Re: nincs cím
matgab Előzmény: #322870Hát az a cég, aki eleve úgy indítja a tőzsdén magát, hogy vagy vehetsz részvényt 938-ért, vagy 750-ért de akkor az ügyfelünk kell legyél (azaz, ha valaki az ügyfelünk, azt a biztosítás várható ideje alatt legalább 200 forinttal fogjuk lenyúlni), akkor nem tudom, hogy mit választanék, hogy a cég ügyfelele vagy részvényese akarnék-e lenni.
Ráadásul úgy vehetem meg ennyiért a papírokat -annak is csak max a 20%-át , azaz semmit nem kapok érte cserébe- hogy előttem ingyen és majdnem féláron megkapták mások az irányítópakettet...
Pedig ugye az irányítópakk megszerzésének a lehetősége ér mindig a legtöbbet.
Pedig friss a cég, nem lenne indokolt azt mondani, hogy az alapítók már úgy felfejlesztették a céget, hogy az indokolná a magasabb jegyzési árat!
Na ha emellé hozzávesszük, hogy az elkövetkező 6-7 évben csak veszteséget fog termelni és hogy egy brókernettel adják össze magukat, akik az ország legszélhámosabb bandáinak egyike, akkor azt hiszem a részvény értéke egy limes->0 függvénnyel könnyen leírható.
Aki ilyen részvényt vesz (nem napi , vagy intraday spekire, hanem hosszú távra) az jobb, ha most itt gyorsan elveszti a pénzét, mert hosszú távon úgyis el fogja veszíteni, akkor meg inkább veszítse el kevés macerával, az jobb érzés, mint éveken át mindig ráb@szarintantva lenni!