Új funkciók a legújabb Petiben!
http://online.kbcequitas.hu/peti_letoltes
részletek később, nekem eddig bejött! /stabilnak tűnik, hiába béta/
Új funkciók a legújabb Petiben!
http://online.kbcequitas.hu/peti_letoltes
részletek később, nekem eddig bejött! /stabilnak tűnik, hiába béta/
Hogyan tudom felparaméterezni egy kis .bat-ban a peti.exe-t, hogy ne kérje be a login, hanem maga küldje el?
mostmár csak valami jó beszállási árakra várok amúgy, mert most minden túlvett, szal itt nem éri meg a kockázat:-)
Gazdi egy percig se gondolkozz, szuper az equitas, a beva korlát alatti összeget gondolkodás nélkül told be
Szia!
Felhívod a KBC központi számát.
(Tel: (+36-1) 889-2666).
Ezen egy szép szőke lány (remélem) jelentkezik.
Megadod az ügyfélszámodat, bemondod mennyi zs-t akarsz felvenni, és a számlaszámot ahova kéred.
Aztán visszahív egy másik jány, kéri a titkos kódod.
Aztán várod a pénzt(nálam 1 nap).
Ennyi....ja.és elköltöd
Remélem segíthettem!!!
Üdv!!!
na igen, pont erre kérdeztem rá!
mert ha a kereskedési felület webes akkor indokolt léenne a weben utalni nem?
a telefonálgatás nem jó..
ill. SZEMÉLYES KÉSZPÉNZFELVÉT HOGY LEHETSÉGES?
Hogyan tudok elutaltatni pénzt, eltranszferáltatni papírt?
Utalási és transzfer megbízást adhat telefonon a 889-2666-os telefonszámon, illetve FAX-on a 889-2655-ös faxszámon. Ha faxon adja a megbízást tüntesse fel személyes adatait, telefonszámát (ahol vissza tudjuk Önt hívni), valamint utalás esetén a pontos összeget, a fogadó számlaszámot, transzfer esetén a darabszámot és a fogadó brókercég nevét, valamint lássa el saját kezű aláírásával is.
Az utalás elindítása előtt egyik kollégánk visszahívja Önt, és ügyfélszáma valamint telefonos jelszava megadása után egyeztetik Önnel az adatokat.
Csak a 13:45-ig beérkező utalási megbízásokat tudjuk teljesíteni a beérkezés napján. Az ezen időpont után beérkező utalási megbízásokat a következő munkanapon teljesítjük.
De ezt már 1X be lett linkelve: http://online.kbcequitas.hu/gyik_transzfer
nincs más megoldás!
Köszi az infót.
Még annyi nem világos hogy leszedni hogy tudok zsét.
Mert a számlára RÁ okés az utalás másik bankszámláról.
DE, erről a számláról is lehet másik bankba utalni?
(ugyanis befektetési számlákról ezt nem lehet általában, csak folyószámlákról).
Ill. ha személyesen akarod leszedni /befizetni a pénzt azt a pesti KBC-ben lehet és a kijelölt KH fiókokban is?
KnH bankoknál egy előzetes online reg után aláírva a papírokat tudsz számlát nyitni. Ezzel egy egyéni számlaszámot kapsz a Keler-nél. Azaz erre utalhatsz és erről utalhatsz. Utalás általában max 3 napot vesz igénybe, mint általában is szokott lenni bankok között.
Ezzel a 2. kérdésedre is válaszoltam.
Nincs sms ellenőrzés. Azt nem tudom, hogy opcionálisan választahtó-e, de hogy nem kötelező az tuti, mert nekem sincs. Online kiadod a megbízást és kész. Annyiszor módosíthatod, ahányszor csak akarod ingyé.
SMS-ben is adhatsz ki megbízást, ha nincs net, ezt a kbc honlapján meg tudod nézni, hogy hogyan. Egy sms a díja, asszem semmi extra, bár ezt még nem használtam.
Egy percig se bántam meg, hogy áttértem erre.
Realje, messze a leggyorsabb. Erstés ismerősöknek általában én adom a zárót MSN-en, mielőtt náluk megjelenne. Asszem ez mindent elmond.
Vesztenivalód meg nincs, de CIB-nél sztem mindenképp jobb. Főleg, hogy a CIB már mondtt olyat, hogy nekik nem prioritás a kisbefektetők megtartása. Ezek után ott sokat ne várj.
Kösz szépen! (persze egész hétvégén nem jutott eszembe elmenteni... :-) )
beadsz egy eladási megbíást.
Alul bepipálod a stopot. Beírod oda az aktiválási árat.
A limit árnak meg beírsz egy az aktiválási árnál kisebbet. Lehetőleg minimum 20 ponttal kisebb legyen, hogy ne ugorja át.
Sziasztok!
Segítsetek már légy szives, PETIBEN hogy tudok egy teljesült vételre stopot betenni veszteségek elkerülésére?
Csak akkor adja el, ha nincs készpénzfedezeted, és vesztettél a TDT ügyleten. Ugyebár TDT-nél a meglévő (A kategóriás) papírjaidat 60%-os árfolyammal használhatod fedezeti értéknek, tehát ha van részvényed, akár 0 Ft-nyi számlán lévő pénzzel is indíthatsz TDT-t. Nyilván ekkor ha buksz a TDT-n, a különbözetet megfelelő mennyiségű részvény eladásával egyenlítik ki. Meg persze akkor is, ha van pénzed a számlán, de nem elég.