Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: fd

#515765 Borska Előzmény: #515753

gyorsan hozzátenném hogy hati ilyen téren brutál kiszámíthatatlan ,sajnos,és ezek is csupán némi segítéget nyujtanak,a fő csapásirányt úgyis mindenki magának határozza meg és állítja be a kockázatvállalást ehhez

#515764 Borska Előzmény: #515753

érdekes a dolog ciklikussága,ez szerintem amiatt van hogy sokan indikátorr kereskednek ,és egyre több a napitréder,ha felraksz egy trendkövető indit,én speciel az AwesomeOscillátort használom,és 15perces timeframeben megkuksizod,jó százalékkal elcsiped a látványos fordulásokat,persze ez se szentgrál csak mankó,és a jellemzően nagy piacokra jó,pl dax-ot finoman jelzi,erre shortoltam reggel ,és zártam most,hozott 74pipet.

na ez az indi nálam félórája azaz 2 db 15p-s gyertyával előbb váltott shortzáró jelbe,illetve bátraknak longba,spekifügőő a dolog

ezért tippeltem én a 8ig történő emelkedést,ugy saccra

ez az indi most pont ugy jött ki hogy zárásunkkor fordult :) persze emellett tuti szinészkednek nekünk,illetve európának

#515753 BudFox Előzmény: #515749

egyelőre megint azt a figurát játszák : " USA magyarországnak figurázik"

én nemtudom...a számítógépek igy lehetnek mostanában beállítva..látványosan a magyar zárás után fordul minden.... végülis...mindent be lehet állítani.

#515750 Frontin Előzmény: #515730

Sziasztok! Zárásra éppen hazaértem, látom nem sok minden változott. Volt egy kisebb emelkedési kísérlet, amit a végén eltiportak. Támasz még tart, bár ha amcsik nem kaparják össze magukat, és holnapra kreálnak még egy sz@r foglalkoztatottsági adatot, akkor akár át is eshetünk rajta. Bár szerintem olyan sok már nem lehet lefele (ebben a körben), bármikor indulhat egy komolyabb korrekció. Mol-ban várnék hamarosan egy méretesebb emelkedést, Otp-ben is, bár előtte szvsz még meglátogathatja a 3200 környékét (azt hittem ma meglesz) ezen az ékelődésszerűségen belül. Bux napos ábrát nézve is bármilyen meglepő hamarosan egy nagyobb korrekciót várok. Ékelődik lefelé Rsi pozitív divergencia mellett, 5 hullám futott le (nem biztos hogy kész van az utolsó, egy leszúrást még eltudok képzelni), meg hát vissza kellene tesztelni a letört emelkedő csatit is (ez lehetne a fej-váll jobb válla. Röviden ennyi, aztán majd az élet eldönti felülírja e az elképzelésem, vagy elfogadja. ;-)

#515749 Borska Előzmény: #515741

trükkösek lesznek a fiúk,a tippem: indulunk felfelé olyan 8óráig huncut ledolgozása az esésnek,kisebb nagyobb rángásokkal de enyhemeredekséggel fölfelé,olyan 9körül eléri a 1306-1308 körüli szintet,ott rángás ,majd utolsó órában leküldik 1298köré,meglátjuk

de ha ázsia is beszáll az esésbe,reggel valóban akár komolyabb nyitó gap is lehet hatiban,akkor megint jön az agyalás,merre tovább

#515742 BudFox Előzmény: #515736

hó végi zárás miatt lehetett...az eladó előbb állt be a könyvbe mint a vevő...direkt igy szokott lenni ilyenkor..hátha még több eladót kicsalogatnak.

A leöntés is azért lehetett zárás előtti percben..pánikkeltés.

#515741 Hathor Előzmény: #515736

DAX futi 200napos 6212ön.

Bux támasz 16Kn.

MOL 15000en.

S&p 1300 szint

Mind fölötte MÉG!

Holnap utolsó nap, ami esélyt adok a piacnak.

Üdv.

#515730 BudFox Előzmény: #515722

láttátok ezt ? !!!

OTP :

3350-3333-3305-3340 15 másodpercen beül. nem semmi.

Soros féle időkre emlékeztet..mikor 2100 -ról 1800-1700 -ra esett.

szerk : és az indikatívat nézzétek : 3201 - 3245

Re: nincs cím

#515727 BudFox Előzmény: #515707

Nem :D

ezen már nem tudok kiigazodni....

Mol elég ronda -lemegy 14.000 -re.

Richter csak a gyenge forint miatt megy.

OTP a legértelmezhetetlenebb számomra.

Telekomot sem értem miért tartják...

#515709 Rozsdáskilincs Előzmény: #515684

múgy ilyen forinttal mit keresünk 2,2% plusszban?""

Tegnap mi esésben megvertünk mindenkit ma kicsit vissza vettünk az előnyünkből ennyi volt ma szvsz

Részemről lezártam a lon…

#515704 Fornit

Részemről lezártam a longot 118 pont minuszban.

#515693 BudFox Előzmény: #515689

Kösz az infót, ezt nem is tudtam.

NO, USA a tegnapi zárás után még esett 0.3% -ot, ma már -12 pontot esett az SP, Bux meg 2 % -fölötti pluszban....valaki bevásárol ? azért van tartva minden, vagy nemtudom...

de ezt mi indokolja ? talán a gyenge forint ? már 303 az Euró

#515689 Borska Előzmény: #515687

holnap átsúlyoznak egy indexet amiben az otp kisebb szerepet fog kapni,ez eladói aktivitást eredményezhet,mol,richter szintúgy alacsonyabb súllyal fog szerepelni,én esést várok ,de ez nem jelent semmit,gőzöm sincs mi lesz,inkább a logika súgja hogy ennek nagyobb esélyt adok

a mai nap szerintem a hóvégi beállításnak köszönhető,minden esetre eddig valóban erőtöl duzzad a bux