Most már csak az az érdekel hogy sikerül-e 400 pont alá szorítani a kamatot? Mindenképpen érdemes lenne,opatni longost és shortost..
Most már csak az az érdekel hogy sikerül-e 400 pont alá szorítani a kamatot? Mindenképpen érdemes lenne,opatni longost és shortost..
Euroman.
Még nem csatoltam az EUR/HUF elképzelésemet, amibe a tegnapi visszateszt kellett B.pontként, így dupla tetőt alkotva.
Én erre is spekizem a longommal.
Fölötte hetesen is egy kettős tető van, ha jól emlékszem.
http://postimage.org/image/h0muha56t/full/
BUX 16.315ön, és még csak nap első órájában vagyunk.
KT:450
Ma ADP adatok délután.
Itt elgondolkodhatsz mind a részvénypiacról, mind a forint pozidról, ha ezzel segítettem valamit. Természetesen előző csúcsokat áttöve fel, borul a kép.
gondolom többen gondolják ahogy én is,hogy rv beleadás jöhet ezért nem huzzák szét a kt-t 700körülire
persze pont ilyenkor szokott jönni egy sistergős emelkedés,amibe megégetik magukat a késői shortosok,stoppot betettem,ez a mai erősen spekulatív pozi,ha öntés lesz ,viszem tovább,ha húzás akkor kicsap a stopp és marad a hosszutávú fentebbi short
kialakul
450 pont közeli...ezek nem normálisak.
Hatiban nem volt vmi nagy kori.
ok,beadta a jelet,nálam dax short és ujabb hati short indul
Tegnap óta promt bux ment 300 pontot,hati 100 at...köszönjük Emese és viktor! :D
Forcsi is 300 alatt...
ne menj el...TE tartod bennem a lelket....EURHUF longjaim jók voltak, de a felét leépítettem, úgyhogy ha a részvények tovább esnének, akkor már annyira nem tudnám fedezni....inkább most már emelkedjenek...wishful thinking...
Hathor most arra gondol hogy megcsinálhatnánk a jobb vállat,némi sc-vel kísérve..támogatom! :D
várt magasabb nyitás,a nemzetközi piacok mai napjától sok minden függhet, nálam törtek az emelkedő csatik,viszont az előző aljak tartanak.........még
15p-n érdemes nézni DAX-ot ,napközben fog visszajelezni sellre,onnantól bux hati is fordul,lehet hogy érdemes lenne a beragadt longosoknak most fordulni??? ki tudja
Még annyi, hogy 500alatti KT fenomenális.
SC jól jönne nekem..
pedig mindig jók az írásaid...ha van időd gyere csak , nézzél be... megint a futuresokkal húzzák a világot ?
Yo reggelt!
Én ma toltam be fedezetet mindkét számlámra reggel, szerencsére nem volt rá szükség.
Most háttérbe vonulok, nincs szükség itt a süketelésemre ,-)
Üdv.
18500 as letörés visszateszt? :D
De legalább akkora mint Quasimodoé! :D
Kéne ide egy jobb váll, nem Hathor? ;-)
http://kepfeltoltes.hu/120530/BUX_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg