Nekem se kellett, de azzal a motorral (ugye ma haszonjárművekben használják) meg kézi váltóval sztem tartós kocsi volt. A belsején semmi kopás nem látszott..
Mi meg a fhansziát nem szeretjük.. :-)
Nekem se kellett, de azzal a motorral (ugye ma haszonjárművekben használják) meg kézi váltóval sztem tartós kocsi volt. A belsején semmi kopás nem látszott..
Mi meg a fhansziát nem szeretjük.. :-)
A típus nem rossz, vezettem már ilyet, de én továbbra sem szeretem a 4 hengeres dieselt.. Az árát én is sokallom, 2.5-ért már az újabb típust is láttam. A fórumról Picirigónak van ilyenje. Hogy neked miért jobb, mint a Merci azt te tudod, de egyidősek, s a tied újkorában kétszer ennyibe került..
kellett volna a francnak az a tyuareg:)turbo benzines,kéne a tanyába...:)
egyébként nagy vmi-ilyet még a fos renaultom is hozni fog....160ezer km van már benne,170ezernél kicserélem életében először féktárcsákat,betétestől,plusz szűrők-olaj-aztán megy tovább,eddig még a kötelezőn kivűl semmi....és egy trágya francia:)
mind1-a vw-enekkel meggyőzhetetlen vok:)nem szeretem őket:)
csak a Honda,Mitsubishi,Toyota,Mazda-esetleg korea:)
németektől mercit elviselem,de bmw-re már megint sok xart hallani:)
ez egy vélemény,mint ahogyan az enyém is...
nekem kiforrott véleményem,hogy soha nem vennék sem vw,skodát,seatot,de még diesel audit sem-,audinál pl. 2.5 diesel motort főleg a6-oknál kerülni ,mint a xart....
én mást tapasztaltam....
pl. közeli rokon 2005-ben 2.0diesel 140 lovas passatot vásárolt szalonból 7misiért...
úgy zabálta az olajat,hogy menetközben is önteni kellett neki szinte....azért egy 7misis gépnél ilyen ne legyen,
kérdezem másik havert akinek ugyanezzel motorral a4 audi van szerelve-ő is mondja,hogy eszi az olajat-hát köszönöm.kb. olyan az első 50.000km alatt ettek meg 10litert-amit után töltöttek nekik az olajcsererciklusok között.-én nem szeretném ilyenért egy új auto motorterét nyitogatni.
továbbá vw polo benzinest vásárolt ismerős szalonból-motorhibás lett,garanciában csere-bere.
vw phaetont vásárolt ismerős szalonból magyar rendszámmal-olyan elektronikus zavarai támadtak,hogy 4honaposan kidobta....
tyuaregekre ránézni sincs kedvem...
1 vmit aláirok és elismerek,hogy a magyar vw **** az elmúlt 30évben az tuti....golf és és passát **** ez biztos...
itt ez a vmi....ebben az országban vmiért ez rögzült be..
ha kitoltam egy tuti Honda Civicet a vásárba 1995-ben pl.,és árultak mellette egy fehér szervizkönyv nélküli
,kintről hozott,benzines golf 3 szutykot-biztos,hogy a golf elkelt-az enyém nem....de soha nem adtam volna egy golfért cserébe:))
Autóban jártas kolléga .
ezt kínálják 1:1-ben az autómért.
mennyire ismered a típust,
ami mellette szól, hogy diesel, és kombi.
szerintem ennyit nem ér, igaz, jól felszerelt típus...
Véleményed?
ehhez a használt autó hirdetéshez ezt a kommentet mi értelme volt beírni? az hogy láttál egy lerobbantat, semmit nem jelent...ez is meghibásodhat, senki nem mondta, hogy csodaautó...nekem eddig három új, mo-i szalonátvételű vw csoportos autóm volt, és mindhárommal meg voltam elégedve....mikor eladtam jó árat kaptam értük, és minden alkalommal egy motorikusan erősebbet, és jobban felszereltet vettem....évente 1x átnézetem, szükséges olaj és szűrőcserék, aztán semmi gondom vele....bizonyos márkákat nem kívánok megvenni, de azért 1 rossz szavam sincsen azokra sem, mert lehet, hogy jók, csak nekem nem szimpatikusak...
Ja má, egy lerohad, s már általánosítasz.. :-)
Touareg-ben 247 ezerrel gyári kuplung, kettős tömegű lendkerék, turbo, stb.. volt, s sosem rohadt addig le..
múlthéten ilyet huztak kötélen,lerohadva előttem vhol......
a super vw konszern ismét....kuka az egész márka konszernestül 1ütt........
múlthéten ilyet huztak kötélen,lerohadva előttem vhol......
a super vw konszern ismét....kuka az egész márka konszernestül 1ütt........
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/palyan_a_hetedik_volkswagen_golf_gti-7809
golf7....nem hoz lázba....
irja egy hozzászóló,miota nincs vr6 és r32,golf már emlitésre sem méltó.....
úgy járt,mint a civic a Hondánál-vti,type-r nincs....ő sem a régi már...
szintén zenész,alapbeállitások a gépemen...használtauto,mobile.de,mobile24.hu,autonavigátor....stbstb
egyszer jelentkeztem egy autoértékesitő állásra egy szalonban is,mert szeretem...gondoltam...:))
erre elém tettek 2kör után egy tesztet, vmi 20oldalast....ilyen **** kérdésekkel,hogy kitekeri egy macska nyakát???
vagy szeret-e ágyba vizelni????meg ilyesmik....
persze,hogy nem vettek fel:)))autokról egy kérdés sem volt,de megkell mondjam az ilyen hr-est is picsán baxnám,amelyik ilyen alapján dönt egy állásról:)
egyszerű:))akkor szólj ingatlanban és megvehetjük hármasban:))))
Az a baj, h ez nekem elsősorban hobbi, a biznisz rész csak lehetőség, ami vagy lesz, vagy nem. Ezért nem azt veszem meg, amin tuti haszon lesz, hanem ami tetszik (s emellett még az ára is yo). Ha árában adom el, akkor is elégedett vagyok, mert ingyen használtam.. Biznisz nekem az ingatlan, ott ki tudok hagyni minden érzelmi alapot, mert nem érdekel. :-)
Tudod, hogy csak viccelek..))
Ha találsz valami értelmeset, amiben van zsé, megvehetjük közösen!
Még kell egy 6-8 év, h ezek értelmes árban legyenek..
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/335/bmw_335i_automata_cabrio._magyar_szervizkonyves-5807105
Én állandóan szörfözgetek a használt autós oldalakon, álmodozgatni jó. :-)
Mazda árban van, erősebb annál, de kétszer annyi idős.. vedd meg! :-)
az alap ára lesz ennyi, ha beleteszünk klímát éstb extrát könnyen 4misi felé szaladhat... habár még 5ért is megéri a nagycsaládosoknak, mert annyiba fog kerülni mint egy focus, vagy astra...
Teljesen megnyugodtam....., azt hittem autó **** vagyok......de mostanra rájöttem, általatok, hogy nem...))))
ez övön aluli volt:)
inkább veszem meg ezt,még öregen is:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/cr-x/honda_cr-x_crx_1.6_vti_elektromos_teto-5687817