozitív a hír. A dolog ahhoz hasonlít, mint amikor a békák le akarják váltani a gólyát.

a hatira és a buxra azon…

#516626 Borska

a hatira és a buxra azonban ez a hír is komoly hatással lehet ,hacsak nem volt már előre köztudott és nem ezt árazták eddig :

Az INA olajtársaság felügyelőbizottságának négy horvát tagja levélben arra kérte a horvát kormányt, hogy a vállalatnál uralkodó állapotok miatt menessze Áldott Zoltánt, az igazgatóság elnökét - jelentette szombaton a horvát média.

http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/ina-ugy_a_horvatok_menesztenek_az_igazgatosag_magyar_elnoket.521179.html

Re: Téma ?

#516625 Borska Előzmény: #516594

érdekesek lehetnek a következményei mindkét esetnek:

- maradnak, további szenvedés,höbörgés,állandó politikai bizonytalanság jöhet a kezdeti fellélegzés után,rv piacok,eurusd 2-3-4 napos rally,majd komoly csapkodás

- mennek, rv piaci morzsolódás,de nem hiszem hogy pánikeladásokba csapna át,eurusd kezedeti zutty után akár magára is találhatna,hisz egy rizikófaktor kilőve,a görögök meg rájönnének mit is ér a drachma igazándiból

mindkét eshetőségnek a veszélye szerintem az hogy más "gyengébb" ország miként reagálja le a dolgot,követendő példaként vagy elkerülendő szakadékként

de szerintem az igazán piacmozgató dolgok megint csak a tengeren túlon fognak történni,kiderül juni19-20án hogy a hatalmasoknak sok-e a hat alma :)

Disz iz dö biginig of a …

#516589 Ibiza

Disz iz dö biginig of a bjutiful frendsip...

de a dumcsiba kéne vinni a témát..ha lehet..

#516587 Borska Előzmény: #516580

Megtiszteltetés olvasni Téged,a weboldalad a kedvenceim közé volt mentve,pont ide akartam berakni a többieknek egy írásodat :) de szomorúan láttam hogy nem él a lap.

Nagyon hasznos,rettentő tanulságos és értékes dolgok írások voltak/vannak azon az oldalon a tolladból, a magam részéről nagyon örülnék ha újra közkincsé tennéd a gondolatokat.Kérlek jelezd ha ismét indul az oldal.

Köszönettel.

#516580 Moneywheel Előzmény: #516527

Hamarosan újra indul.. QuantumXXL, Robotok, FB ájpio stb. után úgy érzem, hogy talán mégis jó ha kint vannak a nézeteim.

#516513 Borska Előzmény: #516509

szerintem olyan sok short önelégült nem nagyon lehet,hisz ez a piac kicsinál mindenkit,aki profitot tud teremteni és megtartani már örülhet,szerintem tök mindegy melyik irányból szedi össze,én speciel még lazán bukóban vagyok az idei évre,és néha a legnagyobb odafigyelés ellenére is belefutok ostoba dolgokba :( és egy rossz forduló,helytelen poziméret komoly időkre visszaküldheti az embert a mélybe

#516509 Euroman Előzmény: #516479

mondjuk akkor 324 volt az euro, amit még nem értünk el, sőt a komoly ellenállásnak mondott 307-en sem ment át...egyelőre a legtöbb index az idei emelkedését adta vissza, usa most ért a január eleji szintre vissza....én az euro-im 40 %-át megtartottam, most nagyjából annyiért van, amennyiért rv-m van....300 fölött egyelőre nem szándékozom visszavenni, inkább 280 és 290 között...rv-t se veszek, csak az éveleji rally után megmaradtak vannak meg, amiket egy-egy felpattanásban szeretnék eladni...erre jó lenne egy gyorsabb imf közeledés, usa választási év, qe3, illetve az, hogy nyáron általában erősödik a huf....2008 nyarán 228-ért is vettem amit 185-ért adtam el, tavaly július elején is volt 262, amit sajnos kihagytam....rv-eket legkésőbb 1 hónapja dobni kellett volna, de nem számítottam ilyen gyors leépülésre...amúyg shorttal semmi bajom, csak a short önelégülteket nem kedvelem...

#516479 Borska Előzmény: #516362

"egy nagy lópikulát tartozik a bux a shortosoknak....inkább 1000 ponttal a longosoknak...shortosoknak a szép nagy sc vagy sq jár mihamarabb! " :D:D:D

ez jóóó,na akkor nézzük a tényeket: eurhuf 304 amikor ennyi volt az 2009 februárja és márciusa ,annó tombolt a pénzügyi válság ,ami azóta átment bizalmi,fogysztói ésatöbbi kifejezés amit ráaggatnak :) most jelen pillanatban az államok eladosodási válsága ......

anno a bux 9900-10100 körül kolbászolt,ez volt a probléma kiteljesedésének ideje,mondjuk itt tombolt igazán a rosszkedv,ez volt akkor a lokális minimum,és pattantunk belőlle nagy valószinűséggel a QE-knek köszönhetően,eurhuf szépen vissza is jött a "megszokott" szintjére,eztán 2011 novemberében volt ismét ilyen szinten a huf,ami némi politikai inditatásnak is betudható,példastatuálás ,stb. akkor hasonlóan állt a bux mint most.

ahogy én látom : Mo csakazértis ,kihaénnem,betyárkánya gazdaságpolitikája és a vezető egocentrikus kétszínű lobbistratégiája inkább a 2009es szintet érdemelné,mintsem a kirívóan szembetűnően mindennelszembemegyek,erősvagyok tözsdét

jelen pillanatban semmikép nem számítunk olcsónak ,ez a hol az alja dolog egy ökörség,úgyis csak 2év mulva tudjuk meg ez volt e az alja,amíg nincs hozzáállásbeli fordulat,szerintem öngyilkosság MO részvénybe ücsörögni,de ha fidesz irányt vált,amit nem hiszek akkor ez az árazás valóban ígéretes egy laza duplázáshoz,de ez megint csak a HA,vagy befektetőbarát gazdpol,vagy short ,nálam legalábbis

tuti jó lesz a long,kérdés mikor 1-2-5-7 év??? és van e értelme várni rá,ezt is a jövő dönti el (nézz rá japán indexre,érdemes lett volna beletolni a pénzt? 2007-2008ban?)

DE most nem longos a buli,inkább shortnyitásra és kiszállásra kellett volna kihasználni ezt a kamikáze akciót, és mivel csodák nem léteznek én most is várom a csúnya mészárlást a budapesti parketten, tipikus olyan szitu,amikor a funda és a TA találkozik,lehet itt rángás,de a fő csapásirányt úgyis a funda dönti el,az pedig most short,láttam már olyan szinteket amikor azt mondták ,áhh képtelenség hogy tovább essen,oszt esett mégis,szerintem most is itt tartunk,a baj hogy legtöbbünk túlbonyolítja a dolgot és minden hullámot ki akarunk használni,pedig nem kéne,itt se kellett volna az ééég világon semmit se csinálni mint nyitni egy shortot 20k körülről és leszarni a rángást ,lekisérni 10k ig 1000enként pedig ráadogatni,mert nincs kétségem benne hogy lesz annyi,kérdés mikor és hogy,persze ez nem ilyen egyszerű sajnos :(

lehet itt bármi a lényeg a saját tőke szentségének védelme,és a remény kiirtása,nincs szeretném ezt ,de jó volna az,csak tények vannak :):):)

.....meglátjuk