Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

CIG fórum

Re: nincs cím

#511998 matgab Előzmény: #323071

Tartom a véleményemet:

"2010.11.10 12:26 matgab (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @banyaiz

Hát az a cég, aki eleve úgy indítja a tőzsdén magát, hogy vagy vehetsz részvényt 938-ért, vagy 750-ért de akkor az ügyfelünk kell legyél (azaz, ha valaki az ügyfelünk, azt a biztosítás várható ideje alatt legalább 200 forinttal fogjuk lenyúlni), akkor nem tudom, hogy mit választanék, hogy a cég ügyfelele vagy részvényese akarnék-e lenni.

Ráadásul úgy vehetem meg ennyiért a papírokat -annak is csak max a 20%-át , azaz semmit nem kapok érte cserébe- hogy előttem ingyen és majdnem féláron megkapták mások az irányítópakettet...

Pedig ugye az irányítópakk megszerzésének a lehetősége ér mindig a legtöbbet.

Pedig friss a cég, nem lenne indokolt azt mondani, hogy az alapítók már úgy felfejlesztették a céget, hogy az indokolná a magasabb jegyzési árat!

Na ha emellé hozzávesszük, hogy az elkövetkező 6-7 évben csak veszteséget fog termelni és hogy egy brókernettel adják össze magukat, akik az ország legszélhámosabb bandáinak egyike, akkor azt hiszem a részvény értéke egy limes->0 függvénnyel könnyen leírható.

Aki ilyen részvényt vesz (nem napi , vagy intraday spekire, hanem hosszú távra) az jobb, ha most itt gyorsan elveszti a pénzét, mert hosszú távon úgyis el fogja veszíteni, akkor meg inkább veszítse el kevés macerával, az jobb érzés, mint éveken át mindig ráb@szarintantva lenni!

"

#511922 wnprt Előzmény: #511894

Az RC számára a technikai elemzést a Quantum Research adja, az meg nem elemzi a cig-et. Babits Egon szerint a célár 250. A hazai papírokról ő írja az egyik legjobb elemzéseket.

#511760 Primo Előzmény: #511739

A mai 361-es vételemmel közel a 400-hoz az átlagom,355-ön is van 1k vételi megbízásom.Én várok egy meghúzást 430-450-ig akkor dobom.

#511739 wnprt Előzmény: #511718

Nem érdemes ezzel foglalkozni, egy nemzetközi brókercég szerint 300 alá is beeshet, és erre van esély, nem fog javulni az eredményük, az életbiztosításokra, főleg az ul-re eléggé megcsappant a kereslet.

Vmilyen elemzéseket kéne…

#511130 wnprt

Vmilyen elemzéseket kéne keresni, érdekel a negyedéves jelentése a CIG-nek.

A Randomnál a CIG-re leh…

#511128 wnprt

A Randomnál a CIG-re lehet napon belül 7-szeres tőkeáttétellel a megfelelő irányra pozíciót kötni. Sztem így érdemes foglalkozni ezzel a papírral, hosszú távra nem érdemes bevásárolni belőle, TDT a megfelelő, elvégre 0,1% - min 99Ft a költség, ezrelékért megéri.

Nem is olyan régen 359 v…

#511001 Atesz11

Nem is olyan régen 359 volt a napi minimum,mint ma.Dupla aljnak tűnik

#506845 zeeh_ Előzmény: #506816

Hát, ha még vennéd is a fáradtságot és megnéznéd, hogy mire írtam azt, amit...

#506816 TÓDI Előzmény: #506806

Köszönöm a kinevezést,ez itt egy olyan rendfokozat,mint a had színtéren a tábori lelkész.

#506803 TÓDI Előzmény: #506791

Jó cikk,de az információt és a tényeket lassan adagolják.

A türelem rózsát terem.