gyorsan hozzátenném hogy hati ilyen téren brutál kiszámíthatatlan ,sajnos,és ezek is csupán némi segítéget nyujtanak,a fő csapásirányt úgyis mindenki magának határozza meg és állítja be a kockázatvállalást ehhez
gyorsan hozzátenném hogy hati ilyen téren brutál kiszámíthatatlan ,sajnos,és ezek is csupán némi segítéget nyujtanak,a fő csapásirányt úgyis mindenki magának határozza meg és állítja be a kockázatvállalást ehhez
érdekes a dolog ciklikussága,ez szerintem amiatt van hogy sokan indikátorr kereskednek ,és egyre több a napitréder,ha felraksz egy trendkövető indit,én speciel az AwesomeOscillátort használom,és 15perces timeframeben megkuksizod,jó százalékkal elcsiped a látványos fordulásokat,persze ez se szentgrál csak mankó,és a jellemzően nagy piacokra jó,pl dax-ot finoman jelzi,erre shortoltam reggel ,és zártam most,hozott 74pipet.
na ez az indi nálam félórája azaz 2 db 15p-s gyertyával előbb váltott shortzáró jelbe,illetve bátraknak longba,spekifügőő a dolog
ezért tippeltem én a 8ig történő emelkedést,ugy saccra
ez az indi most pont ugy jött ki hogy zárásunkkor fordult :) persze emellett tuti szinészkednek nekünk,illetve európának
egyelőre megint azt a figurát játszák : " USA magyarországnak figurázik"
én nemtudom...a számítógépek igy lehetnek mostanában beállítva..látványosan a magyar zárás után fordul minden.... végülis...mindent be lehet állítani.
Sziasztok! Zárásra éppen hazaértem, látom nem sok minden változott. Volt egy kisebb emelkedési kísérlet, amit a végén eltiportak. Támasz még tart, bár ha amcsik nem kaparják össze magukat, és holnapra kreálnak még egy sz@r foglalkoztatottsági adatot, akkor akár át is eshetünk rajta. Bár szerintem olyan sok már nem lehet lefele (ebben a körben), bármikor indulhat egy komolyabb korrekció. Mol-ban várnék hamarosan egy méretesebb emelkedést, Otp-ben is, bár előtte szvsz még meglátogathatja a 3200 környékét (azt hittem ma meglesz) ezen az ékelődésszerűségen belül. Bux napos ábrát nézve is bármilyen meglepő hamarosan egy nagyobb korrekciót várok. Ékelődik lefelé Rsi pozitív divergencia mellett, 5 hullám futott le (nem biztos hogy kész van az utolsó, egy leszúrást még eltudok képzelni), meg hát vissza kellene tesztelni a letört emelkedő csatit is (ez lehetne a fej-váll jobb válla. Röviden ennyi, aztán majd az élet eldönti felülírja e az elképzelésem, vagy elfogadja. ;-)
trükkösek lesznek a fiúk,a tippem: indulunk felfelé olyan 8óráig huncut ledolgozása az esésnek,kisebb nagyobb rángásokkal de enyhemeredekséggel fölfelé,olyan 9körül eléri a 1306-1308 körüli szintet,ott rángás ,majd utolsó órában leküldik 1298köré,meglátjuk
de ha ázsia is beszáll az esésbe,reggel valóban akár komolyabb nyitó gap is lehet hatiban,akkor megint jön az agyalás,merre tovább
hó végi zárás miatt lehetett...az eladó előbb állt be a könyvbe mint a vevő...direkt igy szokott lenni ilyenkor..hátha még több eladót kicsalogatnak.
A leöntés is azért lehetett zárás előtti percben..pánikkeltés.
DAX futi 200napos 6212ön.
Bux támasz 16Kn.
MOL 15000en.
S&p 1300 szint
Mind fölötte MÉG!
Holnap utolsó nap, ami esélyt adok a piacnak.
Üdv.
láttátok ezt ? !!!
OTP :
3350-3333-3305-3340 15 másodpercen beül. nem semmi.
Soros féle időkre emlékeztet..mikor 2100 -ról 1800-1700 -ra esett.
szerk : és az indikatívat nézzétek : 3201 - 3245
Már 1000 pontot,be szép is ez magyar piac,olyan igazán stiklis mint vitya...
Nem :D
ezen már nem tudok kiigazodni....
Mol elég ronda -lemegy 14.000 -re.
Richter csak a gyenge forint miatt megy.
OTP a legértelmezhetetlenebb számomra.
Telekomot sem értem miért tartják...
Az is igaz! :D 16e buxra gondolok...azért Rg vel is húztak 700 pontot.
De végülis mi még mindig támasz felett vagyunk""
Biztos vagy benne?:-) Sok támasz van győzzön válogatni a speki:-)
De végülis mi még mindig támasz felett vagyunk,daxli + hambi pedig eik át tökön-babon.
múgy ilyen forinttal mit keresünk 2,2% plusszban?""
Tegnap mi esésben megvertünk mindenkit ma kicsit vissza vettünk az előnyünkből ennyi volt ma szvsz
Ezt az oti mozgást tudja értelmezni vki...meg a többit is?
ez már a tegnapi zárásban megtörtént, ezért volt az 1%-os lekötés...
Kösz az infót, ezt nem is tudtam.
NO, USA a tegnapi zárás után még esett 0.3% -ot, ma már -12 pontot esett az SP, Bux meg 2 % -fölötti pluszban....valaki bevásárol ? azért van tartva minden, vagy nemtudom...
de ezt mi indokolja ? talán a gyenge forint ? már 303 az Euró
holnap átsúlyoznak egy indexet amiben az otp kisebb szerepet fog kapni,ez eladói aktivitást eredményezhet,mol,richter szintúgy alacsonyabb súllyal fog szerepelni,én esést várok ,de ez nem jelent semmit,gőzöm sincs mi lesz,inkább a logika súgja hogy ennek nagyobb esélyt adok
a mai nap szerintem a hóvégi beállításnak köszönhető,minden esetre eddig valóban erőtöl duzzad a bux