Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#515042 KawaBazsy Előzmény: #514997

Gyári adat. Toyota 0-100: 7.9s, vége 220 km/h. VTI: 8.2, 210. De ez a CRX adata, a sima jobb..

#515039 KawaBazsy Előzmény: #515003

Én jártam anno minden héten a Ringre, 635CSi-vel, meg később a ZX-9R-el. Vhol megvannak az idok is..

#515023 Láma Előzmény: #514961

Teljesen mindegy, hogy éo vagy régi go. Szépen körbe van szabályozva törvényekkel az üzemanyag.

Nagyvonalakban: A régi go a jelenlegi szabványnak nem felel meg, az teljesen biztos. Ha tankba kerül és elkapnak akkor szabványtól eltérő üa használatáért ugyanúgy büntetnek, mint az éo-ért. (jövedéki bírság.) Még a lebukás napján lehet számítani házkutatásra, mert kíváncsiak, van-e több is. (NAV katasztrófavédelem stb.) A szabványos ua-ból sem lehet egy tanknyi mennyiségnél több otthon tankon kívül. Mert az már kereskedelmi mennyiségnek számít és ha nem tudod igazolni, hogy jogszerű a birtoklás, akkor bünti és kobzás. Mert kereskedelmi mennyiségben már az üa birtoklása is bűncselekmény. De ha nem szabványos üa van a birtokodban, arra is van frappáns megoldásuk. Az üa szabványtól eltérő bármilyen olajtermék megnevezése "ásványolaj" és az ásványolajak engedély nélküli birtoklása is bűncselekménynek számít kereskedelmi mennyiségben. Aki ilyent önt a tankba, annak célszerű a többit olyan helyen tárolni, ami nem köthető hozzá. A régi go nem felel meg sem a jelenlegi üa szabványnak, sem a jelenlegi fűtőolaj szabványnak. De a kora miatt már a régi üa szabványtól is eltér. Nem egyszerű a magyarázkodás, ha rálelnek. Ajánlatos minél előbb elfüstölni. :)

Különben az autó tökéletesen üzemel a régi go-val. Modernebbeknél a katalizátor vagy a részecskeszűrő nem fog vigyorogni a többszörös kénmennyiség és a több korom miatt :) Télen adalékolni kell, mert ledermed. Ráadásul tárolás közben veszít a cetánszámból. Romlik a minősége, ami anno a vásárláskor se volt valami szuper a mostaniakhoz képest. Légmentesen zárt edényben lassúbb a minőségromlás.

Jelenleg "csak" a cégautót foglalják le. Magánszemélyét nem.

#515000 Sumér harcos Előzmény: #514989

pedig ez a gömbölyű mr2 targa volt,mittomén pl. 1992-es évjárat kb.-türkizkék.igen 2000cm3 156lo

azon az útszakaszon ezzel találkoztam vagy 1év alatt 3szor,akkoriban,már szinte majdnem köszöntünk,mint a motorosok:)

#514997 Sumér harcos Előzmény: #514990

de lehet,hogy vitatom mégis egy kicsit....nemtom....

a vti ugye olyan 4000-4500-tól visit 8000-8500-ig....mondjuk lent gyengébb.....de harmadikban 180km/h bármikor...visitva...

ehhez ugy paraméterre mit tud az mr targa...nemtom...

#514993 Sumér harcos Előzmény: #514990

sőt aláztam le 3000v6 sigmát is...

meg renault 5 turbot is....

ilyen kisebb nagyobb 3-mas bmw-k állandóan brunnyogtak mögöttem:)

más tipusra nem emlékszem:)

#514992 KawaBazsy Előzmény: #514990

Nem én vezettem.. :-)

Lassan kéne már rendezni egy stockys gokart versenyt, h megnyerhessem! :-))

#514987 Sumér harcos Előzmény: #514981

egyszer versenyeztem egy targa mr ellen a vti-vel....kiskunfélegyháza és tiszaalpár között egy iszonyú kanyargós szakaszon a 44-es főut irányába...

jött szépen.....de nem volt vti:)

#514985 Sumér harcos Előzmény: #514981

eleinte ez a ponyvás verzio,nagyon nem tetszett...kinézetre egy békához hasonlitottam mindig,de mára tetszik már...

aztán egy kőrösi haver vett egy feketét....nagyon jó kis játszós auto,és elég jól tartja is az árát...

szinte jó állapotú slk-t kapni érte....