Láma mester!
Üdv. Régen elmélkedtünk.
Mit mutat a varázsgömböd? ,-)
Láma mester!
Üdv. Régen elmélkedtünk.
Mit mutat a varázsgömböd? ,-)
nevetni lehet csak ezen...
azért ez nem semmi piac...itt nyerni aki tud...Buffett is megemelheti a kalapját előtte.
nevetni lehet csak ezen...
azért ez nem semmi piac...itt nyerni aki tud...Buffett is megemelheti a kalapját előtte.
persze hétvégén lehet akármi...valakik előre tudnak valamit...és ez bosszantó- hogy mi meg nem.
mindenesetre az SP már 15 pontot esett hozzánk képest. a hati meg 1 % pluszban áll... ez nagyon nagy különbség..valami lesz ebből.... nagy mozgás, csak nem tudni merre.
BUX sokszor előre tudja az okosságot, lehet most is.
Talán már van megoldás, csak záró utánra tartogatják, vagy hétvégére.
Nyugatot is felhúzzák -2,-4%ból zárásukra, akkor szép alsókanócos gyertyák lesznek.
Tegnap S&P dojit csinált.
Hát én átviszem a pozim, főleg, hogy ma feltehetően pluszban zár tegnap estéhez képest az egész pozi.
Itt a nyár, ne gyilkoljunk, mulassunk, lubickoljunk! ,-)
látom....csak nem értem ? azért erősödik az Euró, mert csődbemegy egy ország ...és ha jön a többi ország utána ? ezt igy nem logikus...
Vazz,ilyen a világon nincs,legnagyobb parában bux +1,5%...erre nincsenek szavak.
Lehet, hogy szoppancs, de én 930-nál még ráadok egy kicsit.
BUX napos gyertya eddig.
http://postimage.org/image/ig7o4ag01/full/
CCI előre mutat.
MACD kettős aljról fordulhat
Megnézem van-e ilyen fordítós gyertya kompzició.
Egy teljes eső, rá egy doji, majd ma egy visszahúzott emelkedő.
ezt nem hiszem el egyszerűen......eddig szegény Hathort szivatták, most minket, a shortosokat.
még jó hogy kivettem a Stopomat, már teljesült volna...
ilyen nincs..ami itt megy..
A semmire lettünk agyoncsapva,az apokalipszisra pedig emelkedünk...
tényleg a Richter elemzéséhez :
múlt héten írta Egon hogy Richterben ellenállás 36.600 - egyben ez a célára is az esetleges emelkedésnek... hát ma megvolt..36.600 volt talán a teteje....
lehet hogy ezzel kifullad.
Meg most éppen mással nem tarthatják a buxot...
gyenge huf nagyon jó neki, meg agyon is van vágva...
hát Egont olvasgattam reggel..rémisztő célárakról írkál.... meg dupla réssel kezdett esni a bux, ha itt felettünk az a két rés is dupla, akkor dupla kimerülési rés jön...
nagyon pesszimista dolgokról írt..meg 1350 -es OTP célárról..