Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

PETI

Para

#52936 balacy

Hogyan tudom felparaméterezni egy kis .bat-ban a peti.exe-t, hogy ne kérje be a login, hanem maga küldje el?

Re: Gazdagodónak

#51278 Gazdagodó Előzmény: #51241

mostmár csak valami jó beszállási árakra várok amúgy, mert most minden túlvett, szal itt nem éri meg a kockázat:-)

#51241 exmnbs1 Előzmény: #51238

Gazdi egy percig se gondolkozz, szuper az equitas, a beva korlát alatti összeget gondolkodás nélkül told be

#51238 picirigo Előzmény: #51235

Szia!

Felhívod a KBC központi számát.

(Tel: (+36-1) 889-2666).

Ezen egy szép szőke lány (remélem) jelentkezik.

Megadod az ügyfélszámodat, bemondod mennyi zs-t akarsz felvenni, és a számlaszámot ahova kéred.

Aztán visszahív egy másik jány, kéri a titkos kódod.

Aztán várod a pénzt(nálam 1 nap).

Ennyi....ja.és elköltöd

Remélem segíthettem!!!

Üdv!!!

#51235 Gazdagodó Előzmény: #51233

na igen, pont erre kérdeztem rá!

mert ha a kereskedési felület webes akkor indokolt léenne a weben utalni nem?

a telefonálgatás nem jó..

ill. SZEMÉLYES KÉSZPÉNZFELVÉT HOGY LEHETSÉGES?

#51233 Zabás Előzmény: #51231

Hogyan tudok elutaltatni pénzt, eltranszferáltatni papírt?

Utalási és transzfer megbízást adhat telefonon a 889-2666-os telefonszámon, illetve FAX-on a 889-2655-ös faxszámon. Ha faxon adja a megbízást tüntesse fel személyes adatait, telefonszámát (ahol vissza tudjuk Önt hívni), valamint utalás esetén a pontos összeget, a fogadó számlaszámot, transzfer esetén a darabszámot és a fogadó brókercég nevét, valamint lássa el saját kezű aláírásával is.

Az utalás elindítása előtt egyik kollégánk visszahívja Önt, és ügyfélszáma valamint telefonos jelszava megadása után egyeztetik Önnel az adatokat.

Csak a 13:45-ig beérkező utalási megbízásokat tudjuk teljesíteni a beérkezés napján. Az ezen időpont után beérkező utalási megbízásokat a következő munkanapon teljesítjük.

De ezt már 1X be lett linkelve: http://online.kbcequitas.hu/gyik_transzfer

nincs más megoldás!

#51231 Gazdagodó Előzmény: #51200

Köszi az infót.

Még annyi nem világos hogy leszedni hogy tudok zsét.

Mert a számlára RÁ okés az utalás másik bankszámláról.

DE, erről a számláról is lehet másik bankba utalni?

(ugyanis befektetési számlákról ezt nem lehet általában, csak folyószámlákról).

Ill. ha személyesen akarod leszedni /befizetni a pénzt azt a pesti KBC-ben lehet és a kijelölt KH fiókokban is?

Gazdagodónak

#51200 Ozzy_

KnH bankoknál egy előzetes online reg után aláírva a papírokat tudsz számlát nyitni. Ezzel egy egyéni számlaszámot kapsz a Keler-nél. Azaz erre utalhatsz és erről utalhatsz. Utalás általában max 3 napot vesz igénybe, mint általában is szokott lenni bankok között.

Ezzel a 2. kérdésedre is válaszoltam.

Nincs sms ellenőrzés. Azt nem tudom, hogy opcionálisan választahtó-e, de hogy nem kötelező az tuti, mert nekem sincs. Online kiadod a megbízást és kész. Annyiszor módosíthatod, ahányszor csak akarod ingyé.

SMS-ben is adhatsz ki megbízást, ha nincs net, ezt a kbc honlapján meg tudod nézni, hogy hogyan. Egy sms a díja, asszem semmi extra, bár ezt még nem használtam.

Egy percig se bántam meg, hogy áttértem erre.

Realje, messze a leggyorsabb. Erstés ismerősöknek általában én adom a zárót MSN-en, mielőtt náluk megjelenne. Asszem ez mindent elmond.

Vesztenivalód meg nincs, de CIB-nél sztem mindenképp jobb. Főleg, hogy a CIB már mondtt olyat, hogy nekik nem prioritás a kisbefektetők megtartása. Ezek után ott sokat ne várj.

Re: nincs cím

#40824 Csusza Előzmény: #40817

Kösz szépen! (persze egész hétvégén nem jutott eszembe elmenteni... :-) )

#40820 Ozzy_ Előzmény: #40809

beadsz egy eladási megbíást.

Alul bepipálod a stopot. Beírod oda az aktiválási árat.

A limit árnak meg beírsz egy az aktiválási árnál kisebbet. Lehetőleg minimum 20 ponttal kisebb legyen, hogy ne ugorja át.

Sziasztok! Segítsetek m…

#40809 Hunter

Sziasztok!

Segítsetek már légy szives, PETIBEN hogy tudok egy teljesült vételre stopot betenni veszteségek elkerülésére?

Nincs meg valakinek a p…

#40800 Csusza

Nincs meg valakinek a pénteki PETI export elmentve?

#40666 Netmaster Előzmény: #40662

Csak akkor adja el, ha nincs készpénzfedezeted, és vesztettél a TDT ügyleten. Ugyebár TDT-nél a meglévő (A kategóriás) papírjaidat 60%-os árfolyammal használhatod fedezeti értéknek, tehát ha van részvényed, akár 0 Ft-nyi számlán lévő pénzzel is indíthatsz TDT-t. Nyilván ekkor ha buksz a TDT-n, a különbözetet megfelelő mennyiségű részvény eladásával egyenlítik ki. Meg persze akkor is, ha van pénzed a számlán, de nem elég.