Meredek grafikon gyorsan fordul, aztán talán még 1x visszateszteli az 1600-at, aztán tovább fel.
Ellenállások 1620, 1640, 1710, 1800, 1910, 2000
Nem kevés feladat, lesz lehetőség oldalazásban forgolódni.
Meredek grafikon gyorsan fordul, aztán talán még 1x visszateszteli az 1600-at, aztán tovább fel.
Ellenállások 1620, 1640, 1710, 1800, 1910, 2000
Nem kevés feladat, lesz lehetőség oldalazásban forgolódni.
meredek graikon gyorsan fordul...dollár erősödik arra ment fel.. ha kirakják görögöket rekordárat ér el.. dollár is.. de sztem lejegelik görög ügyet 10-20 évre.. hacsak nem a szélsőségesek nyernek..
de gondolom erről is Orbán tehet :) pár embernek agyára ment
Ez eddig ma biztató mozgás, sikerült magasabb csúcsot csinálni.
igen..el is adtam az összes dollárom 240alatt kicsivel..majd 160tól 140ig veszem majd..
Mintha kezdene előállni egy olyan helyzet, mint 2008 nyarán:
Június-júliusban folyamatos dollár gyengülés mellett szárnyaltak a nyersanyagok, főleg az olaj.
Furcsa most ezt mondani, de az USD olyan sokat erősödött rövid időn belül, hogy most ez akár megint megismétlődhet.
de akkoriban még volt ott egy emelkedő támasz....
manapság az már nincs ott :)
A forgalom nem mérvadó, hisz nem szabályozott piacon kereskedik a zömét (persze én is nézem).
Hetesen a 3 kanóc (2011.09.25., 20011.12.25., és a múlt heti) mind 1520-1530aas sávba nyúlt le. Fxpronál.
Érdekes, ahány oldalon nézem, annyiféleképpen rajzolja az aljakat a hetes grafikon.
Viszont a livecharts - nem teljesen egzakt - de a múlt hétre kiugró forgalmat jelez.
A múltben az ilyen heteket emelkedés követte.
1555 körül kulcsszinthetes felbontásban
nagyon fura grafikon
egyre alacsonyabb aljak
Aranynak ez a mai teljeitménye még aranyat érhet.
Doji gyanús!
Köszönöm!
certifikátra még nem költöttem, talán itt az ideje, h e témában is megfizessem a tanulópénzt :)
nem buta.. iyen pl erste ebgold TL16..ez long certifikát
itt a lista http://www.erstemarket.hu/pages/erste-certifikat
a kiütési árra és a lejáratra kell figyelni
Kérdezhetek egy butát? Milyen termékkel a lehet aranyra kereskedni (nem a tömbaranyra gondolok)?
Beadták, még jó hogy tegnap kiszálltam a longból.
Visszavétel 1560 körül...
A hír annyi, hogy a spanyol bankrendszer gondjai és a Moody's által kilátásba helyezett spanyol bank leminősítések kiegészülve a mai FED funkcionáriusok szóbeli célzásaival ismét felkeltették a reményt arra, hogy a FED beinditja majd a quantitative easing újabb körét.
Röviden:
A helyzet annyira rossz, hogy már jó.
Fentiek miatt ismét felerősödött az arany biztos menedék nyújtó szerepe.
Itt volt valami hír, amire először esett 1 kicsit, majd felrántották.
http://www.forexpros.com/commodities/gold-streaming-chart
a charton az a kis í betű.
itt a hír, de én nem értem....