Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

ds

#515527 Waszeitung

Most már csak az az érdekel hogy sikerül-e 400 pont alá szorítani a kamatot? Mindenképpen érdemes lenne,opatni longost és shortost..

Re: nincs cím

#515523 Hathor Előzmény: #515483

Euroman.

Még nem csatoltam az EUR/HUF elképzelésemet, amibe a tegnapi visszateszt kellett B.pontként, így dupla tetőt alkotva.

Én erre is spekizem a longommal.

Fölötte hetesen is egy kettős tető van, ha jól emlékszem.

http://postimage.org/image/h0muha56t/full/

BUX 16.315ön, és még csak nap első órájában vagyunk.

KT:450

Ma ADP adatok délután.

Itt elgondolkodhatsz mind a részvénypiacról, mind a forint pozidról, ha ezzel segítettem valamit. Természetesen előző csúcsokat áttöve fel, borul a kép.

gondolom többen gondoljá…

#515511 Borska

gondolom többen gondolják ahogy én is,hogy rv beleadás jöhet ezért nem huzzák szét a kt-t 700körülire

persze pont ilyenkor szokott jönni egy sistergős emelkedés,amibe megégetik magukat a késői shortosok,stoppot betettem,ez a mai erősen spekulatív pozi,ha öntés lesz ,viszem tovább,ha húzás akkor kicsap a stopp és marad a hosszutávú fentebbi short

kialakul

short elindult 750ről,bá…

#515491 Borska

short elindult 750ről,bár KT valóban nyomorgatva...

ok,beadta a jelet,nálam …

#515489 Borska

ok,beadta a jelet,nálam dax short és ujabb hati short indul

ds

#515486 Waszeitung

Tegnap óta promt bux ment 300 pontot,hati 100 at...köszönjük Emese és viktor! :D

Forcsi is 300 alatt...

#515483 Euroman Előzmény: #515475

ne menj el...TE tartod bennem a lelket....EURHUF longjaim jók voltak, de a felét leépítettem, úgyhogy ha a részvények tovább esnének, akkor már annyira nem tudnám fedezni....inkább most már emelkedjenek...wishful thinking...

#515482 Waszeitung Előzmény: #515477

Hathor most arra gondol hogy megcsinálhatnánk a jobb vállat,némi sc-vel kísérve..támogatom! :D

várt magasabb nyitás,a n…

#515481 Borska

várt magasabb nyitás,a nemzetközi piacok mai napjától sok minden függhet, nálam törtek az emelkedő csatik,viszont az előző aljak tartanak.........még

15p-n érdemes nézni DAX-ot ,napközben fog visszajelezni sellre,onnantól bux hati is fordul,lehet hogy érdemes lenne a beragadt longosoknak most fordulni??? ki tudja

#515477 BudFox Előzmény: #515475

pedig mindig jók az írásaid...ha van időd gyere csak , nézzél be... megint a futuresokkal húzzák a világot ?

#515475 Hathor Előzmény: #515469

Yo reggelt!

Én ma toltam be fedezetet mindkét számlámra reggel, szerencsére nem volt rá szükség.

Most háttérbe vonulok, nincs szükség itt a süketelésemre ,-)

Üdv.