Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Borska Előzmény: #516362

"egy nagy lópikulát tartozik a bux a shortosoknak....inkább 1000 ponttal a longosoknak...shortosoknak a szép nagy sc vagy sq jár mihamarabb! " :D:D:D

ez jóóó,na akkor nézzük a tényeket: eurhuf 304 amikor ennyi volt az 2009 februárja és márciusa ,annó tombolt a pénzügyi válság ,ami azóta átment bizalmi,fogysztói ésatöbbi kifejezés amit ráaggatnak :) most jelen pillanatban az államok eladosodási válsága ......

anno a bux 9900-10100 körül kolbászolt,ez volt a probléma kiteljesedésének ideje,mondjuk itt tombolt igazán a rosszkedv,ez volt akkor a lokális minimum,és pattantunk belőlle nagy valószinűséggel a QE-knek köszönhetően,eurhuf szépen vissza is jött a "megszokott" szintjére,eztán 2011 novemberében volt ismét ilyen szinten a huf,ami némi politikai inditatásnak is betudható,példastatuálás ,stb. akkor hasonlóan állt a bux mint most.

ahogy én látom : Mo csakazértis ,kihaénnem,betyárkánya gazdaságpolitikája és a vezető egocentrikus kétszínű lobbistratégiája inkább a 2009es szintet érdemelné,mintsem a kirívóan szembetűnően mindennelszembemegyek,erősvagyok tözsdét

jelen pillanatban semmikép nem számítunk olcsónak ,ez a hol az alja dolog egy ökörség,úgyis csak 2év mulva tudjuk meg ez volt e az alja,amíg nincs hozzáállásbeli fordulat,szerintem öngyilkosság MO részvénybe ücsörögni,de ha fidesz irányt vált,amit nem hiszek akkor ez az árazás valóban ígéretes egy laza duplázáshoz,de ez megint csak a HA,vagy befektetőbarát gazdpol,vagy short ,nálam legalábbis

tuti jó lesz a long,kérdés mikor 1-2-5-7 év??? és van e értelme várni rá,ezt is a jövő dönti el (nézz rá japán indexre,érdemes lett volna beletolni a pénzt? 2007-2008ban?)

DE most nem longos a buli,inkább shortnyitásra és kiszállásra kellett volna kihasználni ezt a kamikáze akciót, és mivel csodák nem léteznek én most is várom a csúnya mészárlást a budapesti parketten, tipikus olyan szitu,amikor a funda és a TA találkozik,lehet itt rángás,de a fő csapásirányt úgyis a funda dönti el,az pedig most short,láttam már olyan szinteket amikor azt mondták ,áhh képtelenség hogy tovább essen,oszt esett mégis,szerintem most is itt tartunk,a baj hogy legtöbbünk túlbonyolítja a dolgot és minden hullámot ki akarunk használni,pedig nem kéne,itt se kellett volna az ééég világon semmit se csinálni mint nyitni egy shortot 20k körülről és leszarni a rángást ,lekisérni 10k ig 1000enként pedig ráadogatni,mert nincs kétségem benne hogy lesz annyi,kérdés mikor és hogy,persze ez nem ilyen egyszerű sajnos :(

lehet itt bármi a lényeg a saját tőke szentségének védelme,és a remény kiirtása,nincs szeretném ezt ,de jó volna az,csak tények vannak :):):)

.....meglátjuk