Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#514795 BudFox Előzmény: #514793

úgy valahogy :-))

hát ilyen világban élünk...éljen a nagy globális világpiac :D

#514793 Rozsdáskilincs Előzmény: #514789

:-)Ekkora csinnadratta még a politikát se övezi mint a piacokat:-) Ahol a pénz ott az igazság, meg ott lapulnak a keselyű hadak:-) Szépen sávozunk. Oti osztalék tartja a piacot.

#514792 BudFox Előzmény: #514779

short lezárva nyerőben..most nulla pozíció....figyelem ezt az ingázást le-föl... téboly....

#514789 BudFox Előzmény: #514778

pláne azt :DD meg hogy a vesztő trédeknél ne legyen kötési költség, hanem írják jóvá :-))

nem..a bankárok,zsidók, befektetési alapkezelők rájöttek hogy elég csak 1 kontraktust, az SP futurest mahinálni..és ezzel vezetgetik a világot, ők meg jól járnak. mert mindent ők irányítanak...

ehhez jön hozzá a sok politikus össze-vissza nyilatkozata...és máris úgy meg van bolondítva az egész világpiac hogy garantáltan semelyik kisbefektető nem tud rajta kiigazodni.

#514779 Hathor Előzmény: #514774

Hatit megint előre ütik

lassan elöjönnek a shortos kollégák.

reméljük a futik megtalálták mai aljukat ,-)

#514778 Rozsdáskilincs Előzmény: #514774

felháborító..én ezt megszüntetném..csak nyitvatartási idő alatt legyen futures."""

Azt kötelezővé tehetnéd hogy csak a nyerő trédek érvényesek:-) A vesztőket vállalják át a brokicégek:-)

#514774 BudFox Előzmény: #514754

futuresokkal húzzák a világot :-((

reggeli 4 órakor az SP még minuszban volt...10 órára szépen felhúzták +0.54 % -ra....egész világ ment föl..most -0.05 % már megyünk is szépen velük..és mindezt úgy hogy a piacuk nyitva sincs..

felháborító..én ezt megszüntetném..csak nyitvatartási idő alatt legyen futures.

#514768 BudFox Előzmény: #514760

értelek...

hát longból kiszálltam...de a short se jó...szóval semmi se jó most ezen az átkozott piacon...régi szabályok semmit sem érnek ? felborul itt minden.

én a politikusi faktortól tartok a legjobban....1 másodperc alatt megfordíthatják az egész világpiacot...

#514760 Hathor Előzmény: #514757

Én ki tudom számolni.

Elvileg most rés alatt vagyunk, EUR/HUF 299en 300 alatti szinten. Ha jó lesz a hangulat délután, akkor holnap résugrás. Ha nem lesz jó, akkor van egy kis ék amiből visszajöhetünk még, egy ED-ből, egy kis elliott B szerűre, majd fel C. Vagy így, vagy úgy remélem meglesz az az elvárt C. Nagy C-ről meg még nem is beszéltem.

Ékeimet felraktam reggel, abban a zuhanásban 3 fázis van az esésben, mint az szokott lenni a tőzsdén. A gyorsuló szakasz megvolt, mint harmadik szakasz.

Longjaidból gondolom kiszálltál.

Mint mondtam nekem belefér, megint egy kis esés.

Ha pedig megcsináljuk a várt emelkedésemet, az külön öröm lesz.

#514757 BudFox Előzmény: #514754

látlak :-)) MOL miatt biztos hogy meglesz...

áh elcseszett egy piac ez....ameddig ez az oldalazás lesz se forgalom, se pénzkereset, csak pénzégetés..

ahogy kilépünk valamerre..megjön majd a forgalom is..

Figyeld meg...valami fontos hír is pont akkor fog jönni amikor éppen a szűkülés végére érünk ? ki tudod számítani hogy az mikor lesz ?

Orbán Viktor pont akkor fog bejelenteni valamit,..vagy IMF hír, vagy Görög hír, vagy Spanyol, Olasz hír...

még nem tudom hogy jó, vagy rossz hír lesz -e...de pontosan, másodpercre pontosan akkor fog jönni....

nagyok igy intézik mindig..hogy igy tudjanak sok pénzt keresni..rohatt zsidók..

#514754 Hathor Előzmény: #514753

115ön állok két kontival, megint pont 120ig jött le.

Mindjárt várok, meglesz még ez szerintem a mai nyerőből is.

#514753 BudFox Előzmény: #514719

meg reggel is olyan cikk jön hogy :" a rossz hírek miatt emelkedhetünk ma "

Mivan ? gondoltam rosszul olvastam...de nem....rémisztő hogy ilyeneket le mernek írni elemzők....

méghogy a rossz hírek miatt emelkedhetünk ? csak mert valaki longol a csapatban gondolom...azért még nem kell mindenben a longot látni ha feltétlen azt akarja..

eszméletlen ami a világban megy....

#514750 Frontin Előzmény: #514734

Az a baj, hogy a Mol egyelőre nagyon gatya, Otp fölött meg ott tornyosul a korábban támaszként működő 600-as szint a 200 napossal megtámogatva. Itt van egyébként a bollinger közép is. Nehéz dió lesz...

#514749 BudFox Előzmény: #514731

Határidőben 17.260 volt múlt héten az ellenállás., most is innen fordult le élesen..

Egonnak igaza van hogy ez oldalazás..legjobb esetben is oldalazás...és bármi lehet majd ebből : nagy esés, vagy emelkedés.