Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#513851 Sumér harcos Előzmény: #513847

pl.Ő,németből,elég szép...

http://mobile24.hu/index.php?pid=details&type=C&search_type=NU&page_number=2&sort_field=price&sort_order=ASCENDING&body_type_mode=user_select&body_type%5B0%5D=Cabrio&make0=OPEL&model0=Astra&model_description0=&make1=all&make2=all&year_from=1999-01&year_to=2007-12&mileage_from=all&mileage_to=all&power_from=96&power_to=all&price_from=all&price_to=all&fuel=all&gearbox_operation=all&damaged_vehicle=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&location_country=all&climate_control=all&seats_count=all&doors_count=all&emission_class=all&advertisement_type=all&date_of_entry=all&usage_type=all&vid=161375446&source=MDE&record_index=28&total=791&tab=pictures&called_from=list

#513847 Sumér harcos Előzmény: #513813

opel astra cabriok???

mondjuk a H astra számomra egy redva....kinézetre...

F-ben csak 1db-ot látok fenn,mely vhogy kinéz,horror áron...azért a pénzért vén tragacs...

G Astrában még adódik szép cabrio....sőt azt a németektől is biztos lehet hozni szépet,mondjuk a 2.2-es nagyobb benzines motorral...?!?szutykok?

#513823 Sumér harcos Előzmény: #513813

a golf-al én úgy vok,hogy hol tetszik-hol nem:)

de ez a példány nagyon bejön,ez a darab....csak kicsit mintha olcsónak nézném,ahhoz viszonyitva,amilyen állapotot irogat.....a konkurens felhozatalhoz viszonyitva,vmi lehet fű alatt nem stimmel vele...végén még kiderül,hogy AF-es vagy vmi ilyen...klima sincs...

az szinte nem is bukócső,csak egy vaskarika,ami ponyvatartó,és nem lehet eltüntetni....de engem nem zavar:)ha a kocsi szép...

ez a példány E36 is szép,de valóban drágállom....ugyan gyönyörű a képekről....

#513813 KawaBazsy Előzmény: #513795

A BMW-k is tetszenek, csak nagyon tartják az árukat. Az E 36-ra 19 évesen 1.7M van írva, a tip-top Saab-ot 8 évesen olcsóbban vettem.. Golf nem kéne, a bukócső zavarna.

#512341 banyaiz Előzmény: #512283

Úgy döntöttem kipróbálom, de csak motorolajként, a váltó olajuk amit néztem csak félszintetikus, lehet, hogy az is tökéletes lenne, mert amit szervízben tettek volna bele az Agip váltóolaj az is félszintetikus, de inkább tennék bele Castrol Syntrax longlifet full szintetikus.

Ezek a hamisítások szerinted komoly dolgok, vagy csak legenda? Beszélgetés szintjén én is hallottam, nagyon durva ha véletlenül hamis olaj kerül bele, annyira jól hamisítanák, hogy nem látszik semmi ránézésre?

#512283 Koffein Előzmény: #512251

a szakik azt mondják, hogy az eneost még nem hamisítják, habár a fene sem tudja... elvileg jó cucc :)

#512271 banyaiz Előzmény: #512270

Böngészem egy ideje már az olaj témát. :) De sokkal bölcsebb nem lettem.

Eneos nekem is meglepetés volt japán gyári olaj minősítései legjobbak ahhoz képest ára eggyel prémium alatt van. Neten olvastam most , hogy hondákat ezzel hozzák ki , de nem hivatalos honda oldalon láttam, szóval nem megerősített infó. .)

#512270 Sumér harcos Előzmény: #512268

nemtom,szűrőknél úgy vagyok,hogy minél olcsobbat....ugyis sűrűn dobom őket kifelé...csak az ár érdekel -semmi más....

ezt az eneost most hallottam először,nem igazán bővitem az olajmárkák neveiben a tudásom:)....a Honda néhány éve még Repsol volt nem???

#512268 banyaiz Előzmény: #512266

De Eneost te sem használtál még? Most azt láttam neten gyári hondák ezzel jönnek ki, nem tudom igaz e.

Ezekről a szűrőkről azt hallottam, hogy sok neves gyár nem gyárt saját szűrőt most nem írnék neveket, viszont árul. :) Szóval nem tudom mennyi a valóságtartalma de állítólag előfordul , hogy azonos gyártósoron különböző márkajelzésű csomagokba ugyanaz a szűrő, persze más áron.

Abból is van annyi féle. Nézegettem Mann, Japanparts, Vasco nem tudom igazán minőségben lehet e érdemi különbség.

Repsol,ELF 5W40 olajakat…

#512266 Sumér harcos

Repsol,ELF 5W40 olajakat használtam utoljára,pont 1 hete cseréltettem olajat,levegőszűrőt,olajszűrőt,pollent is....

szűrőkre minél olcsobbat kerestem....

ja,ezen olajakról gőzöm sincs,jobbak-e,mint bármi más....vagy rosszabbak-e...

nekem tök egyforma mind...

#512263 banyaiz Előzmény: #512259

Castrol Edge -ről is elég jókat olvasok.

Más az adalékolás akkor az számíthat főleg hosszú távon.

Na majd kigondolom mi legyen. :)

Hosszhuszár: megnéztem közben kb árban minősítésekben ott vannak ezek a Motulok mint Mobil 1-ek.

Bőség zavara olaj fronton. Akkor még nem is néztem Shell, Total , stb témákat.