vettem pár kontraktus longot :-)
Vállalhatatlanul erőtlen a piac...
úgy valahogy :-))
hát ilyen világban élünk...éljen a nagy globális világpiac :D
:-)Ekkora csinnadratta még a politikát se övezi mint a piacokat:-) Ahol a pénz ott az igazság, meg ott lapulnak a keselyű hadak:-) Szépen sávozunk. Oti osztalék tartja a piacot.
short lezárva nyerőben..most nulla pozíció....figyelem ezt az ingázást le-föl... téboly....
pláne azt :DD meg hogy a vesztő trédeknél ne legyen kötési költség, hanem írják jóvá :-))
nem..a bankárok,zsidók, befektetési alapkezelők rájöttek hogy elég csak 1 kontraktust, az SP futurest mahinálni..és ezzel vezetgetik a világot, ők meg jól járnak. mert mindent ők irányítanak...
ehhez jön hozzá a sok politikus össze-vissza nyilatkozata...és máris úgy meg van bolondítva az egész világpiac hogy garantáltan semelyik kisbefektető nem tud rajta kiigazodni.
Hatit megint előre ütik
lassan elöjönnek a shortos kollégák.
reméljük a futik megtalálták mai aljukat ,-)
felháborító..én ezt megszüntetném..csak nyitvatartási idő alatt legyen futures."""
Azt kötelezővé tehetnéd hogy csak a nyerő trédek érvényesek:-) A vesztőket vállalják át a brokicégek:-)
futuresokkal húzzák a világot :-((
reggeli 4 órakor az SP még minuszban volt...10 órára szépen felhúzták +0.54 % -ra....egész világ ment föl..most -0.05 % már megyünk is szépen velük..és mindezt úgy hogy a piacuk nyitva sincs..
felháborító..én ezt megszüntetném..csak nyitvatartási idő alatt legyen futures.
értelek...
hát longból kiszálltam...de a short se jó...szóval semmi se jó most ezen az átkozott piacon...régi szabályok semmit sem érnek ? felborul itt minden.
én a politikusi faktortól tartok a legjobban....1 másodperc alatt megfordíthatják az egész világpiacot...
Én ki tudom számolni.
Elvileg most rés alatt vagyunk, EUR/HUF 299en 300 alatti szinten. Ha jó lesz a hangulat délután, akkor holnap résugrás. Ha nem lesz jó, akkor van egy kis ék amiből visszajöhetünk még, egy ED-ből, egy kis elliott B szerűre, majd fel C. Vagy így, vagy úgy remélem meglesz az az elvárt C. Nagy C-ről meg még nem is beszéltem.
Ékeimet felraktam reggel, abban a zuhanásban 3 fázis van az esésben, mint az szokott lenni a tőzsdén. A gyorsuló szakasz megvolt, mint harmadik szakasz.
Longjaidból gondolom kiszálltál.
Mint mondtam nekem belefér, megint egy kis esés.
Ha pedig megcsináljuk a várt emelkedésemet, az külön öröm lesz.
látlak :-)) MOL miatt biztos hogy meglesz...
áh elcseszett egy piac ez....ameddig ez az oldalazás lesz se forgalom, se pénzkereset, csak pénzégetés..
ahogy kilépünk valamerre..megjön majd a forgalom is..
Figyeld meg...valami fontos hír is pont akkor fog jönni amikor éppen a szűkülés végére érünk ? ki tudod számítani hogy az mikor lesz ?
Orbán Viktor pont akkor fog bejelenteni valamit,..vagy IMF hír, vagy Görög hír, vagy Spanyol, Olasz hír...
még nem tudom hogy jó, vagy rossz hír lesz -e...de pontosan, másodpercre pontosan akkor fog jönni....
nagyok igy intézik mindig..hogy igy tudjanak sok pénzt keresni..rohatt zsidók..
115ön állok két kontival, megint pont 120ig jött le.
Mindjárt várok, meglesz még ez szerintem a mai nyerőből is.
meg reggel is olyan cikk jön hogy :" a rossz hírek miatt emelkedhetünk ma "
Mivan ? gondoltam rosszul olvastam...de nem....rémisztő hogy ilyeneket le mernek írni elemzők....
méghogy a rossz hírek miatt emelkedhetünk ? csak mert valaki longol a csapatban gondolom...azért még nem kell mindenben a longot látni ha feltétlen azt akarja..
eszméletlen ami a világban megy....
Az a baj, hogy a Mol egyelőre nagyon gatya, Otp fölött meg ott tornyosul a korábban támaszként működő 600-as szint a 200 napossal megtámogatva. Itt van egyébként a bollinger közép is. Nehéz dió lesz...
Határidőben 17.260 volt múlt héten az ellenállás., most is innen fordult le élesen..
Egonnak igaza van hogy ez oldalazás..legjobb esetben is oldalazás...és bármi lehet majd ebből : nagy esés, vagy emelkedés.
jaja.
Pont megrajzoltam:
http://postimage.org/image/e0zuzwmi5/full/
Holnapra megugorhatjuk.
Mai adagomat még nem kaptam meg, reggel 130nál álltam, nem kaptam meg. Most keresek valami másik vételi szintet