Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#516232 BudFox Előzmény: #516225

nevetni lehet csak ezen...

azért ez nem semmi piac...itt nyerni aki tud...Buffett is megemelheti a kalapját előtte.

#516230 BudFox Előzmény: #516225

nevetni lehet csak ezen...

azért ez nem semmi piac...itt nyerni aki tud...Buffett is megemelheti a kalapját előtte.

#516222 BudFox Előzmény: #516217

persze hétvégén lehet akármi...valakik előre tudnak valamit...és ez bosszantó- hogy mi meg nem.

mindenesetre az SP már 15 pontot esett hozzánk képest. a hati meg 1 % pluszban áll... ez nagyon nagy különbség..valami lesz ebből.... nagy mozgás, csak nem tudni merre.

#516217 Hathor Előzmény: #516216

BUX sokszor előre tudja az okosságot, lehet most is.

Talán már van megoldás, csak záró utánra tartogatják, vagy hétvégére.

Nyugatot is felhúzzák -2,-4%ból zárásukra, akkor szép alsókanócos gyertyák lesznek.

Tegnap S&P dojit csinált.

Hát én átviszem a pozim, főleg, hogy ma feltehetően pluszban zár tegnap estéhez képest az egész pozi.

Itt a nyár, ne gyilkoljunk, mulassunk, lubickoljunk! ,-)

#516216 BudFox Előzmény: #516209

látom....csak nem értem ? azért erősödik az Euró, mert csődbemegy egy ország ...és ha jön a többi ország utána ? ezt igy nem logikus...

#516206 BudFox Előzmény: #516199

ezt nem hiszem el egyszerűen......eddig szegény Hathort szivatták, most minket, a shortosokat.

még jó hogy kivettem a Stopomat, már teljesült volna...

ilyen nincs..ami itt megy..

#516197 BudFox Előzmény: #516193

tényleg a Richter elemzéséhez :

múlt héten írta Egon hogy Richterben ellenállás 36.600 - egyben ez a célára is az esetleges emelkedésnek... hát ma megvolt..36.600 volt talán a teteje....

lehet hogy ezzel kifullad.

#516192 BudFox Előzmény: #516178

hát Egont olvasgattam reggel..rémisztő célárakról írkál.... meg dupla réssel kezdett esni a bux, ha itt felettünk az a két rés is dupla, akkor dupla kimerülési rés jön...

nagyon pesszimista dolgokról írt..meg 1350 -es OTP célárról..

#516187 BudFox Előzmény: #516181

hát nemtudom hétfőn mi lesz...mindenesetre gyanúsan tartják most a BÉT -et...

Richter meg mit csinál ? ennyire jó neki a gyenge forint..